Sauna, avantouinti & uimarannat

Savusauna

Mahdollisuus savusaunan leppoisiin löylyihin Pyhä-Luostolla järjestyy Kairosmajalla kesäaikaan. Kairosmajan savusaunaa lämmitetään kesäisin, noin kerran viikossa. Lämmityspäivä vaihtelee, ja se on yleensä keskellä viikkoa. Savusauna toimii uimapukusaunana. 10 €/hlö/1,5 tuntia maksetaan kahvilaan. Savusaunaa voidaan varata leirisaunojen jälkeen myös perheille ja muille pienryhmille.

Avantouinti

Hyiseen veteen avantouinnin merkeissä Pyhä-Luostolla pääsee Kairosmajan tunturikeskuksen rantasaunan avannolla. Avanto on avoinna joulusesonkina ja helmikuusta alkaen koko kevään. Yleisvuorot päivittäin klo 15-17 ja keskiviikkoisin klo 15-19. Rantasaunassa on erikseen miesten ja naisten osastot. Saunat ovat perhesaunoja, joissa ei käytetä vastoja eikä alkoholia. Sauna (9 € / hlö) maksetaan päärakennuksen kahvilaan. Ryhmävaraukset tulee tehdä etukäteen.

Hox! Koronan vuoksi Kairosmajan rantasaunalla ei ole yleisvuoroja. Saunan voi varata yksityisesti käyttöön: tilaussauna 50 €/1,5 h/osasto/1-10 hlöä. Varaukset puh. 040 830 7 313.

Saunaterapiahoitoja

Uiton kotirantasaunalla koulutettu saunaterapeutti tarjoaa perinnehoitokulttuuria ja terapeuttisia saunahoitoja. Hoitosaunan osoite on Kemijärventie 1156 (veneenlaskupaikka). Etäisyys Pyhätunturille n.20 km, Kemijärvelle n.40 km ja Sodankylään n.70 km.

Pyhän uimaranta

Pyhän uimaranta eli tuttavallisemmin Astelin ranta sijaitsee muutaman kilometrin päässä Pyhän keskuksesta Pyhäjärven kylän suuntaan.

Uimarannalta löytyy pukukopit, ulko-wc ja tulipaikka. Huom! Autojen pysäköinti tien varteen pysäköintialueelle, ei rantaan.

Luoston uimaranta - Aarnilampi

Luoston uimaranta sijaitsee Aarnilammella, n. 2 km Luoston keskustasta Pyhän suuntaan. Rannalla on uimakopit vaatteidenvaihtoa varten.

Ohjelmat

Ohjelmapalveluyritykset