Avoimet työpaikat Pyhällä

Pyhätunturin hiihtokeskuksen avoimet työpaikat

Haemme hiihtokeskustyöntekijöitä Pyhätunturin hiihtokeskukseen (vuokraamo, hissien asiakaspalvelu, rinneturvallisuus, rinnehuolto) määräaikaisiin työsuhteisiin talvikaudelle 2021–2022.

Katso avoimet työpaikat ja jätä hakemus

Vastaanottovirkailija, Hotelli Pyhätunturin vastaanottoon, Pyhätunturi Oy


Pyhätunturin hiihtokeskus on yksi Suomen nopeimmin kasvavista hiihtokeskuksista. Keskeisellä paikalla hiihtokeskuksen sydämenä toimiva perinteikäs Hotelli Pyhätunturi toimii hotelli- ja huoneistomajoitustoiminnan lisäksi yhtenä alueen infopisteenä. Hotellin lisäksi vastaanoton toimintaan kuuluu PyhäSuites- ja PyhäLinna-huoneistomajoitus, Pyhän matkailuvaunualueen toiminta sekä käytännön järjestelyt liittyen alueen PyhäBooking-mökkimajoitusten hoitamiseen. Pyhätunturi Oy:n käynnissä olevat, 15M€ investoinnit kasvattavat uuden tuolihissin lisäksi Hotelli Pyhätunturia kahdella lisärakennuksella sekä lisäkerroksella tulevien vuosien aikana. Nyt onkin hyvä hetki lähteä mukaan majoitustoimintaan kasvavassa ja Suomen persoonallisimmassa laskettelukeskuksessa.

Haemmekin nyt yhtä ammattitaitoista vastaanottovirkailijaa vakituiseen työsuhteeseen sekä kolmea määräaikaiseen työsuhteeseen. Hakijoita haastatellaan jo hakuprosessin aikana ja valinnat tehdään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Odotamme sinulta:

- Nopeaa ongelmanratkaisutaitoa sekä itsenäistä otetta työhön
- Kokemusta asiakaspalvelutehtävistä
- Ymmärrystä, että kaiken ydin ovat tyytyväiset asiakkaat, jotka haluavat palata kohteeseen uudelleen ja uudelleen
- Kaupallista ja/tai matkailualan vähintään opistotasoista tutkintoa
- Kielitaito: vähintään sujuva suomi ja englanti, muut kielitaidot ovat plussaa
- Kiinnostusta hiihtoharrastukseen sekä siihen liittyviin tuotteisiimme

Lisäksi katsomme eduksi:

- Aikaisempaa kokemusta vastaavista vastaanottovirkailijan työtehtävistä
- Joustavuutta, pitkäjänteisyyttä sekä mukautumiskykyä
- Hotellinx Cloud-varausjärjestelmän osaamista
- Lomarenkaan infobooking-varausjärjestelmän osaamista
- Pyhän alueen tuntemusta

Tarjoamme sinulle:

- Reippaan ja vaihtelevan työympäristön yhdessä Suomen nopeimmin kasvavasta hiihtokeskuksesta
- Hyvät harrastusmahdollisuudet
- Hyvät henkilökuntaedut laskettelun ja liikkumisen parissa; Ruka-Pyhä-kausikortin sekä muita henkilökunnallemme kuuluvia etuja ja alennuksia

Työn alku ja kesto: Työsuhteet alkaa sopimuksen mukaan, kesän ja syksyn 2021 aikana ja jatkuu vähintään talven 2021–22 yli. Työ on pääsääntöisesti 2- vuorotyötä.

Palkkaus: MARA TES

Hakemukset ja CV 13.6.2021 mennessä: Täytä hakemus tästä

Lisätietoja antaa Terhi Kangas, terhi.kangas@pyha.fi tai puhelimitse 28.5.2021 klo. 10–12 välisenä aikana 0405218290.

