Avoimet työpaikat Pyhällä

Avoimet työpaikat - Pyhällä yhdistät vapaa-ajan ja työn sujuvasti

Pyhätunturi kutsuu sinut luokseen nauttimaan ainutlaatuisesta talvesta. Etsimme osaajia hotelli-, ravintola ja ohjelmapalveluihin.

Tunturissa pääset harrastamaan lukuisia aktiviteetteja ja oleskelemaan luonnossa ja nauttimaan tiiviistä tunturiyhteisöstä ja yhteistyöstä.

#visitpyhalapland #pyhamagic #tunturifiilis

Alta löydät listauksen tunturin avoimista työpaikoista sekä yhteystiedot suoraan toimijoille.

Lisää työpaikkoja löytyy myös suoraan TE-toimiston työpaikka hakurista.

Bliss Adventure is hiring two full-time guides to complete the team for the winter season 2022-2023 in Pyhä, Finnish Lapland.

We are recruiting!

Work starts in early December (negotiable) and lasts until mid April.
What makes the great guide? First, you must love the people and you must love the outdoors. It's all about sharing & caring.
You'll work with the best guests from all over the world, mainly in English, other language skills are a plus.
You preferably have qualifications or solid experience for climbing instructing (we ice climb a lot!), mountain biking, skiing or/and snowshoeing. You don't need to master everything at the start, we will certaintly train you.
You need to be fit, and flexible by character. Working days are varied, sometimes long and physical.
Salary will reflect your skills and guiding experience.

Interested? Do send your application and CV to info@blissadventure.fi.

We will fill the positions as soon as we'll discover the right guides for us.

Bliss Adventure

Bliss Crew

Haemme kokkeja Ravintola Huttu-Hippuun Pyhällä ja Ravintola Vaiskoon Luostolla

Pyhätunturin Ravintolat Oy on yksityinen ravintolapalveluita tarjoava yritys Pyhä-Luostolla. Haemme hyvällä asenteella varustettuja osaavia tekijöitä sekä keittiöön että salin puolelle.

Huttuhippu Pyhätunturilla on rento rinneravintola ja pub, tarjoten päivisin rinnepäivään sopivaa kotiruokaa sekä pizzaa ja burgereita, ja iltaisin a’la cartea.

Vaisko on tasokas ja tunnelmallinen a'la carte ravintola Luoston keskuksessa, jossa asiakaskunta on pääasiassa ulkomaalaispainotteista.

Aikakauden hengen mukaan panostamme kestävään kehitykseen ja käytämme annoksissamme lähiruokaa mahdollisuuksien mukaan. Juomatarjonnassamme pääpaino on kotimaisissa pienpanimotuotteissa ja laadukkaissa viineissä. Paikkoja on auki niin koko kaudeksi kuin lyhyempiinkin pätkiin joulukuulle ja kevätsesonkiin.

HAE HUTTU-HIPPUUN

HAE VAISKOON

Huttu-Hippu Pyhä


Kurulas resort


Asiakasneuvoja Kurula's Resort

Joulukuussa 2022 avautuva Kurula Resort Oy hakee kahta asiakasneuvojaa 1.12.2022 - 30.4.2023 välille, mahdollisuus myös toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Katso lisätiedot: https://paikat.te-palvelut.fi/...

Kokki, Kairosmaja

Tule meille kokiksi! Haemme Kairosmajan Tunturikeskukseen, Pyhätunturille toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen kokkia. Toivomme, että voit aloittaa viimeistään helmikuun alusta tai sopimuksen mukaan jo jouluna.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja bonuksena saat erinomaiset työkaverit ja viihtyisän ilmapiirin kauniissa luonnonhelmassa Pyhätunturin maisemissa. Etuihin kuuluu myös vapaa-ajan tapaturmavakuutus, jonka työnantaja on työntekijöille ottanut.

Työtehtäviisi kuuluu mm. valmistaa ravintolan buffet tarjoilut mukaan lukien erilaiset dieetit. Haitaksi ei ole, jos tietokonekin on jollain tavalla tuttu ja kassa pc:n käyttö tuntuu luontevalta. Keittiön hygienia ja omavalvonta ovat sinulle tuttuja.

