Avoimet työpaikat Pyhällä

Johtaja, majoituspalvelut, Kairosmaja ja Revontulikappeli (Kansan Raamattuseuran Säätiö)

Haemme Kairosmajan tunturikeskukseen, Pyhätunturille johtajaa. Tehtäviisi kuuluu toiminnan ja talouden suunnittelu sekä niiden kehittäminen, johtaminen ml. henkilöstöjohtaminen. Ohjelmatoiminnan suunnittelu ja toteuttaminen ml. hengelliset tilaisuudet sekä eräretket ja markkinointiyhteistyöverkostojen kehittäminen.

Edellytämme hakijalta soveltuvaa koulutusta, vähintään AMK-tasoinen, majoitus- ja ravitsemusalan tuntemusta, liiketoiminta-, talous- ja markkinointiosaamista sekä kokemusta esimiestehtävistä ja henkilöstöjohtamisesta. Organisointi- ja paineensietokykyä, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä aktiivista sekä itsenäistä työotetta. Hengellistä työnäkyä - kykyä suunnitella ja toteuttaa hengellistä ohjelmaa. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Terhi Rajala, puh. 0207 681 614 varmemmin 14.10 ja 18.10. klo 15-16.30 sekä 21.10. klo 9-11. Organisaatiosta: kansanraamattuseura.fi ja kairosmaja.fi

Kiinteistönhoitaja-eräopas, Kairomaja ja Revontulikappeli (Kansan Raamattuseuran Säätiö)

Haemme Kairosmajan tunturikeskukseen, Pyhätunturille kiinteistönhoitaja-eräopasta jonka työnkuvaan kuuluu mm. kiinteistönhoitotöitä, retkiopastuksia ja osallistumista ohjelma- ja asiakaspalveluun.

Edellytämme hakijalta työkokemusta kiinteistönhoidosta ja/tai retkiopastuksesta, hyvää yhteistyökykyä ja aktiivista sekä itsenäistä työotetta. Valmiutta ja halua palvella asiakkaita. Tehtäviin kuuluu myös lumityöt. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Arvostamme kiinteistöalan koulutusta tai muuta soveltuvaa koulutusta sekä eräoppaan koulutusta. Rakennus- ja korjaustöiden osaamista ja valmiutta kiinteistötalkoolaisten työnjohtoon.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Terhi Rajala, puh. 0207 681 614 varmimmin 14.10 ja 18.10 klo 15-16.30 sekä 21.10 klo 9-11.

Ravintolatyöntekijä, Poropuisto Kopara

Haemme Poropuisto Koparan ravintolaamme työntekijää tulevalle talvisesongille porokeitto- ja leipurimestarimme aisapariksi. Ravintolassa tarjotaan porokeiton ja poronkäristyksen lisäksi makeita ja suolaisia pikkupurtavia, paikallisia käsitöitä ja matkamuistoja.

Työ on päiväpainotteista ja ajoittuu vaihtelevasti klo 8-17 välille, toisinaan ravintolassa järjestetään tilauksesta myös teemaillallisia. Poropuisto Kopara sijaitsee puolessa välissä Pyhää ja Luostoa metsän ja poroaitojen keskellä. Samassa pihapiirissä toimii myös Arctic Husky Farm.

Katso tarkemmat tiedot ja hae paikkaa - ravintolatyöntekijä

Markkinoinnin ja mainonnan ammattilainen, Visit Arctic North

Haemme viestinnästämme vastaavaa henkilöä yrityksemme matkailunkehittämisosioon. Visit Arctic North on 2019 perustettu matkailun markkinointi- ja myyntiyhtiö, joka kokoaa Pyhä-Luoston matkailupalvelut yhden verkkosivun alle. Samaan yritysorganisaatioon kuuluu myös Pyhätunturin Ravintolat Oy, johon kuuluu kolme ravintolaa: Luostolla sijaitseva Vaisko, poropuisto Kopara sekä Pyhätunturilla Huttuhippu ja sen yhteydessä toimiva Huttu-pub. Majoituspalveluita tarjoaa Luostolla Flying Reindeer Resort.

Hakemamme henkilön työtehtäviin kuuluu aktiivinen yhteydenpito sekä alueen toimijoihin että kotimaisiin ja kansainvälisiin matkanjärjestäjiin, markkinoinnin ja myynnin kokonaisvaltainen kehittäminen, nettisivujen ja sosiaalisen median (Facebook ja Instagram) kanavien päivittäminen niin matkailu- kuin ravintolatoiminnan osalta, sekä muu viestintä.

Katso hakuilmoitus ja hae.

Ravintolapäällikkö, tarjoilijoita, kokkeja, Ravintola Huttuhippu Pyhällä ja Ravintola Vaisko Luostolla

Pyhätunturin Ravintolat Oy on yksityinen ravintolapalveluita tarjoava yritys Pyhä-Luostolla. Haemme hyvällä asenteella varustettuja osaavia tekijöitä sekä salin, että keittiön puolelle.

Huttuhippu Pyhätunturilla on yksityinen, rento rinneravintola ja pub, tarjoten päivisin pizzaa ja burgereita sekä rinnepäivään sopivaa kotiruokaa ja iltaisin a’la cartea.

Vaisko on tunnelmallinen a'la carte ravintola Luoston keskuksessa, jossa asiakaskunta on pääasiassa ulkomaalaispainotteista. Aikakauden hengen mukaan panostamme kestävään kehitykseen ja käytämme annoksissamme lähiruokaa mahdollisuuksien mukaan.

