Avoimet työpaikat Pyhällä

Kokki, rinneravintola PyhäWurst, 14.2.-1.5.2020

Tule kokiksi PyhäWurstiin! Pyhän Pohjoisrinteiden juurella sijaitseva rinneravintola PyhäWurst etsii ammattitaitoista kokkia täysiaikaiseen työhön ajalle 14.2.-1.5.2020. Työaika on säännöllinen aamuvuoro. Palkka sopimuksen mukaan.

PyhäWurst tunnetaan korkeatasoisista hodareista, vegaanisista tuotteista sekä rennon ystävällisestä palvelusta. PyhäWurst tarjoaa inspiroivan työympäristön myös uuden kokeilemiselle ja oppimiselle.

Hakemukset: info@pyhawurst.fi
Lisätietoja: Mikael Backman, 040 5335 607, info@pyhawurst.fi

Asiakasneuvoja, Luontokeskus Naava, Pyhätunturi

Haemme nyt joukkoomme viestintätaitoista asiakasneuvojaa Lapin luontopalvelut -yksikköön luontokeskus Naavaan Pyhätunturille, ajalle 1.2.-30.4.2020 (mahdollinen jatko ajalle 15.6.-15.11.2020).

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 18.12.2019. Liitä mukaan myös vapaamuotoinen hakemuks ja CV:si. Hae paikkaa tästä.>>

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Kysymyksiisi vastaa asiakaspalvelupäällikkö Katja Heikkinen, puh. 020 639 7042.

Hieroja-yrittäjä

Kiinnostaisiko sinua hieronta työ Pyhätunturilla? Etsimme tulevaksi syksy-talvi-kevät kaudeksi koulutettua hieroja yrittäjää täydentämään työporukkaamme! Mahdollisuus myös ympärivuotiseen työhön!

Jos olet työtä pelkäämätön, reipas sekä itsenäiseen työhön kykenevä ammattilainen sekä nautit luonnosta ja tykkäät harrastaa erilaisia aktiviteetteja luonnossa, paikka on varmasti sinun!

Jos kiinnostuit laita viestiä tai sähköpostia,niin vastailen lisäkysymyksiin mielelläni: kultakeho@gmail.com

Hieronta- ja Kosmetologi Palvelut
Kultakeho
Kultakeronkatu 4
98530 Pyhätunturi

Varhaiskasvatuksen työntekijä Pyhän toimipisteeseen, 1.11.2019-31.5.2020

Etsimme Pyhätunturiin talvikaudelle (1.11.2019 -31.5.2020) iloisia, aktiivisia ja lapsirakkaita varhaiskasvatuksen osaajia. Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on varhaiskasvatuksen lähihoitajan, varhaiskasvatuksen sosionomin, varhaiskasvatuksen opettajan tai perhepäivähoitajan koulutus. Myös alan opiskelijat huomioidaan.

Pyhätunturin varhaiskasvatuksen kodinomaiseen ja luonnonläheiseen toimipisteeseen mahtuu n. 15 lasta. Vuorohoito järjestetään kirkonkylän päiväkodissa, jossa voit halutessasi työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Työn jatkuminen 31.5. jälkeen vakituisessa työsuhteessa on mahdollista.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät varhaiskasvatuslain (540/2018) 26-29 §:n mukaan. Ennen tehtävän vastaanottamista on toimitettava lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Palkkaus KVTES:in mukaan.

Lisätietoja ja hakemukset vs. hyvinvointi-ja sivistysjohtaja Jutta Hartojoki
p. 040 193 2151 jutta.hartojoki@pelkosenniemi.fi

Päiväkodin johtaja, Pelkosenniemen kunta

Pelkosenniemi on pieni ja aktiivinen kunta Lapin sydämessä, Pyhä-Luoston kansallispuiston ja Pyhätunturin matkailukeskuksen kainalossa. Vertaansa vailla olevat retkeilymaastot, puuterilumet, monipuoliset aktiviteetit ja Lapin ainutlaatuinen luonto toivottavat Sinut tervetulleeksi lämpimään yhteisöömme.

