Avoimet työpaikat Pyhällä

Haetaan siivousalan ammattilaisia Pyhähippuun

Pyhähippu on Pyhätunturilla sijaitseva mökkivaraamo ja perheyrityksemme on toiminut alueella jo vuodesta 1988 alkaen. Vuokraamme yksityisten omistamia mökkejä sekä rivi- ja paritaloja, joita on kaiken kaikkiaan reilu 100. Majoitusvaraamon lisäksi pyörävuokraus on iso osa toimintaamme ja meiltä löytyykin laaja valikoima fatbikeja, e-fatbikeja, maastopyöriä sekä e-maastopyöriä.

Pyhähipussa työskentelee tällä hetkellä kuusi henkilöä monipuolisissa tehtävissä. Haemme tiiviiseen joukkoomme kokeneita, koulutettuja ja ammattinsa osaavia siivoojia. Työn kesto 12-18 kk.

Tehtäviin kuuluu eri kokoisten loma-asuntojen vaihtosiivoukset asukkaiden vaihtuessa, tilauksesta myös petaukset. Kesäkaudella vaihtosiivousten lisäksi tehtäviin kuuluu perussiivouksia ja ikkunoiden pesua. Työtehtäviin kuuluu myös liinavaate- ja pesuainetilausten teko sekä siivoustöiden suunnittelu. Perehdytämme uudet työntekijät huolellisesti työtehtäviin.

Työaika on mielellään 37,5 h/viikko tai sopimuksen mukaan. Työvuorot sijoittuvat ma-su ja pääsääntöisesti klo 9-17 välille. Sesonkiaikoina työaika painottuu enemmän viikonlopuille.

Tukikohtana kaikille toiminnoille toimii Pyhähippu Oy:n toimisto. Työautona käytössä on pakettiautot talon puolesta. Työskentelyalue on 0-10 km säteellä Pyhätunturin keskustasta.

Tämä pesti sopii sinulle jolta löytyy joustavuutta ja mukautumiskykyä monipuolisiin tehtäviin. Tehtävät edellyttävät sujuvaa suomen kielen taitoa, B-ajokortti on välttämätön kohteiden välillä liikkumiseen.

Arvostamme reipasta työskentelyotetta, iloista asennetta ja palveluhenkisyyttä. Odotamme työntekijöiltämme myös luotettavuutta, tarkkuutta, sekä oma-aloitteisuutta. Tässä tehtävässä valttikortteja on tiimityöskentelytaidot.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsopimuksen. Palkkaus vähintään MaRan tes:n mukainen. Olemme valmiita maksamaan ammattitaidostasi enemmänkin, joten voit esittää palkkatoiveesi hakemuksen yhteydessä.

Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemus info@pyhahippu.fi

Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja: Heidi Martikainen 0400 195 036, ma-pe klo 10-16.

CAMP Kitchen&Bar rekrytoi: Ravintolapäällikkö, keittiöpäällikkö, kokki ja tarjoilija

Pyhän CAMP Kitchen&Bar aloittaa toimintansa kesällä 2022 Hotelli Pyhätunturin tiloissa. Syksyllä tilat remontoidaan ja uusittuun Campiin tulee yli 200 asiakaspaikkaa. Ravintolatilan remontin jälkeen avajaisia juhlitaan hiihtokauden alussa 2022.

Nyt avoinna on ravintolapäällikön, keittiöpäällikön, kokin tai tarjoilijan paikat. Hakuaika päättyy 8.5.2022

Katso lisätiedot ja hae

Yrittäjä

Haetaan yrittäjää; koulutettua hierojaa, fysioterapeuttia, osteopaattia, naprapaattia tai kalevalaista jäsenkorjaajaa.

Lisätiedot:
Riikka Uimarihuhta/Kultakeho
0451132452 tai kultakeho@gmail.com

Jos yllä olevasta listasta et löytänyt omaa paikkaasi, katso oman ja naapurikuntamme avoimet työpaikat täältä.

Saapuminen pyhälle

Pyhä sijaitsee keskellä Lappia Pelkosenniemen kunnassa, lähellä Rovaniemen ja Kemijärven kaupunkeja. Pyhälle saavut helposti lentäen, junalla, bussilla tai omalla autolla kaikkina vuodenaikoina. Hae aikataulut ja vapaat majoituskohteet tunturista.

 • Lentäen alk. 99 €

  Pyhätunturi sijaitsee noin 90 minuutin ajomatkan päässä Rovaniemen lentoasemalta mistä SkiBus kuljettaa päivittäin lentovuoroilta tunturiin.

  Rovaniemelle reittiliikennettä lentää

  - Finnair
  - Norwegian

  Sulje
 • Junalla alk. 49 €

  Pyhätunturi lähimmät rautatieasemat sijaitsevat Kemijärvellä ja Rovaniemellä. Junavuoroilta on SkiBus kuljetus tunturiin.

  Katso aikataulut ja varaa liput.

  Sulje
 • Linja-autolla

  SkiBus kuljettaa tunturiin Rovaniemen lentoasemalta sekä kaikilta Lapin junavuoroilta.

  Sulje
 • Autolla

  Matkalla pohjoiseen tai palatessa sieltä kulje aina tunturitien kautta. Pyhän ja Luoston ohittava Tunturitie on 12 tunturihuipun vierellä kulkeva maisematie myös kaikille niille, jotka kulkevat Lappiin ja Lapista. Tie, numeroltaan 962, yhdistää Kemijärven ja Sodankylän välillä kulkevan 5-tien ja Sodankylästä Rovaniemen suuntaan lähtevän 4-tien. Mistään rengasreitistä ei ole kyse, sillä esimerkiksi Kemijärven suunnasta tulevalle autoilijalle Tunturitien ajaminen pidentää matkaa vain muutamalla kilometrillä ja vie matkailijaa jatkuvasti lähemmäs kohti määränpäätään.

  Sulje
 • Tunturin tapahtumat

  Pyhällä tapahtuu ympäri vuoden. Tutustu tapahtumiin ja ilmoittaudu mukaan.

  Tunturin tapahtumat