Pyhän messutarjoukset

Pyhä on mukana GoExpo Winter -messuilla Helsingin Messukeskuksessa 2.–4.11.2018. Tule nauttimaan tunturifiiliksestä, ohjelmasta ja messutarjouksista.

Pyhän osaston sekä Kino Pyhän löydät GoExpo Winter -messuilta alueelta, jossa on perjantaina Helsinki Adventure Night ja lauantaina Vapaalaskufestivaalit. Tule hyödyntämään loistavat messutarjoukset ja muista osallistua arvontaan, jossa arvomme yhdelle onnekkaalle Pyhän Vanhan Tuolihissin istuimen – tämä keräilyharvinaisuus on haluttua kamaa, sillä kaikki myynnissä olleet kappaleet menivät kaupaksi muutamissa tunneissa. Huomioithan, että voittoon sisältyy kuljetus ainoastaan pääkaupunkiseudulle voittajan valitsemaan kohteeseen maanantaina 5.11.

Lauantain Vapaalaskuiltamissa PyhäWurst tuo tunturin parhaimmat gourmet-hodarit ja muut herkut laskukansan saataville Messukeskukseen, ja kannattaa piipahtaa myös Lehmus Roasteryn pisteellä, sillä siellä on myynnissä Pyhän omaa Tunturipaahto-kahvia. Tästä vartavasten seikkailuretkille paahdetusta kahvista voit lukea lisää Tunturifiiliksen artikkelista.


Tunturi jättää jäljen

Pyhän tosiystäville on osastollamme tarjolla jotakin ennen kokematonta: mahdollisuus tatuoida tunturi ikuisesti ihollesi. Yksinkertaisen stick-and-poke tatuoinnin Pyhätunturin siluetista voit ottaa joko perjantaina tai lauantaina, tatuoija on paikalla molempina päivinä klo 14–21. 

Messutarjoukset

Osta 4 päivän hissilippu Pyhälle, saat kaupan päälle 4 tuntia Huttu-ukon hiihtokoulua (lapsille) tai ohjatun tutustumisen vapaalaskuun (aikuisille) Pyhän hiihtokoulussa

Tarjous voimassa hiihtolomaviikoilla 8–10. Lasten tarjouksessa Huttu-ukon hiihtokoulua 1h/pv, edun arvo 80 €. Aikuiset voivat valita Pyhätunturin hiihtokoulusta joko tutustumisen vapaalaskuun tai Pyhän lähioffarit -opastuksen, edun arvo 60 €. Tarjous ostettavissa vain messuilta, maksuvälineenä ainoastaan pankki- ja luottokortit.

Varaa vähintään 4 vuorokauden majoitus Ski-Inn-kohteeseen Pyhälle, saat yhden hissilipun majoitusvuorokausien mukaan

Tarjous voimassa 13.1.–7.2.2019 väliselle ajalle 4–7 vrk:n majoituksiin, Esim. 5 vuorokauden majoitukseen 5 päivän hissilippu. Tarjous koskee PyhäSuites43 ja PyhäSuites55-kohteita sekä Hotelli Pyhätunturin huoneita. Hyödynnä tarjous Ski-Inn verkkokaupassa tai varaa myyntipalvelun kautta (puh. 08 8600 300). Tarjous voimassa 4.11.2018 saakka, kohteita on rajoitettu määrä.

Osta kausikortti, saat päivälipun kaupan päälle

Edun arvo 45,50 €. Tarjous ostettavissa vain messuilta. Maksuvälineinä käyvät ainoastaan pankki- ja luottokortit.