Avoimet työpaikat Pyhällä

Asiakasneuvoja Kurula's Resort

Joulukuussa 2022 avautuva Kurula Resort Oy hakee kahta asiakasneuvojaa 1.12.2022 - 30.4.2023 välille, mahdollisuus myös toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Katso lisätiedot: https://paikat.te-palvelut.fi/...

Haemme Pyhätunturi Oy:lle hiihtokeskustyöntekijöitä määräaikaisiin työsuhteisiin talvikaudelle 2022–2023: hissityöntekijöitä, lumettajia, rinnekoneenkuljettajia.

Hissityöntekijöitä, 20 paikkaa:

Tehtäviin kuuluu asiakaspalvelu hisseillä, hissien käyttö ja valvonta. Työ on pääosin ulkotöitä, aamu-/iltavuorossa sekä viikonloppuisin. Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen ja hyvällä asenteella varustettu, jolla on halu palvella asiakkaita sekä oppia hiihtokeskusalan töitä.

Lumettajia, 4 paikkaa:

Työtehtäviin kuuluu rinteiden lumettaminen ja sen jälkeen sopimuksen mukaan muut hiihtokeskustyöt. Lumettaminen alkaa loka-marraskuussa ja jatkuu tammikuulle. Lumettaminen on vaativaa ulkotyötä ja sitä tehdään kolmessa vuorossa myös viikonloppuisin.

Rinnekoneenkuljettaja, 2 paikkaa:

Työtehtäviin kuuluu rinnekoneen kuljettaminen ja SnowParkkien rakentaminen. Työt alkavat sopimuksen mukaan alkukaudesta 22-23 ja jatkuvat Vappuun saakka. Rinneajo tapahtuu iltaisin ja öisin kun hissit ovat suljettu. Rinnekoneen kuljettaminen on vaativaa ja tarkkaa työtä ja siinä onnistuminen edellyttää aikaisempaa kokemusta isoilla koneilla ajamisesta sekä erityisiä taitoja hallita työkoneita.

Tarjoamme sinulle:

 • Reippaan ja vaihtelevan työympäristön kehittyvässä hiihtokeskuksessa
 • Hyvät harrastusmahdollisuudet
 • Hyvät henkilökuntaedut laskettelun ja liikkumisen parissa

Työsuhteet ovat määräaikaisia ja alkavat sopimuksen mukaan. Palkkaus on Hiihtokeskusalan TES:n mukainen. Työtehtäviin, yritykseen sekä alueen muihin palveluihin perehdytämme erikseen työsuhteen alussa. Pyhätunturi Oy:llä on tarjolla edullista majoitusta kausityöntekijöille Pyhätunturin parhaimmalla paikalla!

Lisätietoja antaa Juha Rantanen, juha.rantanen@pyha.fi. Suosittelemme jättämään hakemuksen mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita myös ennen hakuajan päättymistä. Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Hakemukset 30.9.2022 mennessä.

Työpaikan vaatimukset

Hissityöntekijöiltä odotamme:

 • Hyvää asiakaspalvelutaitoa
 • Oma-aloitteisuutta ja positiivista palveluasennetta
 • Kiinnostusta laskemiseen
 • Vähintään T- luokan ajokortti ja 18 vuoden ikää

Eduksi luetaan: Joustavuutta kausivaihteluista johtuviin tunturiolosuhteisiin. B- luokan ajokortti. Pyhän alueen tuntemus.

Lumettajilta odotamme:

 • Hyvää fyysistä kuntoa
 • Teknistä osaamista ja ymmärrystä
 • Oma-aloitteisuutta ja halua oppia hiihtokeskusalan töitä
 • Taitoa käsitellä moottorikelkkaa vaativissa olosuhteissa
 • Vähintään T- luokan ajokortti ja 18 vuoden ikää

Eduksi luetaan: Joustavuutta kausivaihteluista johtuviin tunturiolosuhteisiin. Pyhän alueen tuntemus. Kiinnostus laskemiseen.

Rinnekoneenkuljettajilta odotamme:

 • Aikaisempaa työkokemusta isojen koneiden kuljettamisesta
 • Teknistä osaamista ja ymmärrystä
 • Oma-aloitteisuutta ja halua oppia hiihtokeskusalan töitä
 • Vähintään T- luokan ajokortti ja 18 vuoden ikää

Eduksi luetaan: Joustavuutta kausivaihteluista johtuviin tunturiolosuhteisiin. Pyhän alueen tuntemus. Kiinnostus laskemiseen.

Haetaan siivousalan ammattilaisia Pyhähippuun

Pyhähippu on Pyhätunturilla sijaitseva mökkivaraamo ja perheyrityksemme on toiminut alueella jo vuodesta 1988 alkaen. Vuokraamme yksityisten omistamia mökkejä sekä rivi- ja paritaloja, joita on kaiken kaikkiaan reilu 100. Majoitusvaraamon lisäksi pyörävuokraus on iso osa toimintaamme ja meiltä löytyykin laaja valikoima fatbikeja, e-fatbikeja, maastopyöriä sekä e-maastopyöriä.