Juomatarjonnassamme pääpaino on kotimaisissa pienpanimotuotteissa ja ns. uudenmaailman viineissä. Paikkoja on auki niin koko kaudeksi kuin joulusesonkiinkin, joulukuun alusta tammikuun puoleen väliin.

Katso lisätietoja tarjolla olevista paikoista.

Pyhätunturin hiihtokeskuksen avoimet työpaikat

Haemme hiihtokeskustyöntekijöitä Pyhätunturin hiihtokeskukseen (vuokraamo, hissien asiakaspalvelu, rinneturvallisuus, rinnehuolto) määräaikaisiin työsuhteisiin talvikaudelle 2021–2022.

Katso avoimet työpaikat ja jätä hakemus

Kerrossiivoustyön kohdevastaava Pyhätunturille

Haetaan aurinkoiseen tiimimme osa-aikaista kohdevastaavaa kerroshoitotyöhön Pelkosenniemelle Pyhätunturin alueelle. Työkuvaasi kuuluu hotelli ja loma-osakkeiden siivoustyön suunnittelu ja työporukan ohjaaminen sekä osallistut itse myös siivoustyöhön. Suunnittelet työvuorot, jaat työporukan työtehtäviin sekä pidät kirjaa tehdyistä töistä. Tietotekniikan tuntemus katsotaan eduksi. Työtä on ma-su n. klo 10-18 sesongin ulkopuolella ja sesonkina työvuorot 8-20 välisenä aikana. Aloitus mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. Aikaisempi kokemus siivoustyöstä katsotaan eduksi, samoin hyvät asiakaspalvelutaidot. Suomen kielen osaaminen on välttämätöntä työn luonteesta johtuen. Ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan ja suunnitellaan.

Kokkeja ( 3 paikkaa) ja tarjoilijoita ( 3 paikkaa), Ravintola Pyhän Uula:

Vaalimme laatua ruokatuotteesta asiakaspalveluun. Haluamme olla tunturin lämmin henkisin, helposti lähestyttävin ja maultaan parasta ruokaa tarjoava ravintola. Ravintola sijaitsee päärinteen juurella ja tarjoaa päivisin nopeaa ruokaa rinneravintolana ja iltaisin muuntautuu tunnelmalliseksi á la carte ravintolaksi. Järjestämme myös teema illallisia sekä yksityistilaisuuksia. Tarjoamme näin ollen monipuolisen työympäristön.

Edellytämme hakijalta ravintola-alan koulutusta ja/tai aiempaa työkokemus, hygieniapassiin sekä reipasta asennetta ja paineensietokykyä. Arvostamme oma-aloitteisuutta. Pystymme auttamaan majoituksen etsinnässä tai tarjoamaan huoneen henkilökunta asunnoistamme. Pyrimme mahdollistamaan työvuorot tasapainossa harrastusten kanssa, jotta pääset nauttimaan myös tunturin tarjoamista antimista. Oletko sinä meidän uusi talentti?

Katso tarkemmat tiedot ja hae paikkaa - kokki

Katso tarkemmat tiedot ja hae paikkaa - tarjoilija

Yrittäjä

Haetaan yrittäjää; koulutettua hierojaa, fysioterapeuttia, osteopaattia, naprapaattia tai kalevalaista jäsenkorjaajaa.

Lisätiedot:
Riikka Uimarihuhta/Kultakeho
0451132452 tai kultakeho@gmail.com

Jos yllä olevasta listasta et löytänyt omaa paikkaasi, katso oman ja naapurikuntamme avoimet työpaikat täältä.

Saapuminen pyhälle

Pyhä sijaitsee keskellä Lappia Pelkosenniemen kunnassa, lähellä Rovaniemen ja Kemijärven kaupunkeja. Pyhälle saavut helposti lentäen, junalla, bussilla tai omalla autolla kaikkina vuodenaikoina. Hae aikataulut ja vapaat majoituskohteet tunturista.

 • Lentäen alk. 99 €

  Pyhätunturi sijaitsee noin 90 minuutin ajomatkan päässä Rovaniemen lentoasemalta mistä SkiBus kuljettaa päivittäin lentovuoroilta tunturiin.

  Rovaniemelle reittiliikennettä lentää

  - Finnair
  - Norwegian

  Sulje
 • Junalla alk. 49 €

  Pyhätunturi lähimmät rautatieasemat sijaitsevat Kemijärvellä ja Rovaniemellä. Junavuoroilta on SkiBus kuljetus tunturiin.

  Katso aikataulut ja varaa liput.

  Sulje
 • Linja-autolla

  SkiBus kuljettaa tunturiin Rovaniemen lentoasemalta sekä kaikilta Lapin junavuoroilta.

  Sulje
 • Autolla

  Matkalla pohjoiseen tai palatessa sieltä kulje aina tunturitien kautta. Pyhän ja Luoston ohittava Tunturitie on 12 tunturihuipun vierellä kulkeva maisematie myös kaikille niille, jotka kulkevat Lappiin ja Lapista. Tie, numeroltaan 962, yhdistää Kemijärven ja Sodankylän välillä kulkevan 5-tien ja Sodankylästä Rovaniemen suuntaan lähtevän 4-tien. Mistään rengasreitistä ei ole kyse, sillä esimerkiksi Kemijärven suunnasta tulevalle autoilijalle Tunturitien ajaminen pidentää matkaa vain muutamalla kilometrillä ja vie matkailijaa jatkuvasti lähemmäs kohti määränpäätään.

  Sulje
 • Tunturin tapahtumat

  Pyhällä tapahtuu ympäri vuoden. Tutustu tapahtumiin ja ilmoittaudu mukaan.

  Tunturin tapahtumat