Avoimet työpaikat Pyhällä

Avoinna olevat työpaikat Pyhällä:

Hiihtokeskustyöntekijä, 17 paikkaa

Pyhätunturi Oy hakee hiihtokeskustyöntekijöitä määräaikaisiin työsuhteisiin talvikaudelle 2018 - 2019. Tehtäviin kuuluu asiakaspalvelu hisseillä, hissien käyttö ja valvonta tai asiakaspalvelutyö vuokraamoissa ja lipunmyynnissä. Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen ja hyvällä asenteella varustettu, jolla on halu palvella asiakkaita ja oppia hiihtokeskusalan töitä.

Työsuhteet ovat määräaikaisia ja alkavat sopimuksen mukaan (marraskuu-joulukuu). Palkkaus on Hiihtokeskusalan TES:n mukainen. Työtehtäviin, yritykseen ja sekä alueen muihin palveluihin perehdytämme erikseen työsuhteen alussa. Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä

Lisätietoja asiakaspalvelutöistä hisseillä antaa Matti Honkanen, matti.honkanen@pyha.fi
Lisätietoja vuokraamotöistä antaa Tiina Haikka, tiina.haikka@pyha.fi


11.9.2018 Etsitään hieroja-yrittäjää tunturiin!

Tiedustelut:
Hieronta- ja Kosmetologi Palvelut Kultakeho
kultakeho@gmail.com

Saapuminen pyhälle

Pyhä sijaisee keskellä Lappia Pelkosenniemen kunnassa, lähellä Rovaniemen ja Kemijärven kaupunkeja. Pyhälle saavut helposti lentäen, junalla, bussilla tai omalla autolla kaikkina vuodenaikoina. Hae aikataulut ja vapaat majoituskohdeet tunturista.

 • Lentäen alk. 99 €

  Pyhätunturi sijaitsee noin 90 minuutin ajomatkan päässä Rovaniemen lentoasemalta mistä SkiBus kuljettaa päivittäin lentovuoroilta tunturiin.

  Rovaniemelle reittiliikennettä lentää

  - Finnair
  - Norwegian

  Sulje
 • Junalla alk. 49 €

  Pyhätunturi lähimmät rautatieasemat sijaitsevat Kemijärvellä ja Rovaniemellä. Junavuoroilta on SkiBus kuljetus tunturiin.

  Katso aikataulut ja varaa liput.

  Sulje
 • Linja-autolla

  SkiBus kuljettaa tunturiin Rovaniemen lentoasemalta sekä kaikilta Lapin junavuoroilta.

  Sulje
 • Autolla

  Matkalla pohjoiseen tai palatessa sieltä kulje aina tunturitien kautta. Pyhän ja Luoston ohittava Tunturitie on 12 tunturihuipun vierellä kulkeva maisematie myös kaikille niille, jotka kulkevat Lappiin ja Lapista. Tie, numeroltaan 962, yhdistää Kemijärven ja Sodankylän välillä kulkevan 5-tien ja Sodankylästä Rovaniemen suuntaan lähtevän 4-tien. Mistään rengasreitistä ei ole kyse, sillä esimerkiksi Kemijärven suunnasta tulevalle autoilijalle Tunturitien ajaminen pidentää matkaa vain muutamalla kilometrillä ja vie matkailijaa jatkuvasti lähemmäs kohti määränpäätään.

  Sulje
 • Tunturin tapahtumat

  Pyhällä tapahtuu ympäri vuoden. Tutustu tapahtumiin ja ilmoittaudu mukaan.

  Tunturin tapahtumat