SÄÄSTÄ AIKAA JA RAHAA ASIOIMALLA VERKOSSA!

Osta hissilippu

Hissiliput

Osta verkkokaupasta

Hissiliput kannattaa ostaa ennakkoon netistä, sillä viimeistään edellisenä päivänä klo 24 mennessä ostettuihin nettilippuihin myönnämme 5% alennuksen. Lataamalla hissilipun KeyCard-älykortille voit kiertää lippuluukut kaukaa ja suksia suoraan rinteeseen! Hissiliput voit ostaa netistä, vaikka sinulla ei olisikaan älykorttia. Tällöin liput on noudettava Alavuokraamosta tai Ylävuokraamosta.

Hissilippuhinnasto

Tiesitkö, että voit myös vuokrata välineet etukäteen netissä ja ne odottavat sinua valmiiksi paketoituna valitsemassasi vuokraamossa eVuokraus-tiskillä.

Nettivuokraamo

Osta nyt, maksa myöhemmin

Verkkokaupassamme voit maksaa ostoksesi yleisimmillä verkkopankeilla tai luottokortilla. Lisäksi tarjoamme Klarnan maksupalvelun, jolla voit maksaa ostoksesi joko erissä tai laskulla.

Klarna_logo_black.png?mtime=201808301343

Jalankulkijat ja maisemahissi

PyhäExpress tuolihissillä nouset tunturin huipulle ympäri vuoden, myös ilman laskuvälineitä. Tutustu Pyhän huippuun >

Osta jalankulkijaliput

Välinevuokraamo

Vuokraa välineet ennakkoon netistä ja ne odottavat sinua valmiiksi paketoituna nettikaupan noutotiskillä.

Nettivuokraamoon

Kausikortti

Tunturin omat kausikortit ja RukaPyhä kausikortit, jolla lasket yli 200 päivää kauden aikana.

Osta kausikortti

Perhelippu

Kahden vanhemman ostaessa 4-14 päivän hissiliput, annamme samoista lasten ja nuorten lipuista -30 % lisäalennuksen!

Osta Perhelippu

Lahjakortti

Lahjakorttia voit käyttää hissilippuihin, välinevuokraukseen, Ski-Inn majoitukseen sekä Rukalla että Pyhällä ja RukaStoren tuotteisiin (Rukalla).

Osta lahjakortti

Yrityskortti

Kausikortti, jonka käyttöä ei sidota henkilöihin.

Osta yrityskortti

SKI-INN – MAJOITUS TUNTURIN PARHAILLA PAIKOILLA

Varaa majoitus

Verkkokaupan asiakaspalvelu

Ota yhteyttä

MYYNTIPISTEET & TOIMITUSEHDOT

Suosittelemme ostamaan hissiliput nettikaupasta. Paikan päällä Pyhällä voit ostaa hissiliput Alavuokraamosta, Ylävuokraamosta, Hotelli Pyhätunturin vastaanotosta, Luontokeskus Naavasta (jalankulkijan liput Pyhän huipulle), Pyhähippu-keskusvaraamosta (jalankulkijan liput Pyhän huipulle sekä päiväliput laskijoille) ja Pohjoisrinteen ala-asemalta (PyhäWurstin aukioloaikoina), aukioloajat näet palveluiden sivuilta.

Säätilan, esimerkiksi kovan tuulen vuoksi, hissit saattavat olla ajoittain suljettuna. Hissilippujen yleisten toimitusehtojen mukaisesti Pyhätunturi Oy ei ole velvollinen korvaamaan tällöin käyttämättä jääneitä lippuja, katso SHKY toimitusehdot.

Varaamme oikeuden muutoksiin.

Huomaathan, että kaikki hissiliput ja kausikortit ovat henkilökohtaisia, yrityskorttia lukuunottamatta. Mikäli kausikorttia käyttää muu kuin kortin omistaja, peritään aina 150 euron tarkastusmaksu.

Meillä voit maksaa hissiliput ja välinevuokraukset alla mainituilla liikunta- / kulttuuriseteleillä lipunmyyntipisteissä. Huomioithan, että kaikki setelit ovat henkilökohtaisia.. Liikunta- / kulttuuriseteleillä ei voi maksaa hissilippuja näköalahissiin tai kesäkelkkamäkeen kesällä (verottajan päätös). Henkilöllisyyden todentamiseksi seteleillä / -kortilla voi maksaa ostoksia vain kassalla (hissilipuissa kassahinta) eli ne eivät käy maksuvälineenä nettikaupassa.

Smartum (liikuntasetelit ja Smartum Mobiilimaksu)
Edenred
Eazybreak
Virikeseteli
EPassi (entinen Sporttipassi)
Tyky-Kuntoseteli
Tyky-Online

Pyhätunturi Oy:n verkkokaupan varaus- ja peruutusehdot >