Avoimet työpaikat Pyhällä

Yrittäjä

Haetaan yrittäjää; koulutettua hierojaa, fysioterapeuttia, osteopaattia, naprapaattia tai kalevalaista jäsenkorjaajaa.

Lisätiedot:
Riikka Uimarihuhta/Kultakeho
0451132452 tai kultakeho@gmail.com

Päiväkodin johtaja 1.8.2020 alkaen.

Tule töihin Lapin lumoavan luonnon keskelle!

Pelkosenniemi on pieni ja aktiivinen kunta Lapin sydämessä, Pyhä-Luoston kansallispuiston ja Pyhätunturin matkailukeskuksen kainalossa. Vertaansa vailla olevat retkeilymaastot, puuterilumet, monipuoliset aktiviteetit ja Lapin ainutlaatuinen luonto toivottavat Sinut tervetulleeksi lämpimään yhteisöömme.

Etsimme pieneen ja kodinomaiseen päiväkotiimme päiväkodin johtajaa 1.8.2020 alkaen.
Tehtäviisi kuuluu varhaiskasvatuksen opettajan tehtävien lisäksi päiväkodin toiminnallinen ja hallinnollinen johtaminen, varhaiskasvatuksen esimiestehtävät sekä varhaiskasvatuksen kehittäminen ja arviointi yhdessä työparinasi toimivan varhaiskasvatuksen opettajan kanssa. Pelkosenniemen päiväkodissa annetaan vuorohoitoa ja talvikausina päiväkodin etäyksikkö toimii Pyhätunturilla.
Tarvitset työssäsi hyviä ongelmanratkaisu-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä tarttua asioihin itsenäisesti ja kannustavaa otetta esimiestyöhön. Myös hyvät tietotekniset taidot ja viestintäosaaminen ovat työssäsi tarpeen.

Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain (540/2018) 26 tai 27 §:n mukainen kelpoisuus ja vähintään kasvatustieteen maisterin tutkinto tai siirtymäsäännöksen 75 §:n mukainen pätevyys ja kokemus sekä riittävä johtamistaito.

Virka täytetään 1.8.2020 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä rikosrekisteriote (laki 504/2002). Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemus ansioluetteloineen tulee toimittaa 5.7.2020 mennessä osoitteella: kirjaamo@pelkosenniemi.fi tai Pelkosenniemen kunta, Sodankyläntie 1 A, 98500 Pelkosenniemi.

Lisätietoja tehtävästä antaa vs. hyvinvointi- ja sivistysjohtaja Jutta Hartojoki (p. 040 193 2151), jutta.hartojoki@pelkosenniemi.fi.

Tarkemmin paikasta:
https://paikat.te-palvelut.fi/tpt/10343806?locations=Pelkosenniemi&&announced=0&leasing=0&&&&english=false&sort=1

Lastenhoitaja, Pelkosenniemen kunta, Pelkosenniemi

Tule töihin Lapin lumoavan luonnon keskelle!

Pelkosenniemi on pieni ja aktiivinen kunta Lapin sydämessä, Pyhä-Luoston kansallispuiston ja Pyhätunturin matkailukeskuksen kainalossa. Vertaansa vailla olevat retkeilymaastot, puuterilumet, monipuoliset aktiviteetit ja Lapin ainutlaatuinen luonto toivottavat Sinut tervetulleeksi lämpimään yhteisöömme.

Pelkosenniemen varhaiskasvatuksen kodinomaisessa ja luonnonläheisessä päiväkodissa on noin 25 lasta. Vuorohoitoa järjestetään tarpeen mukaan iltaisin ja viikonloppuisin. Lisäksi talvikausina varhaiskasvatusta on järjestetty myös Pyhätunturin etäyksikössä.

Etsimme iloista, aktiivista ja lapsirakasta varhaiskasvatuksen lastenhoitajan vakituiseen toimeen 1.8.2020 alkaen.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät varhaiskasvatuslain (540/2018) 28 §:n mukaan. Ennen tehtävän vastaanottamista on toimitettava lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Palkkaus KVTES:n mukaan.

Hakemukset 5.7.2020 mennessä osoitteeseen kirjaamo@pelkosenniemi.

