Sauna, avantouinti & uimarannat

Savusauna

Mahdollisuus savusaunan leppoisiin löylyihin Pyhä-Luostolla järjestyy kesäaikaan Kairosmajalla, sekä ympäri vuoden Karu Lodgessa. Kairosmajan savusaunaa lämmitetään ainoastaan kesäkaudella (kesäkuu-heinäkuu) keskiviikkoisin klo 15-19. Savusauna toimii uimapukusaunana. Hinta 15 €/hlö/ ja alle 16 v. 10€. Maksu Kairosmajan kahvilaan. Muutokset mahdollisia ja tarkemmat tiedustelut Kairosmajalta.

Perhe-Luoston alueella sijaitseva Karu Lodge kätkee sisälleen perinteisen savusaunan, saunan yhteydessä olevan avannon, saunatuvan sekä pihapiiriin kuuluvan perinteisen hirsisen päärakennuksen. Voit varata savusauna -elämyksen avannon ja ruokaisan iltapalan kera omalle porukallesi soittamalla tai sähköpostitse. Savusaunan lämmitys on aikaa vaativa prosessi, minkä vuoksi varaukset tulee tehdä 2 vuorokautta ennen toivottua ajankohtaa.

Hinta: alk. 400 €, max. 10 henkilöä. Hinta sisältää saunan, avannon, ja saunatuvan käytön. Lisämaksusta pyyhkeet ja ruokaisa iltapala ryhmän koosta riippuen joko saunatuvalla tai päärakennuksella. Sesonkiaikoina Karu Lodgelle voi tiedustella myös lyhyempiä vuoroja.

Avantouinti ja rantasauna

Hyiseen veteen avantouinnin merkeissä Pyhä-Luostolla pääsee Kairosmajan tunturikeskuksen rantasaunan avannolla. Avanto on avoinna Kairosmajan aukioloaikana. Yleisvuorot päivittäin klo 15-17 ja keskiviikkoisin klo 15-19. Rantasaunassa on erikseen miesten ja naisten osastot. Saunat ovat perhesaunoja, joissa ei käytetä vastoja eikä alkoholia. Sauna (10 € / hlö) maksetaan päärakennuksen kahvilaan. Ryhmävaraukset tulee tehdä etukäteen. Muutokset mahdollisia ja tarkemmat tiedustelut Kairosmajalta.

Pyhän uimaranta

Pyhän uimaranta eli tuttavallisemmin Astelin ranta sijaitsee muutaman kilometrin päässä Pyhän keskuksesta Pyhäjärven kylän suuntaan. Uimarannalta löytyy pukukopit, ulko-wc ja tulipaikka. Huom! Autojen pysäköinti tien varteen pysäköintialueelle, ei rantaan.

Luoston uimaranta - Aarnilampi

Luoston uimaranta sijaitsee Aarnilammella, n. 2 km Luoston keskustasta Pyhän suuntaan. Rannalla on uimakopit vaatteidenvaihtoa varten.

Ohjelmat

Saunailta Lucky Ranchilla

Lucky Ranch

11.1.2020 — 31.3.2022

Kairosmajan savusauna

Kairosmaja

28.11.2022 19:27

Kairosmajan Rantasauna

Kairosmaja

28.11.2022 19:27

Karun savusauna ja avanto

Karu Lodge

Pyhä Igloos sauna, ulkoporeamme & elämystila

Pyhä Igloos

1.1.2022 — 1.5.2023

Ohjelmapalveluyritykset