Perheseikkailu nostaa Pyhän profiilia kaikentasoisille laskijoille

Pyhällä investoidaan 4 miljoonaa euroa rinne-elämyksiin sekä majoituspalveluiden kehittämiseen.

Vuoden hiihtokeskukseksi keväällä 2017 valittu Pyhä jatkaa hiihtokeskuksen kehittämistä palvelemaan kasvavia ja monipuolistuvia asiakasryhmiä. Talvikauden 2018–2019 kehityksen kärjeksi nousee Perherinteiden alue, joka kasvaa kokoa uusien rinteiden, metsälaskualueiden ja Huttu-hissin myötä Perheseikkailuksi.

Uusi Huttu-hissi rakennetaan talvikaudelle 2018-2019 legendaarisen Huttu-Ukko rinteen alaosaan. Uusi hissi mahdollistaa Perherinteiden laajentamisen kohti Pyhä-Luoston kansallispuistoa ja samalla alueella oleviin metsäsaarekkeisiin rakennetaan elämyksellisiä seikkailuelementtejä monipuolistamaan erityisesti perheen pienempien laskupäivää. Metsälasku- ja muilla erikoisalueilla on myös helppo ottaa ensiaskeleet vapaalaskun maailmaan. Myös Pyhätunturin hiihtokoulun aloittelijoiden vapaalaskukurssit suuntautuvat lähtökohtaisesti Perheseikkailun alueelle, laskijoiden taitotason mukaan. Perheseikkailussa otettujen ensiliukujen jälkeen vapaalaskukursseja voi jatkaa Pyhän hissioffareilla ja muilla vapaalaskualueilla, lue lisää vapaalaskusta Pyhällä >

Perheseikkailun uusi Huttu-hissi nostaa alueen hissikapasiteettia huomattavasti ja näin ollen hissijonoissa vietettävä aikaa tulee erityisesti hiihtolomaviikkoina lyhenemään. Uusi alue tulee palvelemaan myös Pyhän kansainvälisiä vieraita, jotka entistä useamman suuntaavat tunturiin myös laskettelemaan.

PyhäLinnat Perheseikkailun naapurissa

Pyhän uusimmat Ski-Inn majoituskohteet - PyhäLinnat ovat nousseet Perheseikkailun naapuriin, Pyhän parhaalle paikalle. I-vaiheen kolme ensimmäistä taloa myytiin loppuun ennen valmistumistaan ja ovat nyt vuokrattavissa. II-vaiheen huoneistot ovat nyt myynnissä. Tutustu huoneistotyyppeihin alla, esitteen ja hinnastot löydät pyha.fi/pyhalinna -sivuilta.

Kaikkiaan II-vaiheessa rakennetaan 20 uutta huoneistoa, joka nostaa Pyhälinnojen kaupallisten majoituspaikkojen määrän kaikkiaan 200 petiin.

– Pyhälinnojen suosio ylitti kaikki odotuksemme. Kaikki ykkösvaiheen huoneistot myytiin ennen valmistumistaan ja käyttöaste ylitti 60 % jo ensimmäisenä talvena, iloitsee Pyhätunturi Oy:n toimitusjohtaja Ville Aho.

PYHÄLINNA33 STUDIO

Oman mökin tunnelmaa laadukkaasti ja tehokkaasti pariskunnalle optimoituna. Parisängyn lisäksi vuodesohva kahdelle ja upeat toisen kerroksen näkymät. Hinnat alkaen; myyntihinta 68 300 € / velaton myyntihinta 126 050 €.

PYHÄLINNA33 FAMILY

Perheelle käytännöllinen ensimmäinen kerros osittain katetulla ja aidatulla terassilla. Parisängyn lisäksi kaksi kerrossänkyä. Hinnat alkaen; myyntihinta 64 300 € / velaton myyntihinta 122 050 €.

PYHÄLINNA93

Iso Pyhälinna sopii erityisen hyvin kahdelle perheelle tai isommalle kaveriporukalle. Huoneiston sydän on korkea, valoa tulviva ruokailu- ja oleskelutila. Massiivisen takan vieressä ikkunat tunturiin avautuvat lattiasta kattoon asti. Myös saunaosastolta on upeat tunturinäkymät.

Isoimmassa linnassa on neljä makuuhuonetta, joissa yhteensä yhdeksän petiä. Lisäksi huoneistossa on kaksi terassia eri ilmansuuntiin ja molemmissa kerroksissa kylpyhuone sekä wc. Isoissa Pyhälinnoissa ei ole vuokrausvelvoitetta. Hinnat alkaen; myyntihinta 218 000 € / velaton myyntihinta 380 750 €.


Koe Pyhän tasokkain Ski-Inn chalet ja varaa oma esittelyaikasi

Tutustu PyhäLinnaan

Varaa Ski-Inn majoitus PyhäLinnasta

Pyhä vahvassa kasvussa

Pyhälinnan Ski-Inn Chaletien lisäksi myös muut majoituskohteet ovat raportoineet talvelta 2017–2018 erinomaisia kasvulukuja. Viime talven asiakasmäärät Pyhän rinteissä kasvoivat 10 % ja majoituksessa yli 20 %. Tulevasta talvesta odotetaan jälleen uutta ennätyskautta uudistusten ja kansainvälisten asiakkaiden kasvun myötä.

Tutustu Pyhätunturin hiihtokeskukseen


Pyhän rinne-elämyksen kansainvälistymistä ja Huippuelämyksen kehittämistä on tuettu Euroopan aluekehitysrahaston Kestävää kasvua ja työtä 2014-2020 Suomen rakennerahasto-ohjelmasta.

EU_EAKR_FI_vertical_RGB.png?mtime=201803