Perheseikkailu tuo lisää laskuelämyksiä lapsille ja perheille

Kauden 2018–2019 rinneuudistusten sekä tasokkaiden PyhäLinna-huoneistojen myötä Pyhätunturi palvelee laskevia perheitä entistäkin paremmin.

Vuoden hiihtokeskukseksi keväällä 2017 valittu Pyhä jatkaa rinne-elämysten kehittämistä palvelemaan kasvavia ja monipuolistuvia asiakasryhmiä. Talvikauden 2018–2019 kehityksen kärkenä on Perherinteiden alue, joka on kasvanut kokoa uusien rinteiden, metsälaskualueiden ja Huttu-hissin myötä Perheseikkailuksi.

Uusi Huttu-hissi on avattu talvikaudelle 2018-2019 legendaarisen Huttu-Ukko rinteen alaosaan. Uusi sompahissi laajentaa Perherinteitä kohti Pyhä-Luoston kansallispuistoa ja samalla alueella oleviin metsäsaarekkeisiin on tehty elämyksellisiä seikkailuelementtejä monipuolistamaan erityisesti perheen pienempien laskupäivää. Metsälasku- ja muilla erikoisalueilla on myös helppo ottaa ensiaskeleet vapaalaskun maailmaan. Myös Pyhätunturin hiihtokoulun aloittelijoiden vapaalaskukurssit suuntautuvat lähtökohtaisesti Perheseikkailun alueelle, laskijoiden taitotason mukaan. Perheseikkailussa otettujen ensiliukujen jälkeen vapaalaskukursseja voi jatkaa Pyhän hissioffareilla ja muilla vapaalaskualueilla, lue lisää vapaalaskusta Pyhällä >

Perheseikkailun uusi Huttu-hissi nostaa alueen hissikapasiteettia huomattavasti ja näin ollen hissijonoissa vietettävä aikaa tulee erityisesti hiihtolomaviikkoina lyhenemään. Uusi alue tulee palvelemaan myös Pyhän kansainvälisiä vieraita, jotka entistä useammin suuntaavat tunturiin myös laskettelemaan.

PyhäLinnat Perheseikkailun naapurissa

Pyhän uusimmat Ski-Inn majoituskohteet - PyhäLinnat ovat nousseet Perheseikkailun naapuriin, Pyhän parhaalle paikalle. I-vaiheen kolme ensimmäistä taloa myytiin loppuun ennen valmistumistaan ja ovat nyt vuokrattavissa. II-vaiheen huoneistot ovat nyt myynnissä. Tutustu huoneistotyyppeihin alla, esitteen ja hinnastot löydät pyha.fi/pyhalinna -sivuilta.

Kaikkiaan II-vaiheessa rakennetaan 20 uutta huoneistoa, joka nostaa Pyhälinnojen kaupallisten majoituspaikkojen määrän kaikkiaan 200 petiin.

PYHÄLINNA33 STUDIO

Oman mökin tunnelmaa laadukkaasti ja tehokkaasti pariskunnalle optimoituna. Parisängyn lisäksi vuodesohva kahdelle ja upeat toisen kerroksen näkymät. Hinnat alkaen; myyntihinta 68 300 € / velaton myyntihinta 126 050 €.

PYHÄLINNA33 FAMILY

Perheelle käytännöllinen ensimmäinen kerros osittain katetulla ja aidatulla terassilla. Parisängyn lisäksi kaksi kerrossänkyä. Hinnat alkaen; myyntihinta 64 300 € / velaton myyntihinta 122 050 €.

PYHÄLINNA93

Iso Pyhälinna sopii erityisen hyvin kahdelle perheelle tai isommalle kaveriporukalle. Huoneiston sydän on korkea, valoa tulviva ruokailu- ja oleskelutila. Massiivisen takan vieressä ikkunat tunturiin avautuvat lattiasta kattoon asti. Myös saunaosastolta on upeat tunturinäkymät.

Isoimmassa linnassa on neljä makuuhuonetta, joissa yhteensä yhdeksän petiä. Lisäksi huoneistossa on kaksi terassia eri ilmansuuntiin ja molemmissa kerroksissa kylpyhuone sekä wc. Isoissa Pyhälinnoissa ei ole vuokrausvelvoitetta. Hinnat alkaen; myyntihinta 218 000 € / velaton myyntihinta 380 750 €.


Koe Pyhän tasokkain Ski-Inn chalet ja varaa oma esittelyaikasi

Tutustu PyhäLinnaan

Varaa Ski-Inn majoitus PyhäLinnasta

Perheen pienimpien oma laskualue on Huttumaa

Perheseikkailu-rinnealueen lisäksi Pyhän rinteet tarjoavat laskettavaa aivan ensimmäisiä kurveja harjoitteleville lumilautailijoille ja suksilaskijoille. PyhäExpress-tuolihissin ala-asemalla sijaitseva Huttumaa tarjoaa ilmaisen mattohissin sekä profiililtaan loivan harjoittelumäen, jossa laskuharrastuksen voi aloittaa helposti ja turvallisesti. 


Tutustu Pyhätunturin hiihtokeskukseen

Pyhän rinne-elämyksen kansainvälistymistä ja Huippuelämyksen kehittämistä on tuettu Euroopan aluekehitysrahaston Kestävää kasvua ja työtä 2014-2020 Suomen rakennerahasto-ohjelmasta.

EU_EAKR_FI_vertical_RGB.png?mtime=201803