Huoneistot tunturin parhailla paikoilla

Ski-Inn huoneistot Pyhän ytimessä takaavat vaivattoman loman ja liikkumisen tunturissa.

Pyhän Ski-Inn huoneistot ovat tunturissa liikkuvien helposti saavutettavissa. Sijainti keskellä Pyhää takaa vaivattoman pääsyn rinteeseen, ravintolaan, iltaelämään ja aktiviteettehin. Jokaisesta huoneistosta löytyy kuivauskaappi, täydellinen keittiövarustus ja oma sauna, jotka mahdollistavat kotoisan tunnelman ja hyvät palvelut koko majoitusajalle.

Ski-Inn huoneistot ovat lisäksi ekologinen majoitusvaihtoehto, sillä niiden energiankulutuksen hiilijalanjälki on nolla. Lue lisää huoneistojen ympäristöystävällisyydestä Pyhätunturin ympäristöohjelmasta.

Kävellen rinteisiin ja palveluihin
Täysi keittiövarustus
Ilmainen WLAN
Oma sauna
Kuivauskaappi
Kuntosali

Täysi varustus

Ski-Inn huoneiston hintaan sisältyy aina oma sauna ja parveke/terassi, maksuton WLAN nettiyhteys, 32” taulu-tv, kuivauskaappi, lukittava suksikaappi, suksenhuoltotila, astianpesukone ja mikro. Myös siivous ja liinavaatteet sisältyvät aina hintaan.

Huhtikuun huokeat majoitushinnat

Huoneisto Pedit Koko Tarjous
PyhäSuites43 4+1 43m² 7 vrk vapun aikaan alk. 659 € Lue lisää
PyhäSuites55 6+2 55m² Kevätviikko alk. 793€
Lue lisää
HolySuites80 6+1 80m² Kevätviikko alk. 1070 € Lue lisää

Pyhälinna93

Pyhän tasokkaimmat Ski-Inn chaletit


PyhäLinnat rakennetaan tunturin parhaalle paikalle Perherinteen välittömään läheisyyteen. Todellinen Ski-In, Ski-Out tontti ja hotellille on kävelymatkaa alle 200 metriä. Rakennustyöt alkavat keväällä 2017 ja valmista on laskukaudelle 2017-2018.

PyhäLinnoista suurin on 93 neliön huoneisto, joka henkii luksusta ja uniikkia lomakokemusta. Ison PyhäLinnan sydän on korkea ja valoisa ruokailu- ja olohuone. Suuren takan vieressä ikkunat tunturiin avautuvat lattiasta kattoon asti. Myös saunan lasiseinän läpi avautuvat tunturin hienoimmat näkymät.
PyhäLinna93 sopii erityisen hyvin kahden perheen tai isomman porukan yhteiseen lomanviettoon. Terasseja on kaksi: saunassa reilu vilvoitteluterassi ja sisäänkäynnin puolella iso terassi tunturin ja iltapäiväauringon suuntaan. Petejä on neljässä makuuhuoneessa yhteensä 9.

Tutustu huoneistojen alustavaan varusteluetteloon tästä.

Huoneiston esittely Ski-Inn sivuilla >

Pyhälinna93 hinnat alkaen 1366 € / viikko

Varaa nyt

Pyhälinna33 Studio

Oman mökin rauhaa ja mukavuutta tunturin keskeisimmältä paikalta


PyhäLinna33 Studio -huoneistot tarjoavat pariskunnalle tai pienelle perheelle oman mökin rauhaa ja mukavuutta tunturin keskeisimmältä paikalta. Hiihtopäivän jälkeen voi nauttia oman saunan löylyistä tai upeista maisemista takkatulen ääressä. Huoneistojen sisustus ja tilojen suunnittelu on tehty laskijan näkökulmasta, joten PyhäLinna33 huoneistot ovat ennen kaikkea laskijan ykkösvalinta loman viettoon.

Tutustu huoneistojen alustavaan varusteluetteloon tästä.