Olet hakemamme henkilö, jos Sinulla on
· soveltuva koulutus esim. ammattioppilaitos tai vankka työkokemus
· positiivista asennetta ja yhteistyökykyä

Työtä tehdään kahdessa vuorossa ja työ on kausiluonteista Lapin sesonkien mukaisesti. Kesäaikaan meillä on paljon leirejä, joten pidempi tauko sijoittuu lähinnä loka-joulukuuhun.

Palkka määräytyy Kristillisten järjestöjen työehtosopimuksen mukaan.
Hakemukset palkkatoivomuksineen ja CV:t sähköpostilla 30.11.2022 klo 12 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. hakemukset@sana.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Kairosmajan johtaja Kaisa Mattila, puhelimitse 040 8307313.

pyha-lumikenkaily

  Haemme Pyhätunturi Oy:lle hiihtokeskustyöntekijöitä määräaikaisiin työsuhteisiin talvikaudelle 2022–2023: hissityöntekijöitä, lumettajia, rinnekoneenkuljettajia.

  Hissityöntekijöitä, 20 paikkaa:

  Tehtäviin kuuluu asiakaspalvelu hisseillä, hissien käyttö ja valvonta. Työ on pääosin ulkotöitä, aamu-/iltavuorossa sekä viikonloppuisin. Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen ja hyvällä asenteella varustettu, jolla on halu palvella asiakkaita sekä oppia hiihtokeskusalan töitä.

  Lumettajia, 4 paikkaa:

  Työtehtäviin kuuluu rinteiden lumettaminen ja sen jälkeen sopimuksen mukaan muut hiihtokeskustyöt. Lumettaminen alkaa loka-marraskuussa ja jatkuu tammikuulle. Lumettaminen on vaativaa ulkotyötä ja sitä tehdään kolmessa vuorossa myös viikonloppuisin.

  Rinnekoneenkuljettaja, 2 paikkaa:

  Työtehtäviin kuuluu rinnekoneen kuljettaminen ja SnowParkkien rakentaminen. Työt alkavat sopimuksen mukaan alkukaudesta 22-23 ja jatkuvat Vappuun saakka. Rinneajo tapahtuu iltaisin ja öisin kun hissit ovat suljettu. Rinnekoneen kuljettaminen on vaativaa ja tarkkaa työtä ja siinä onnistuminen edellyttää aikaisempaa kokemusta isoilla koneilla ajamisesta sekä erityisiä taitoja hallita työkoneita.

  Tarjoamme sinulle:

  • Reippaan ja vaihtelevan työympäristön kehittyvässä hiihtokeskuksessa
  • Hyvät harrastusmahdollisuudet
  • Hyvät henkilökuntaedut laskettelun ja liikkumisen parissa

  Työsuhteet ovat määräaikaisia ja alkavat sopimuksen mukaan. Palkkaus on Hiihtokeskusalan TES:n mukainen. Työtehtäviin, yritykseen sekä alueen muihin palveluihin perehdytämme erikseen työsuhteen alussa. Pyhätunturi Oy:llä on tarjolla edullista majoitusta kausityöntekijöille Pyhätunturin parhaimmalla paikalla!

  Lisätietoja antaa Juha Rantanen, juha.rantanen@pyha.fi. Suosittelemme jättämään hakemuksen mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita myös ennen hakuajan päättymistä. Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Hakemukset 30.9.2022 mennessä.

  Työpaikan vaatimukset

  Hissityöntekijöiltä odotamme:

  • Hyvää asiakaspalvelutaitoa
  • Oma-aloitteisuutta ja positiivista palveluasennetta
  • Kiinnostusta laskemiseen
  • Vähintään T- luokan ajokortti ja 18 vuoden ikää

  Eduksi luetaan: Joustavuutta kausivaihteluista johtuviin tunturiolosuhteisiin. B- luokan ajokortti. Pyhän alueen tuntemus.

