Etätöihin Pyhätunturiin

Pyydä tarjous

Etätöihin Pyhätunturiin

Muuttuvien työskentelytapojen vuoksi olemme lanseeranneet uuden konseptin, missä tarjoamme mahdollisuuden tutustua tunturikonttoriin – etätöihin Lapissa, Pyhätunturissa. Tunturikonttori sijaitsee rinteessä, hyvin varustellussa Ski-Inn huoneistossa, aivan latujen, laskettelurinteiden sekä palveluiden vieressä.

Pyhätunturi tunnetaan Suomen parhaana vapaalaskukohteena. Hiihtokeskus tarjoaa 14 ruuhkatonta rinnettä vapaalaskualueiden lisäksi. Pyhätunturi sijaitsee aivan Pyhä-Luoston kansallispuiston kupeessa, mistä löytyy monia eritasoisia vaellusreittejä. Lisäksi Pyhä-Luoston kansallispuiston maisemissa ja lähialueilla on yhteensä 150 kilometriä latuja. Pyhä syntyy ystävistä, tervetuloa tunturiin!

Jätä meille yhteystietosi alla olevan lomakkeen kautta, niin myyntipalvelumme on yhteydessä sinuun ja teemme sinulle tarjouksen pidempiaikaisesta majoituksesta (min. kesto 2 viikkoa). Etätyömajoitusta huoneistotyyppisessä majoituksessa kevään osalta löytyy vielä 17.4. jälkeen aina kauden loppuun 2.5. saakka sekä kesäkaudelle.

Ski-Inn majoitus

Tarjoamme etätyöskentelijöille majoituksen hiihtokeskuksen omista Ski-Inn huoneistoista, aivan rinteiden ja palveluiden vierestä. Majoitusvaihtoehtoja on monenlaisia ja niistä löytyy varmasti jokaiselle soveltuva vaihtoehto. Kaikki Ski-Inn majoituskohteet ovat hyvin varusteltuja ja sisältävät oman saunan, parvekkeen / terassin (pl. PyhäLinna33 huoneistot) ja maksuttoman WLANin. Myös liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivous sisältyvät aina hintaan.

Ski-Inn huoneistoihin on kytketty omistusmalli, jossa yksityisten omistamia lomahuoneistoja vuokrataan ympäri vuoden, mikä tekee siitä ekologisesti vastuullisen valinnan, sillä se vähentää muun muassa rakentamisen tarvetta ja energiankulutusta yhdistämällä omistus- ja vuokrahuoneistot. Kaikista huoneistoista, mökeistä ja hotellihuoneista on lyhyt kävelyetäisyys rinteisiin ja laduille. Pääset helposti suksilla rinteeseen ja takaisin. Saavuitpa lomalle omalla autolla, bussilla, junalla tai lentäen – sen jälkeen et autoa Ski-Inn lomallasi tarvitse!

Tutustu huoneistoihin

Netti etätyöhön täydellä 4G-nopeudella

Tarjoamme sinulle etätyön ajaksi Ski-Inn Flexworking Mokkulan muodostaman langattoman verkon, minkä avulla saat jaettua 4G-netin jopa 64:lle eri laitteelle. Puhelimien, tablettien ja tietokoneiden ohella pidät kätevästi yhteyksissä myös TV:t, pelikonsolit ja monet muut WiFiä tukevat laitteet. Langallisia yhteyksiä varten mokkulasta löytyy kaksi Ethernet (LAN) -liitäntää. Uusinta mobiiliverkkotekniikkaa hyödyntävä Ski-Inn Flexworking Mokkula 4G WiFi B818 mahdollistaa nopean netin ja langattoman verkon kaikille huoneistosi laitteille. Mokkula käyttää DNA:n verkkoa ja siten saat kaiken irti 4G:stä tätä varten räätälöidyllä mokkulalla, sillä sen teoreettinen latauksen maksiminopeus yltää jopa 1,6 gigatavuun sekunnissa. Mokkuloita on rajoitettu määrä, tiedustelethan saatavuutta varauksen yhteydessä.

Tutustu myös

Pyhän rinteet ja hissit

Kausikortti yrityksille