Avoimet työpaikat Pyhällä

Pyhähippu hakee ekstraajia joulukuuksi 2021

Tarve: 2-3 yleismiestä/naista ”purkuryhmään”, joiden toimenkuvaan kuuluu vaihtopäivinä loma-asuntojen liinavaatteiden keräys, porraspielien lumityöt, takkojen siistaaminen ja polttopuiden täydentäminen, huoneistojen roskakorien tyhjentäminen, lämpöjen tarkastaminen, liinavaatesäkkien kuljettaminen.

Työtehtävät suoritetaan kokeneemman henkilön aisaparina. Palkkaus 13,50 €/tunti tai kevytyrittäjänä 30 €/tunti.

Töitä tarjolla seuraavina päivinä:

Ti 7.12. klo 11-16 (+-2 h)
Pe 10.12. klo 11-16 (+-2 h)
Ma 13.12. klo 11-16 (+-2 h)
To 16.12. klo 11-16 (+-2 h)
Su 19.12. klo 11-16 (+-2 h)
Ke 22.12. klo 11-16 (+-2 h)

Pyhähippu hakee mökkisiivoojia joulukuuksi 2021 (mahdollisuus jatkaa huhtikuuhun 2022 asti)

Tarve: 2-8 mökkisiivoojaa vaihtopäiviksi joulukuussa 2021, joiden toimenkuvaan kuuluu loma-asuntojen siivoustyöt ja liinavaatteiden petaamiset.Työtehtävät suoritetaan kokeneemman henkilön aisaparina. Palkkaus 13,50 €/tunti tai kevytyrittäjänä 30 €/tunti. (Opiskelijoiden palkkaus TES:n mukaan.)

Töitä tarjolla seuraavina päivinä joulukuussa 2021:

Ti 7.12. klo 11-18 (+-1 h)
Pe 10.12. klo 11-18 (+-1 h)
Ma 13.12. klo 11-18 (+-1 h)
To 16.12. klo 11-18 (+-1 h)
Su 19.12. klo 11-18 (+-1 h)
Ke 22.12. klo 11-18 (+-1 h)

Näiden päivien lisäksi tarjolla olisi enemmänkin mökkisiivoustöitä ajalle joulukuu 2021-huhtikuu 2022. Tarjolla on parille henkilölle 0-40 h sopimus (1-4 päivää/vko). B-ajokortti välttämätön. Auto tulee talon puolesta ja työtehtävät suoritetaan kokeneemman henkilön aisaparina. Palkkaus 13,50 €/tunti tai kevytyrittäjänä 30 €/tunti. (Opiskelijoiden palkkaus TES:n mukaan.)

Otahan yhteyttä 016 882 820 tai sähköpostitse info@pyhahippu.fi, toki voit tulla pyörähtämään myös meidän toimistolla ma-pe klo 10-16 (Kultakeronkatu 4, 98530 Pyhätunturi)

Salityöntekijä Cafe Loimuun

Töiden aloitus viimeistään tammikuussa 22. Kesto n.10 kk. Työntekijälle on asunto. Mikäli kiinnostuit laita vapaamuotoinen hakemus/esittely/palkkatoive sähköpostitse ravintola@cafeloimu.fi. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Tiedustelut:
Pekka Heikkilä puh. 045 672 4210.
https://www.cafeloimu.fi/

Ravintolatyöntekijä, Poropuisto Kopara

Haemme Poropuisto Koparan ravintolaamme työntekijää tulevalle talvisesongille porokeitto- ja leipurimestarimme aisapariksi. Ravintolassa tarjotaan porokeiton ja poronkäristyksen lisäksi makeita ja suolaisia pikkupurtavia, paikallisia käsitöitä ja matkamuistoja.

Työ on päiväpainotteista ja ajoittuu vaihtelevasti klo 8-17 välille, toisinaan ravintolassa järjestetään tilauksesta myös teemaillallisia. Poropuisto Kopara sijaitsee puolessa välissä Pyhää ja Luostoa metsän ja poroaitojen keskellä. Samassa pihapiirissä toimii myös Arctic Husky Farm.