  Lumettajilta odotamme:

  • Hyvää fyysistä kuntoa
  • Teknistä osaamista ja ymmärrystä
  • Oma-aloitteisuutta ja halua oppia hiihtokeskusalan töitä
  • Taitoa käsitellä moottorikelkkaa vaativissa olosuhteissa
  • Vähintään T- luokan ajokortti ja 18 vuoden ikää

  Eduksi luetaan: Joustavuutta kausivaihteluista johtuviin tunturiolosuhteisiin. Pyhän alueen tuntemus. Kiinnostus laskemiseen.

  Rinnekoneenkuljettajilta odotamme:

  • Aikaisempaa työkokemusta isojen koneiden kuljettamisesta
  • Teknistä osaamista ja ymmärrystä
  • Oma-aloitteisuutta ja halua oppia hiihtokeskusalan töitä
  • Vähintään T- luokan ajokortti ja 18 vuoden ikää

  Eduksi luetaan: Joustavuutta kausivaihteluista johtuviin tunturiolosuhteisiin. Pyhän alueen tuntemus. Kiinnostus laskemiseen.

  Pyhä Ski Resort

  CAMP Kitchen&Bar rekrytoi: Kokkeja, tarjoilijoita, sali- ja keittiöapulaisia

  Pyhän CAMP Kitchen&Bar aloittaa toimintansa kesällä 2022 Hotelli Pyhätunturin tiloissa. Syksyllä tilat remontoidaan ja uusittuun Campiin tulee yli 200 asiakaspaikkaa. Ravintolatilan remontin jälkeen avajaisia juhlitaan hiihtokauden alussa 2022.

  Katso lisätiedot avoinna olevista paikoista ja hae

  Yrittäjä

  Haetaan yrittäjää; koulutettua hierojaa, fysioterapeuttia, osteopaattia, naprapaattia tai kalevalaista jäsenkorjaajaa.

  Lisätiedot:
  Riikka Uimarihuhta/Kultakeho
  0451132452 tai kultakeho@gmail.com

  Jos yllä olevasta listasta et löytänyt omaa paikkaasi, katso oman ja naapurikuntamme avoimet työpaikat täältä.

  Saapuminen pyhälle

  Pyhä sijaitsee keskellä Lappia Pelkosenniemen kunnassa, lähellä Rovaniemen ja Kemijärven kaupunkeja. Pyhälle saavut helposti lentäen, junalla, bussilla tai omalla autolla kaikkina vuodenaikoina. Hae aikataulut ja vapaat majoituskohteet tunturista.

 1. Lentäen alk. 99 €

  Pyhätunturi sijaitsee noin 90 minuutin ajomatkan päässä Rovaniemen lentoasemalta mistä SkiBus kuljettaa päivittäin lentovuoroilta tunturiin.

  Rovaniemelle reittiliikennettä lentää

  - Finnair
  - Norwegian

  Sulje
 2. Junalla alk. 49 €

  Pyhätunturi lähimmät rautatieasemat sijaitsevat Kemijärvellä ja Rovaniemellä. Junavuoroilta on SkiBus kuljetus tunturiin.

  Katso aikataulut ja varaa liput.

  Sulje
 3. Linja-autolla

  SkiBus kuljettaa tunturiin Rovaniemen lentoasemalta sekä kaikilta Lapin junavuoroilta.

  Sulje
 4. Autolla

  Matkalla pohjoiseen tai palatessa sieltä kulje aina tunturitien kautta. Pyhän ja Luoston ohittava Tunturitie on 12 tunturihuipun vierellä kulkeva maisematie myös kaikille niille, jotka kulkevat Lappiin ja Lapista. Tie, numeroltaan 962, yhdistää Kemijärven ja Sodankylän välillä kulkevan 5-tien ja Sodankylästä Rovaniemen suuntaan lähtevän 4-tien. Mistään rengasreitistä ei ole kyse, sillä esimerkiksi Kemijärven suunnasta tulevalle autoilijalle Tunturitien ajaminen pidentää matkaa vain muutamalla kilometrillä ja vie matkailijaa jatkuvasti lähemmäs kohti määränpäätään.

  Sulje