Pyhähipussa työskentelee tällä hetkellä kuusi henkilöä monipuolisissa tehtävissä. Haemme tiiviiseen joukkoomme kokeneita, koulutettuja ja ammattinsa osaavia siivoojia. Työn kesto 12-18 kk.

Tehtäviin kuuluu eri kokoisten loma-asuntojen vaihtosiivoukset asukkaiden vaihtuessa, tilauksesta myös petaukset. Kesäkaudella vaihtosiivousten lisäksi tehtäviin kuuluu perussiivouksia ja ikkunoiden pesua. Työtehtäviin kuuluu myös liinavaate- ja pesuainetilausten teko sekä siivoustöiden suunnittelu. Perehdytämme uudet työntekijät huolellisesti työtehtäviin.

Työaika on mielellään 37,5 h/viikko tai sopimuksen mukaan. Työvuorot sijoittuvat ma-su ja pääsääntöisesti klo 9-17 välille. Sesonkiaikoina työaika painottuu enemmän viikonlopuille.

Tukikohtana kaikille toiminnoille toimii Pyhähippu Oy:n toimisto. Työautona käytössä on pakettiautot talon puolesta. Työskentelyalue on 0-10 km säteellä Pyhätunturin keskustasta.

Tämä pesti sopii sinulle jolta löytyy joustavuutta ja mukautumiskykyä monipuolisiin tehtäviin. Tehtävät edellyttävät sujuvaa suomen kielen taitoa, B-ajokortti on välttämätön kohteiden välillä liikkumiseen.

Arvostamme reipasta työskentelyotetta, iloista asennetta ja palveluhenkisyyttä. Odotamme työntekijöiltämme myös luotettavuutta, tarkkuutta, sekä oma-aloitteisuutta. Tässä tehtävässä valttikortteja on tiimityöskentelytaidot.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsopimuksen. Palkkaus vähintään MaRan tes:n mukainen. Olemme valmiita maksamaan ammattitaidostasi enemmänkin, joten voit esittää palkkatoiveesi hakemuksen yhteydessä.

Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemus info@pyhahippu.fi

Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja: Heidi Martikainen 0400 195 036, ma-pe klo 10-16.

CAMP Kitchen&Bar rekrytoi: Kokkeja, tarjoilijoita, sali- ja keittiöapulaisia

Pyhän CAMP Kitchen&Bar aloittaa toimintansa kesällä 2022 Hotelli Pyhätunturin tiloissa. Syksyllä tilat remontoidaan ja uusittuun Campiin tulee yli 200 asiakaspaikkaa. Ravintolatilan remontin jälkeen avajaisia juhlitaan hiihtokauden alussa 2022.

Katso lisätiedot avoinna olevista paikoista ja hae

Yrittäjä

Haetaan yrittäjää; koulutettua hierojaa, fysioterapeuttia, osteopaattia, naprapaattia tai kalevalaista jäsenkorjaajaa.

Lisätiedot:
Riikka Uimarihuhta/Kultakeho
0451132452 tai kultakeho@gmail.com

Jos yllä olevasta listasta et löytänyt omaa paikkaasi, katso oman ja naapurikuntamme avoimet työpaikat täältä.

Saapuminen pyhälle

Pyhä sijaitsee keskellä Lappia Pelkosenniemen kunnassa, lähellä Rovaniemen ja Kemijärven kaupunkeja. Pyhälle saavut helposti lentäen, junalla, bussilla tai omalla autolla kaikkina vuodenaikoina. Hae aikataulut ja vapaat majoituskohteet tunturista.

 • Lentäen alk. 99 €

  Pyhätunturi sijaitsee noin 90 minuutin ajomatkan päässä Rovaniemen lentoasemalta mistä SkiBus kuljettaa päivittäin lentovuoroilta tunturiin.

  Rovaniemelle reittiliikennettä lentää

  - Finnair
  - Norwegian

  Sulje
 • Junalla alk. 49 €

  Pyhätunturi lähimmät rautatieasemat sijaitsevat Kemijärvellä ja Rovaniemellä. Junavuoroilta on SkiBus kuljetus tunturiin.

  Katso aikataulut ja varaa liput.

  Sulje
 • Linja-autolla

  SkiBus kuljettaa tunturiin Rovaniemen lentoasemalta sekä kaikilta Lapin junavuoroilta.

  Sulje
 • Autolla

  Matkalla pohjoiseen tai palatessa sieltä kulje aina tunturitien kautta. Pyhän ja Luoston ohittava Tunturitie on 12 tunturihuipun vierellä kulkeva maisematie myös kaikille niille, jotka kulkevat Lappiin ja Lapista. Tie, numeroltaan 962, yhdistää Kemijärven ja Sodankylän välillä kulkevan 5-tien ja Sodankylästä Rovaniemen suuntaan lähtevän 4-tien. Mistään rengasreitistä ei ole kyse, sillä esimerkiksi Kemijärven suunnasta tulevalle autoilijalle Tunturitien ajaminen pidentää matkaa vain muutamalla kilometrillä ja vie matkailijaa jatkuvasti lähemmäs kohti määränpäätään.

  Sulje
 • Tunturin tapahtumat

  Pyhällä tapahtuu ympäri vuoden. Tutustu tapahtumiin ja ilmoittaudu mukaan.

  Tunturin tapahtumat