Etsimme pieneen ja kodinomaiseen päiväkotiimme päiväkodin johtajaa 18.11.2019 alkaen.

Tehtäviisi kuuluu päiväkodin toiminnallinen ja hallinnollinen johtaminen, varhaiskasvatuksen esimiestehtävät sekä varhaiskasvatuksen kehittäminen ja arviointi yhdessä työparinasi toimivan varhaiskasvatuksen opettajan kanssa. Päiväkodin johtaja työskentelee osan työajasta hoitotyössä. Pelkosenniemen päiväkodissa annetaan vuorohoitoa ja talvikausina päiväkodin etäyksikkö toimii Pyhätunturilla.

Tarvitset työssäsi hyviä ongelmanratkaisu- yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä tarttua asioihin itsenäisesti ja kannustavaa otetta esimiestyöhön. Myös hyvät tietotekniset taidot ja viestintäosaaminen ovat työssäsi tarpeen.

Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain (540/2018) 26 tai 27 §:n mukainen kelpoisuus ja vähintään kasvatustieteen maisterin tutkinto tai siirtymäsäännöksen 75 §:n mukainen pätevyys ja kokemus sekä riittävä johtamistaito.

Virka täytetään 18.11.2019 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä rikosrekisteriote (laki 504/2002). Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemus ansioluetteloineen tulee toimittaa 5.11.2019 klo 15 mennessä osoitteella: kirjaamo@pelkosenniemi.fi tai Pelkosenniemen kunta, Sodankyläntie 1 A, 98500 Pelkosenniemi.

Lisätietoja tehtävästä antaa vs. hyvinvointi- ja sivistysjohtaja Jutta Hartojoki (p. 040 193 2151), jutta.hartojoki@pelkosenniemi.fi

Jos yllä olevasta listasta et löytänyt omaa paikkaasi, katso oman ja naapurikuntamme avoimet työpaikat täältä.

Saapuminen pyhälle

Pyhä sijaisee keskellä Lappia Pelkosenniemen kunnassa, lähellä Rovaniemen ja Kemijärven kaupunkeja. Pyhälle saavut helposti lentäen, junalla, bussilla tai omalla autolla kaikkina vuodenaikoina. Hae aikataulut ja vapaat majoituskohdeet tunturista.

 • Lentäen alk. 99 €

  Pyhätunturi sijaitsee noin 90 minuutin ajomatkan päässä Rovaniemen lentoasemalta mistä SkiBus kuljettaa päivittäin lentovuoroilta tunturiin.

  Rovaniemelle reittiliikennettä lentää

  - Finnair
  - Norwegian

  Sulje
 • Junalla alk. 49 €

  Pyhätunturi lähimmät rautatieasemat sijaitsevat Kemijärvellä ja Rovaniemellä. Junavuoroilta on SkiBus kuljetus tunturiin.

  Katso aikataulut ja varaa liput.

  Sulje
 • Linja-autolla

  SkiBus kuljettaa tunturiin Rovaniemen lentoasemalta sekä kaikilta Lapin junavuoroilta.

  Sulje
 • Autolla

  Matkalla pohjoiseen tai palatessa sieltä kulje aina tunturitien kautta. Pyhän ja Luoston ohittava Tunturitie on 12 tunturihuipun vierellä kulkeva maisematie myös kaikille niille, jotka kulkevat Lappiin ja Lapista. Tie, numeroltaan 962, yhdistää Kemijärven ja Sodankylän välillä kulkevan 5-tien ja Sodankylästä Rovaniemen suuntaan lähtevän 4-tien. Mistään rengasreitistä ei ole kyse, sillä esimerkiksi Kemijärven suunnasta tulevalle autoilijalle Tunturitien ajaminen pidentää matkaa vain muutamalla kilometrillä ja vie matkailijaa jatkuvasti lähemmäs kohti määränpäätään.

  Sulje
 • Tunturin tapahtumat

  Pyhällä tapahtuu ympäri vuoden. Tutustu tapahtumiin ja ilmoittaudu mukaan.

  Tunturin tapahtumat