Perheseikkailu tuo lisää laskuelämyksiä lapsille ja perheille

Uudistetun Perheseikkailualueen sekä tasokkaiden PyhäLinna-huoneistojen myötä Pyhätunturi palvelee laskevia perheitä entistäkin paremmin.

Varaa Ski-Inn majoitus

Vuoden hiihtokeskukseksi keväällä 2017 valittu Pyhä jatkaa rinne-elämysten kehittämistä palvelemaan kasvavia ja monipuolistuvia asiakasryhmiä. Talvikauden 2018–2019 kehityksen kärkenä oli Perherinteiden alue, joka on kasvanut kokoa uusien rinteiden, metsälaskualueiden ja Huttu-hissin myötä Perheseikkailuksi. Kaudelle 2019-2020 alueelle avattiin muun muassa uusi pulkkamäki sekä Huttu-hissin läheisyydessä sijaitseva maisemaikkunoilla varustettu Huttutupa, jossa kelpaa viettää laskupäivän evästaukoa yhdessä koko perheen voimin.

Uuden Huttu-hissin kansallispuiston puolelle, Kultakeron rinteen alaosaan nousi talveksi 2019-2020 taukotupa suurine ikkunoineen ja tulipaikkoineen. Uuden tuvan lisäksi samalle alueelle on avattu uusi pulkkamäki ja suuressa suosiossa ollut napakelkka siirtyi tuvan läheisyyteen. Myös Huttu-hissin vieressä sijaitsevaa graffititaloa revontulimaalauksineen on uudistettu.

PyhäLinnat Perheseikkailun naapurissa

Pyhän uusimmat Ski-Inn majoituskohteet - PyhäLinnat ovat nousseet Perheseikkailun naapuriin, Pyhän parhaalle paikalle. I-vaiheen kolme ensimmäistä taloa myytiin loppuun ennen valmistumistaan ja ovat nyt vuokrattavissa. II-vaiheen huoneistot ovat nyt myynnissä. Tutustu huoneistotyyppeihin alla, esitteen ja hinnastot löydät pyha.fi/pyhalinna -sivuilta.

Kaikkiaan II-vaiheessa rakennetaan 20 uutta huoneistoa, joka nostaa Pyhälinnojen kaupallisten majoituspaikkojen määrän kaikkiaan 200 petiin.

PYHÄLINNA33 STUDIO

Oman mökin tunnelmaa laadukkaasti ja tehokkaasti pariskunnalle optimoituna. Parisängyn lisäksi vuodesohva kahdelle ja upeat toisen kerroksen näkymät. Hinnat alkaen; myyntihinta 68 300 € / velaton myyntihinta 126 050 €.

PYHÄLINNA33 FAMILY

Perheelle käytännöllinen ensimmäinen kerros osittain katetulla ja aidatulla terassilla. Parisängyn lisäksi kaksi kerrossänkyä. Hinnat alkaen; myyntihinta 64 300 € / velaton myyntihinta 122 050 €.

PYHÄLINNA93

Iso Pyhälinna sopii erityisen hyvin kahdelle perheelle tai isommalle kaveriporukalle. Huoneiston sydän on korkea, valoa tulviva ruokailu- ja oleskelutila. Massiivisen takan vieressä ikkunat tunturiin avautuvat lattiasta kattoon asti. Myös saunaosastolta on upeat tunturinäkymät.

Isoimmassa linnassa on neljä makuuhuonetta, joissa yhteensä yhdeksän petiä. Lisäksi huoneistossa on kaksi terassia eri ilmansuuntiin ja molemmissa kerroksissa kylpyhuone sekä wc. Isoissa Pyhälinnoissa ei ole vuokrausvelvoitetta. Hinnat alkaen; myyntihinta 218 000 € / velaton myyntihinta 380 750 €.

Koe Pyhän tasokkain Ski-Inn chalet ja varaa oma esittelyaikasi

Tutustu PyhäLinnaan

Varaa Ski-Inn majoitus PyhäLinnasta

Pyhän rinne-elämyksen kansainvälistymistä ja Huippuelämyksen kehittämistä on tuettu Euroopan aluekehitysrahaston Kestävää kasvua ja työtä 2014-2020 Suomen rakennerahasto-ohjelmasta.

EU_EAKR_FI_vertical_RGB.png?mtime=201803