Varaus- ja peruutusehdot

Verkkokaupan asiakaspalvelu verkkokauppa@pyha.fi.

LAHJAKORTTI

Lahjakorttien myynti on toistaiseksi pois käytöstä järjestelmämuutosten vuoksi.
Voit kysyä korvaavia lahjaideoita osoitteesta: myynti@pyha.fi.

KAUSIKORTTI

Haluamme varmistaa että meillä lasket huoletta koko kauden. Tästä syystä olemme päättäneet päivittää Rukan ja Pyhän kausikorttiehtoja seuraavasti; Mikäli kausi jää alle 30 laskupäivään, hyvitämme kausikortin ostohinnan kokonaisuudessaan. Mikäli kausi jää alle 100 laskupäivään, hyvitämme puolet kausikortin ostohinnasta.

Kaudeksi katsotaan Rukalla 8.10.2021-8.5.2022 ja Pyhällä 19.11.2021-1.5.2021.

Muissa kausikorttiehtoihin liittyvissä asioissa sovellamme Suomen Hiihtokeskusyhdistys ry:n ja kuluttaja-asiamiehen sopimia hiihtokeskuspalveluita koskevia sopimusehtoja, jotka löytyvät täältä.

Huomaathan, että kausikortti on henkilökohtainen. Sitä ei saa luovuttaa toisen henkilön käyttöön. Mikäli kausikorttia käyttää jokin muu kuin omistaja, peritään aina 150€ tarkastusmaksu.

Pyhällä kausikortti on noudettava henkilökohtaisesti Pyhän Alavuokraamosta. Rukalla kausikortti on noudettava henkilökohtaisesti jostakin Rukakeskus Oy:n toimipisteestä (PisteVuokraamo, Vuosselinportin vuokraamo tai RukaStore).

YRITYSKORTTI

Noudatamme Suomen Hiihtokeskusyhdistys ry:n ja kuluttaja-asiamiehen sopimia hiihtokeskuspalveluita koskevia sopimusehtoja, jotka löytyvät täältä.

Yrityskorttia ovat oikeutettuja käyttämään yrityksen/yhteisön edustajat ja henkilökunta sekä yhteisön lomamökin asukkaat. Yrityskortti toimitetaan joko postitse tai sen voi noutaa Pyhän Alavuokraamosta.

Tiedustelut yrityskortteihin liittyen PyhäBooking, +358 10 382 5223, myynti@pyha.fi.

HIIHTOKOULU

Noudatamme Suomen Hiihtokeskusyhdistys ry:n ja kuluttaja-asiamiehen sopimia hiihtokoulujen palveluita koskevia sopimusehtoja, jotka löytyvät täältä.

HISSILIPUT

Noudatamme Suomen Hiihtokeskusyhdistys ry:n ja kuluttaja-asiamiehen sopimia hiihtokeskuspalveluja koskevia sopimusehtoja, jotka löytyvät täältä.
Huomaathan, että kaikki hissiliput ja kausikortit ovat henkilökohtaisia, yrityskorttia lukuunottamatta.

VUOKRAVÄLINEET

1) Asiakas palauttaa vuokraamansa välineet siihen vuokraamoon mistä hän alunperin ne oli noutanutkin. 2) Välineiden vaihto tai peruutus: Jo vuokrattuja välineitä ei voi vaihtaa, muuttaa tai peruuttaa kuin force majeure ja sairaus-tapauksissa, eli Internet-nettivuokrausta koskevat samat ehdot kuin normaaliakin välinevuokrausta (SHKY toimitusehdot rinnepalveluille).

HENKILÖTIETOJEN KÄYTTÖ

Palvelun varaajan henkilötiedot lisätään Pyhätunturi Oy:n / Rukakeskus Oy:n markkinointirekisteriin, jonka kautta saat esimerkiksi saapumisohjeet kohteeseen ja muuta hyödyllistä tietoa koskien varaustasi. Tulet saamaan jatkossa sähköpostilla tai tekstiviestillä ajankohtaista asiaa liittyen mahdollisiin varauksiin, ovikoodeihin, markkinointiin ja viestintään. Tietojasi käsitellään Pyhätunturi Oy:n ja Rukakeskus Oy:n rekisteriselosteen mukaisesti ja voit peruuttaa yllä mainitut suostumukset milloin tahansa. Tietoja ei luovuteta muuhun käyttöön. Lisätietoja >