Huoltokero Oy hakee laatoittajaa ja kirvesmiestä

Miltä kuulostaisi kesä upeissa tunturimaisemissa hyvien työkavereiden kanssa? Etsimme nyt Pyhätunturille touko-marraskuun ajaksi tekevää kirvesmiestä ja laatoittajaa! Hakulinkit alla!

Hae laatoittajaksi


Hae kirvesmieheksi

Kerrossiivoustyön kohdevastaava Pyhätunturille

Haetaan aurinkoiseen tiimimme osa-aikaista kohdevastaavaa kerroshoitotyöhön Pelkosenniemelle Pyhätunturin alueelle. Työkuvaasi kuuluu hotelli ja loma-osakkeiden siivoustyön suunnittelu ja työporukan ohjaaminen sekä osallistut itse myös siivoustyöhön. Suunnittelet työvuorot, jaat työporukan työtehtäviin sekä pidät kirjaa tehdyistä töistä. Tietotekniikan tuntemus katsotaan eduksi. Työtä on ma-su n. klo 10-18 sesongin ulkopuolella ja sesonkina työvuorot 8-20 välisenä aikana. Aloitus mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. Aikaisempi kokemus siivoustyöstä katsotaan eduksi, samoin hyvät asiakaspalvelutaidot. Suomen kielen osaaminen on välttämätöntä työn luonteesta johtuen. Ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan ja suunnitellaan.

Yrittäjä

Haetaan yrittäjää; koulutettua hierojaa, fysioterapeuttia, osteopaattia, naprapaattia tai kalevalaista jäsenkorjaajaa.

Lisätiedot:
Riikka Uimarihuhta/Kultakeho
0451132452 tai kultakeho@gmail.com

Jos yllä olevasta listasta et löytänyt omaa paikkaasi, katso oman ja naapurikuntamme avoimet työpaikat täältä.

Saapuminen pyhälle

Pyhä sijaitsee keskellä Lappia Pelkosenniemen kunnassa, lähellä Rovaniemen ja Kemijärven kaupunkeja. Pyhälle saavut helposti lentäen, junalla, bussilla tai omalla autolla kaikkina vuodenaikoina. Hae aikataulut ja vapaat majoituskohteet tunturista.

 • Lentäen alk. 99 €

  Pyhätunturi sijaitsee noin 90 minuutin ajomatkan päässä Rovaniemen lentoasemalta mistä SkiBus kuljettaa päivittäin lentovuoroilta tunturiin.

  Rovaniemelle reittiliikennettä lentää

  - Finnair
  - Norwegian

  Sulje
 • Junalla alk. 49 €

  Pyhätunturi lähimmät rautatieasemat sijaitsevat Kemijärvellä ja Rovaniemellä. Junavuoroilta on SkiBus kuljetus tunturiin.

  Katso aikataulut ja varaa liput.

  Sulje
 • Linja-autolla

  SkiBus kuljettaa tunturiin Rovaniemen lentoasemalta sekä kaikilta Lapin junavuoroilta.

  Sulje
 • Autolla

  Matkalla pohjoiseen tai palatessa sieltä kulje aina tunturitien kautta. Pyhän ja Luoston ohittava Tunturitie on 12 tunturihuipun vierellä kulkeva maisematie myös kaikille niille, jotka kulkevat Lappiin ja Lapista. Tie, numeroltaan 962, yhdistää Kemijärven ja Sodankylän välillä kulkevan 5-tien ja Sodankylästä Rovaniemen suuntaan lähtevän 4-tien. Mistään rengasreitistä ei ole kyse, sillä esimerkiksi Kemijärven suunnasta tulevalle autoilijalle Tunturitien ajaminen pidentää matkaa vain muutamalla kilometrillä ja vie matkailijaa jatkuvasti lähemmäs kohti määränpäätään.

  Sulje
 • Tunturin tapahtumat

  Pyhällä tapahtuu ympäri vuoden. Tutustu tapahtumiin ja ilmoittaudu mukaan.

  Tunturin tapahtumat