Huoneistot tunturin parhailla paikoilla

Ski-Inn huoneistot Pyhän ytimessä takaavat vaivattoman loman ja liikkumisen tunturissa.

Pyhän Ski-Inn huoneistot ovat tunturissa liikkuvien helposti saavutettavissa. Sijainti keskellä Pyhää takaa vaivattoman pääsyn rinteeseen, ravintolaan, iltaelämään ja aktiviteettehin. Jokaisesta huoneistosta löytyy kuivauskaappi, täydellinen keittiövarustus ja oma sauna, jotka mahdollistavat kotoisan tunnelman ja hyvät palvelut koko majoitusajalle.

Ski-Inn huoneistot ovat lisäksi ekologinen majoitusvaihtoehto, sillä niiden energiankulutuksen hiilijalanjälki on nolla. Lue lisää huoneistojen ympäristöystävällisyydestä Pyhätunturin ympäristöohjelmasta.

Kävellen rinteisiin ja palveluihin
Täysi keittiövarustus
Ilmainen WLAN
Oma sauna
Kuivauskaappi
Kuntosali

Täysi varustus

Ski-Inn huoneiston hintaan sisältyy aina oma sauna ja parveke/terassi, maksuton WLAN nettiyhteys, 32” taulu-tv, kuivauskaappi, lukittava suksikaappi, suksenhuoltotila, astianpesukone ja mikro. Myös siivous ja liinavaatteet sisältyvät aina hintaan.

Ski-Inn huoneistot Pyhällä

Huoneisto Pedit Koko Hinta
PyhäSuites43 4+1 43m² Talviviikot alk. 475 € Lue lisää
PyhäSuites55 6+2 55m² Talviviikot alk. 575€
Lue lisää
HolySuites80 6+1 80m² Talviviikot alk. 590 € Lue lisää

PyhäSuites43

Perheiden ja pariskuntien suosikki


PyhäSuites43:n tilat ovat erittäin käytännöllisesti suunniteltu. Huoneistosta löytyy erillinen makuuhuone (vuoteet 2x80cm) ja erillinen makuualkovi (kerrossänky 120cm+80cm), keittiö, erillinen WC, oma sauna sekä tilava parveke. Kulmasohva mukaan lukien makuupaikkoja on 4+1/2 (kulmasohva soveltuu lisävuoteeksi 2 lapselle tai 1 aikuiselle).

Erityiset plussat ja miinukset

+ Sijainti ja varustus
+ Tilankäyttö ja kokonaisuus
+ Hotelli Pyhätunturin sauna ja kuntosali sis. hintaan
- Ei uunia

Katso tarkka varusteluettelo (PDF)

Huoneiston esittely Ski-Inn sivuilla >

PyhäSuites43 hinnat alkaen 19 € / henkilö / vrk

Varaa nyt

PyhäSuites55

Kaveriporukalla tunturiin

PyhäSuites55:n tilat ovat suunniteltu erityisesti isoja perheitä ja pienryhmiä ajatellen. Huoneistosta löytyy kaksi makuuhuonetta (vuoteet 2x80cm) ja yksi erillinen makuualkovi (kerrossänky 120cm+80cm), keittiö, erillinen WC, oma sauna WC:llä sekä tilava parveke. Kulmasohva mukaan lukien makuupaikkoja on 6+2 (kulmasohva soveltuu lisävuoteeksi).

Erityiset plussat ja miinukset

+ Sijainti ja varustus, uuni
+ Tilankäyttö ja kokonaisuus
+ Hotelli Pyhätunturin sauna ja kuntosali sis. hintaan

Katso tarkka varusteluettelo (PDF)

Katso huoneiston tarkempi esittely Ski-Inn sivuilla >

PyhäSuites55 hinnat alkaen 19 € / henkilö / vrk

Varaa nyt

HolySuites80

Klassikkohuoneistot kokouskeskuksen yhteydessä

Tilavassa huoneistossa tilat ovat kahdessa kerroksessa, alakerrassa makuuhuone, olohuone, takka, keittiö, sauna, WC sekä suksisäilytys. Yläkerrassa 2 makuuhuonetta, suihku ja WC. Parvella lisäksi yksi 120 cm vuode.

Varustus

Huoneisto on kattavasti varusteltu: astiastot 6 hengelle, mikroaaltouuni, astianpesukone, hella ja uuni, TV, CD/DVD-soitin, internet -yhteys, takka ja erillinen tila vaatteiden kuivaukseen takaavat onnistuneen loman. Huom! Muista Ski-Inn -huoneistoista poiketen huoneiston luovutus klo 12 ja check-in klo 16. Oveen ei numerokoodia vaan perinteiset avaimet.

Erityiset plussat ja miinukset

+ Hieno sijainti ja tilaratkaisut
+ Takka
- Portaat huoneistoissa
- Paikoin kulunut sisustus

Katso huoneiston tarkempi esittely Ski-Inn sivuilla >

Varaa majoitus - Hinnat alkaen 19 € / henkilö / vrk

Varaa nyt

Lomakylä Pyhän Asteli

Lomakylä Pyhän Astelin on aktiivilomalaisen ykköskohde. Huoneistokylä on omassa rauhassa metsän siimeksessä. Hiihtoladulle pääsee heti pihasta ja lasten kanssa voi ulkoilla mainiosti Astelin ympäristössä. Meiltä saa vuokralle suksia ja lumikenkiä sekä pulkan voi veloituksetta lainata vastaanotosta. Tunnelmaa iltoihin tuo huoneiston tuvassa oleva takka, jonka lämmössä on mukava viettää iltaa.

Pyhän Astelin lomakylässä on saunallisia lomahuoneistoja, joissa oma takka, askeettista hirsimajoitusta ja uutuutena tunnelmalliset Revontulikodat. Ravintola Pyhä Asteli tarjoaa sesonkiaikoina aamiaista, lounasta ja päivällistä.

Tutustu lisää Astelin majoituksiin ja hintoihin >

Keittiö
Kuivauskaappi
Tv
Sauna
WLAN
Pyhän majoitustarjoukset