Frisbeegolf

Pyhän 22-väyläinen frisbeegolfrata 

Rata sijaitsee Perherinteiden tuntumassa ja on monipuolinen kaikentasoisille suunniteltu rata, josta löytyy väyliä 40-273m väliltä. Voit varustautua joko omin kiekoin tai vuokrata kiekot Hotelli Pyhätunturin vastaanotosta tai Pyhähippu Oy:stä. Hinta 8€/ setti (kolme kiekkoa), kadonneista vuokrakiekoista peritään 10 € maksu. Golfrata maksuton.

Luosto DiscGolf Park

Luosto DiscGolfPark on kesällä 2016 valmistunut 18-väyläinen AA1-luokan rata. Se tarjoaa vaihtelevia haasteita kokeneillekin harrastajille. Hiihtokeskusradoille tyypilliseen tapaan koko kierroksen heittämällä pääsee kiipeämään tunturissa ylös ja alas, joten luvassa on myös kuntoilua. Jos et halua kiertää koko 2-3 tunnin kierrosta, tarjolla on myös tunnin mittainen Luoston lenkki, joka soveltuu erinomaisesti myös lapsiperheille.

Mikäli sinulla ei ole omia kiekkoja voit hakea 50 € panttia vastaan kiekkosetin Lapland Hotel Luostotunturista, Santa's Hotel Aurorasta tai Pyhä-Luosto Matkailu Oy:stä. Pantiksi käy myös ajokortti. Kadonneista vuokrakiekoista peritään 20 €/kiekko maksu. Golfrata on maksuton. 

Luosto DiscGolf Park on toteutettu Leader Pohjoisin Lappi rahoituksella.

Ohjelmat

Lapin olympialaiset ja virkistyspäivät

Kairankutsu - Call of the Wilderness

Opastettu frisbeegolf hetki

Pyhä Safaris

6.6 — 15.10.2019

Ohjelmapalveluyritykset