Pyhä

Aittakuru Freeride 2018

Tulokset The Original Free'kendin Aittakuru Freeride vapaalaskukilpailusta 24.3.2018

Lue koko artikkeli

Pyhä tähtää maailman parhaaksi hiihtokeskukseksi vapaalaskun aloittamiseen

Kiinnostus vapaalaskua kohtaan on tällä hetkellä suurempaa kuin koskaan aiemmin sekä kotimaassa että ulkomailla. Trendi näkyy selvästi myös Suomen Hiihtokeskusyhdistyksen IRO Researchilla teettämässä laskettelijatutkimuksessa.

Lue koko artikkeli

Pyhälle Suomen ensimmäinen vapaalaskutapahtumakonsepti

Suomen monipuolisimpana vapaalaskukeskuksena tunnettu Pyhä on uudistanut tapahtumakalenterinsa alkavalle talvelle ja julkistanut samalla kuuden Free’kend-vapaalaskutapahtuman konseptin.

Lue koko artikkeli

Syysloma Pyhällä, viikot 42-43

Lue koko artikkeli

Tutustu Pyhän uutuuksiin kaudelle 2016-2017

Pyhä ei jää laakereille lepäämään vaan jatkaa uudistumistaa laskukaudelle 2016-2017. Tutustu tunturiuutuuksiin ja seuraa alueen kehittymistä.

Lue koko artikkeli

Pyhällä nautittiin polkujuoksusta huippuolosuhteissa

Suomen vanhin kansallispuisto tarjosi lauantaina 13.8.2016 parastaan runsaalle 400:lle Pyhä Tunturimaratonin juoksijalle.

Lue koko artikkeli

Kokeneen kävijän vinkit Pyhä Tunturimaratoniin

Paimiolainen Henri Ansio on omien sanojensa mukaan noin 30-vuotias kilpakuntoilija, jonka suosikkilajeja on juoksu, polkujuoksu, pyöräily ja vapaan hiihto. Polkujuoksu-uransa Pyhän Tunturimaratonissa vuonna 2014 aloittaneelle Ansiolle Pyhä on tuttu paikka.

Lue koko artikkeli

Pyhä Unplugged –festivaaleilla elokuussa ”paras ohjelma ikinä”

​– Jälleen kerran paras ohjelma ikinä, kiteyttää Pyhä Unpluggedin taiteellinen johtaja Mato Valtonen tulevan kesän festivaalien sisällön.

Lue koko artikkeli