Junior Backcountry by Antti Autti

Osallistu arvontaan ja voita vapaalaskuretki Antin kanssa!

Osallistu arvontaan

Pyhän Free'kend -lähettiläs ja yhteistyölaskija Antti Autti tuntee Pyhän ja sen takamaastot kuin omat taskunsa. Nyt kaikilla 6-17 -vuotiailla on mahdollisuus päästä tutustumaan Pyhän vapaalaskuun Antin kanssa. Antti ja juniorit tutustuvat vapaalaskun iloihin keskiviikkoisin hiihtolomaviikoilla 8, 9 ja 10. Vain huoltaja voi ilmoittaa juniorin mukaan. 6–11-vuotiaat retkeilevät aamupäivällä klo 9.30–12.00 ja 12–17-vuotiaat iltapäivällä klo 13.00–15.30.

Osallistua voi lumilaudalla tai suksilla. Antti Autti laskee lumilaudalla ja Pyhätunturin Hiihtokoulun ohjaaja osallistuu päivään suksilla.


Pyhän hiihtolomaviikot ovat täynnä tekemistä. Tutustu hiihtolomien tarjontaan ja varaa talven lumisin loma Pyhällä.

Siirry hiihtolomasivulle

Laskupäivän aikana käydään läpi vapaalaskuun liittyvää turvallisuutta laskemisen osalta ja sitä, miten rinteissä ja niiden ulkopuolella kannattaa laskea. Ryhmä pohtii yhdessä Antin kanssa, millaisia muotoja maastosta löytyy ja miten omaa vauhtia tulee säädellä erilaisissa laskuympäristöissä, miten ennakoida asioita laskiessa ja mukautua yllättäviinkin olosuhteisiin.

Turvallisen laskemisen lisäksi juniorit saavat vinkkejä laskutekniikkaan. Ryhmä käy hakemassa laskutatsia myös Miniparkilla, sillä vapaalasku on kokonaisvaltaista puuhaa, ja parkkiosaamisesta on pelkästään hyötyä lajissa. Päivä ei siis ole ainoastaan puuterilumen metsästämistä ja pöllyttämistä, vaikka tietysti puuterilasku on sitä, mitä kaikki vapaalaskijat haluavat aina tehdä.

Arvonta suoritetaan 20.1.2020, minkä jälkeen ilmoitamme voitosta sähköpostitse. Merkitsethän tietoihin sähköpostin, jota seuraat aktiivisesti.

Onnea arvontaan!

Osallistu arvontaan