Lisätietoja hyvinvointi-ja sivistysjohtaja Jutta Hartojoki p. 040 193 2151 jutta.hartojoki@pelkosenniemi.

https://paikat.te-palvelut.fi/tpt/10379739?locations=Pelkosenniemi&&announced=0&leasing=0&&&&english=false&sort=1

Terveyskeskuslääkärin virka

Kuule Lapin ja tuntureiden kutsu, tule töihin Pyhä-Luoston kansallispuiston ja Kemijoen upean luonnon sekä monipuolisten harrastusmahdollisuuksien läheisyyteen!

Pelkosenniemen-Savukosken kansanterveystyön kuntayhtymässä on haettavana
75% terveyskeskuslääkärin virka. Työn tekemispaikka on koko kuntayhtymän alue.

Kuntayhtymä tuottaa terveyden- ja sairaanhoitopalvelut Pelkosenniemen ja Savukosken n. 2000 asukkaalle. Pelkosenniemellä sijaitsevalla pääterveysasemalla on 12-paikkainen vuodeosasto, laboratorio ja röntgen. Kuntayhtymässä on kaksi lääkärin virkaa, joista toinen on Savukoskella. Iltapäivystys on Kemijärvellä Hyvinvointikeskus Lapponiassa ja yöpäivystys Lapin keskussairaalassa Rovaniemellä.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu lääkäri ja hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Palkkaus on KVTES:n lääkärisopimuksen mukainen. Hakija voi esittää oman palkkatoivomuksensa. Valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Kuntayhtymässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Hakemukset, joihin on liitetty ansioluettelo tai nimikirjanote, osoitetaan Pelkosenniemen-Savukosken ktt ky:n hallitukselle, Sodankyläntie 202 A, 98500 Pelkosenniemi.

https://paikat.te-palvelut.fi/tpt/9999769?locations=Pelkosenniemi&&announced=0&leasing=0&&&&english=false&sort=1

Jos yllä olevasta listasta et löytänyt omaa paikkaasi, katso oman ja naapurikuntamme avoimet työpaikat täältä.

Saapuminen pyhälle

Pyhä sijaisee keskellä Lappia Pelkosenniemen kunnassa, lähellä Rovaniemen ja Kemijärven kaupunkeja. Pyhälle saavut helposti lentäen, junalla, bussilla tai omalla autolla kaikkina vuodenaikoina. Hae aikataulut ja vapaat majoituskohdeet tunturista.

 • Lentäen alk. 99 €

  Pyhätunturi sijaitsee noin 90 minuutin ajomatkan päässä Rovaniemen lentoasemalta mistä SkiBus kuljettaa päivittäin lentovuoroilta tunturiin.

  Rovaniemelle reittiliikennettä lentää

  - Finnair
  - Norwegian

  Sulje
 • Junalla alk. 49 €

  Pyhätunturi lähimmät rautatieasemat sijaitsevat Kemijärvellä ja Rovaniemellä. Junavuoroilta on SkiBus kuljetus tunturiin.

  Katso aikataulut ja varaa liput.

  Sulje
 • Linja-autolla

  SkiBus kuljettaa tunturiin Rovaniemen lentoasemalta sekä kaikilta Lapin junavuoroilta.

  Sulje
 • Autolla

  Matkalla pohjoiseen tai palatessa sieltä kulje aina tunturitien kautta. Pyhän ja Luoston ohittava Tunturitie on 12 tunturihuipun vierellä kulkeva maisematie myös kaikille niille, jotka kulkevat Lappiin ja Lapista. Tie, numeroltaan 962, yhdistää Kemijärven ja Sodankylän välillä kulkevan 5-tien ja Sodankylästä Rovaniemen suuntaan lähtevän 4-tien. Mistään rengasreitistä ei ole kyse, sillä esimerkiksi Kemijärven suunnasta tulevalle autoilijalle Tunturitien ajaminen pidentää matkaa vain muutamalla kilometrillä ja vie matkailijaa jatkuvasti lähemmäs kohti määränpäätään.

  Sulje
 • Tunturin tapahtumat

  Pyhällä tapahtuu ympäri vuoden. Tutustu tapahtumiin ja ilmoittaudu mukaan.

  Tunturin tapahtumat