Kiireetöntä joulua, toivottaa Pyhä.

Varaa majoitus

Pyhällä nautitaan talvisista maisemista ja kauniista tunturimaisemista. Joulunaikana tunturista löytyy koko perheelle paljon tapahtumia, rinteet ovat auki laskettelijoille ja joulupukkikin saattaa näyttäytyä. Anna itsellesi lahja, ja vietä joulua Pyhällä.

Lasten kanssa Pyhällä

Koko perhe viihtyy Pyhällä ja lapsille löytyy rinnealueelta paljon tekemistä ja koko perheelle soveltuvia rinteitä. Lue lisää!

Tutustu

Vapaalasku Pyhällä

Pyhä tarjoaa valtakunnan parhaat vapaalaskumahdollisuudet sekä lajin ensikertalaisille että puuterikenttien konkareille. Tervetuloa tunturiin löytämään vapaalaskun taika ja puuterilumen hurmos.

Lue lisää

Maastohiihto

Pyhä-Luoston kansallispuiston maisemissa ja lähialueilla on yhteensä 150 kilometriä latuja. Luoston ja Pyhän ladut ovat yhteydessä toisiinsa tarjoten hiihtäjälle mukavasti eri profiilisia latuja. Päiväretki tunturista toiseen on tottuneelle suksijalle mukava kokemus. Lue lisää!

Lue lisää

Joulun ja uudenvuoden tapahtumat

Pyhän joulu on lumivalkoinen. Tutustu alueen tapahtumiin jouluna ja uutenavuotena.

Joulun ja uudenvuoden tapahtumat

Saapuminen pyhälle

Pyhä sijaitsee keskellä Lappia Pelkosenniemen kunnassa, lähellä Rovaniemen ja Kemijärven kaupunkeja. Pyhälle saavut helposti lentäen, junalla, bussilla tai omalla autolla kaikkina vuodenaikoina. Hae aikataulut ja vapaat majoituskohteet tunturista.

 • Lentäen alk. 99 €

  Pyhätunturi sijaitsee noin 90 minuutin ajomatkan päässä Rovaniemen lentoasemalta mistä SkiBus kuljettaa päivittäin lentovuoroilta tunturiin.

  Rovaniemelle reittiliikennettä lentää

  - Finnair
  - Norwegian

  Sulje
 • Junalla alk. 49 €

  Pyhätunturi lähimmät rautatieasemat sijaitsevat Kemijärvellä ja Rovaniemellä. Junavuoroilta on SkiBus kuljetus tunturiin.

  Katso aikataulut ja varaa liput.

  Sulje
 • Linja-autolla

  SkiBus kuljettaa tunturiin Rovaniemen lentoasemalta sekä kaikilta Lapin junavuoroilta.

  Sulje
 • Autolla

  Matkalla pohjoiseen tai palatessa sieltä kulje aina tunturitien kautta. Pyhän ja Luoston ohittava Tunturitie on 12 tunturihuipun vierellä kulkeva maisematie myös kaikille niille, jotka kulkevat Lappiin ja Lapista. Tie, numeroltaan 962, yhdistää Kemijärven ja Sodankylän välillä kulkevan 5-tien ja Sodankylästä Rovaniemen suuntaan lähtevän 4-tien. Mistään rengasreitistä ei ole kyse, sillä esimerkiksi Kemijärven suunnasta tulevalle autoilijalle Tunturitien ajaminen pidentää matkaa vain muutamalla kilometrillä ja vie matkailijaa jatkuvasti lähemmäs kohti määränpäätään.

  Sulje