Aurora Alert Realtime

Reaaliaikainen revontulien hälytysjärjestelmä

Revontulien hälytysjärjestelmä Pyhällä

Aurora Alert-palvelu on käytössä ajalla 1.9.2022-31.3.2023

Revontulet näkyvät pohjoisen taivaalla, kirkkaina, pimeinä iltoina. Revontulet esiintyvät elokuun puolivälistä aina huhtikuun puoliväliin.

Aurora Alert -palveluun tehtävät muutokset ovat valitettavasti viivästyneet, minkä vuoksi syksyllä 2022 palvelu saadaan käyttöön vasta syyskuun lopussa. Pahoittelemme viivästystä.

Aktivoi käyttöösi Aurora Alert Realtime -revontulihälytysjärjestelmä

Pyhä ja naapuritunturi Luosto ovat ensimmäiset matkailualueet, jotka tarjoavat Aurora Alert Realtime -revontulihälytysjärjestelmän maksuttomana kaikille matkailualueella vieraileville asiakkaille.

Aurora Alert Realtime -revontulihälytysjärjestelmä aktivoidaan asiakkaan omaan mobiililaitteeseen pyha.auroraalert.fi sivustolla. Palvelun käyttäminen maksutta edellyttää datayhteyttä. Halutessasi voit hyödyntää myös alueen yritysten tarjoamia wifi-verkkoja.

Kytkettyäsi palvelun päälle antaa laitteesi äänimerkkihälytyksen kun revontulet ovat nähtävillä taivaalla. Muista sallia järjestelmän antamat hälytykset ja pidä äänet päällä laitteessasi.

Aurora Alert Realtime -järjestelmä käyttää Pyhällä revontulien havainnointiin omaa paikallista sensoriaan, joten hälytystä voidaan pitää luotettavana ja informatiivisena. Yleensä revontulet ovat nähtävillä 15 minuutista 60 minuuttiin, mutta sääolosuhteet vaikuttavat revontulien havainnointiin huomattavasti. Aurora Alert Realtime antaa hälytyksen, joka indikoi revontulien voimakkuutta taivaalla asteikolla 1-5, jossa 1 on heikko ja 5 vahva.
Aktivoi Aurora Alert Realtime Pyhä puhelimeesi

Huom! Apple ei toistaiseksi tue järjestelmän sivustoa, minkä vuoksi Apple käyttäjien tulee ladata sivustolta aukeavan linkin kautta maksuton sovellus App Storesta.
Jos käytössäsi ei ole datayhteyttä voit tilata puhelimeesi maksullisen Aurora Alert Realtime -tekstiviestipalvelun. Tilaa palvelu täältä.

Pyhän verkkokaupat

Alle olemme koonneet linkkejä Pyhällä verkkokaupoista ostettaviin palveluihin. Huomioithan, että linkit johtavat Pyha.fi -sivuston ulkopuolisiin verkkokauppoihin.