Katso tarkemmat tiedot ja hae paikkaa - ravintolatyöntekijä

Tarjoilijoita, kokkeja, Ravintola Huttuhippu Pyhällä ja Ravintola Vaisko Luostolla

Pyhätunturin Ravintolat Oy on yksityinen ravintolapalveluita tarjoava yritys Pyhä-Luostolla. Haemme hyvällä asenteella varustettuja osaavia tekijöitä sekä salin, että keittiön puolelle.

Huttuhippu Pyhätunturilla on yksityinen, rento rinneravintola ja pub, tarjoten päivisin pizzaa ja burgereita sekä rinnepäivään sopivaa kotiruokaa ja iltaisin a’la cartea.

Vaisko on tunnelmallinen a'la carte ravintola Luoston keskuksessa, jossa asiakaskunta on pääasiassa ulkomaalaispainotteista. Aikakauden hengen mukaan panostamme kestävään kehitykseen ja käytämme annoksissamme lähiruokaa mahdollisuuksien mukaan.

Juomatarjonnassamme pääpaino on kotimaisissa pienpanimotuotteissa ja ns. uudenmaailman viineissä. Paikkoja on auki niin koko kaudeksi kuin joulusesonkiinkin, joulukuun alusta tammikuun puoleen väliin.

Katso lisätietoja tarjolla olevista paikoista.

Pyhätunturin hiihtokeskuksen avoimet työpaikat

Haemme hiihtokeskustyöntekijöitä Pyhätunturin hiihtokeskukseen (vuokraamo, hissien asiakaspalvelu, rinneturvallisuus, rinnehuolto) määräaikaisiin työsuhteisiin talvikaudelle 2021–2022.

Katso avoimet työpaikat ja jätä hakemus

Yrittäjä

Haetaan yrittäjää; koulutettua hierojaa, fysioterapeuttia, osteopaattia, naprapaattia tai kalevalaista jäsenkorjaajaa.

Lisätiedot:
Riikka Uimarihuhta/Kultakeho
0451132452 tai kultakeho@gmail.com

Jos yllä olevasta listasta et löytänyt omaa paikkaasi, katso oman ja naapurikuntamme avoimet työpaikat täältä.

Saapuminen pyhälle

Pyhä sijaitsee keskellä Lappia Pelkosenniemen kunnassa, lähellä Rovaniemen ja Kemijärven kaupunkeja. Pyhälle saavut helposti lentäen, junalla, bussilla tai omalla autolla kaikkina vuodenaikoina. Hae aikataulut ja vapaat majoituskohteet tunturista.

 • Lentäen alk. 99 €

  Pyhätunturi sijaitsee noin 90 minuutin ajomatkan päässä Rovaniemen lentoasemalta mistä SkiBus kuljettaa päivittäin lentovuoroilta tunturiin.

  Rovaniemelle reittiliikennettä lentää

  - Finnair
  - Norwegian

  Sulje
 • Junalla alk. 49 €

  Pyhätunturi lähimmät rautatieasemat sijaitsevat Kemijärvellä ja Rovaniemellä. Junavuoroilta on SkiBus kuljetus tunturiin.

  Katso aikataulut ja varaa liput.

  Sulje
 • Linja-autolla

  SkiBus kuljettaa tunturiin Rovaniemen lentoasemalta sekä kaikilta Lapin junavuoroilta.

  Sulje
 • Autolla

  Matkalla pohjoiseen tai palatessa sieltä kulje aina tunturitien kautta. Pyhän ja Luoston ohittava Tunturitie on 12 tunturihuipun vierellä kulkeva maisematie myös kaikille niille, jotka kulkevat Lappiin ja Lapista. Tie, numeroltaan 962, yhdistää Kemijärven ja Sodankylän välillä kulkevan 5-tien ja Sodankylästä Rovaniemen suuntaan lähtevän 4-tien. Mistään rengasreitistä ei ole kyse, sillä esimerkiksi Kemijärven suunnasta tulevalle autoilijalle Tunturitien ajaminen pidentää matkaa vain muutamalla kilometrillä ja vie matkailijaa jatkuvasti lähemmäs kohti määränpäätään.

  Sulje
 • Tunturin tapahtumat

  Pyhällä tapahtuu ympäri vuoden. Tutustu tapahtumiin ja ilmoittaudu mukaan.

  Tunturin tapahtumat