Huoneiston esittely Ski-Inn sivuilla >

Pyhälinna33 Studio hinnat alkaen 548 € / viikko

Varaa nyt

Pyhälinna33 Family

Laskevan perheen valinta


PyhäLinna33 Family -huoneistot sopivat erityisesti perheille, sillä kerrossängyn ansiosta huoneistossa majoittuu 4 henkeä ilman lisävuoteita. Oma pihaterassi varmistaa yksityisyyden ja laskupäivän jälkeen voi nauttia oman saunan löylyistä ja ihailla lauteilta tunturimaisemia. Huoneistojen sisustus ja tilojen suunnittelu on tehty laskijan näkökulmasta, joten PyhäLinna33 huoneistot ovat ennen kaikkea laskijoiden ykkösvalinta loman viettoon.

Tutustu huoneistojen alustavaan varusteluetteloon tästä.

Huoneiston esittely Ski-Inn sivuilla >

Pyhälinna33 Family hinnat alkaen 650 € / viikko

Varaa nyt

PyhäSuites43

Perheiden ja pariskuntien suosikki


PyhäSuites43:n tilat ovat erittäin käytännöllisesti suunniteltu. Huoneistosta löytyy erillinen makuuhuone (vuoteet 2x80cm) ja erillinen makuualkovi (kerrossänky 120cm+80cm), keittiö, erillinen WC, oma sauna sekä tilava parveke. Kulmasohva mukaan lukien makuupaikkoja on 4+1/2 (kulmasohva soveltuu lisävuoteeksi 2 lapselle tai 1 aikuiselle).

Erityiset plussat ja miinukset

+ Sijainti ja varustus
+ Tilankäyttö ja kokonaisuus
+ Hotelli Pyhätunturin sauna ja kuntosali sis. hintaan
- Ei uunia

Katso tarkka varusteluettelo (PDF)

Huoneiston esittely Ski-Inn sivuilla >

PyhäSuites43 hinnat alkaen 19 € / henkilö / vrk

Varaa nyt

PyhäSuites55

Kaveriporukalla tunturiin

PyhäSuites55:n tilat ovat suunniteltu erityisesti isoja perheitä ja pienryhmiä ajatellen. Huoneistosta löytyy kaksi makuuhuonetta (vuoteet 2x80cm) ja yksi erillinen makuualkovi (kerrossänky 120cm+80cm), keittiö, erillinen WC, oma sauna WC:llä sekä tilava parveke. Kulmasohva mukaan lukien makuupaikkoja on 6+2 (kulmasohva soveltuu lisävuoteeksi).

Erityiset plussat ja miinukset

+ Sijainti ja varustus, uuni
+ Tilankäyttö ja kokonaisuus
+ Hotelli Pyhätunturin sauna ja kuntosali sis. hintaan

Katso tarkka varusteluettelo (PDF)

Katso huoneiston tarkempi esittely Ski-Inn sivuilla >

PyhäSuites55 hinnat alkaen 19 € / henkilö / vrk

Varaa nyt

HolySuites80

Klassikkohuoneistot kokouskeskuksen yhteydessä

Tilavassa huoneistossa tilat ovat kahdessa kerroksessa, alakerrassa makuuhuone, olohuone, takka, keittiö, sauna, WC sekä suksisäilytys. Yläkerrassa 2 makuuhuonetta, suihku ja WC. Parvella lisäksi yksi 120 cm vuode.

Varustus

Huoneisto on kattavasti varusteltu: astiastot 6 hengelle, mikroaaltouuni, astianpesukone, hella ja uuni, TV, CD/DVD-soitin, internet -yhteys, takka ja erillinen tila vaatteiden kuivaukseen takaavat onnistuneen loman. Huom! Muista Ski-Inn -huoneistoista poiketen huoneiston luovutus klo 12 ja check-in klo 16. Oveen ei numerokoodia vaan perinteiset avaimet.

Erityiset plussat ja miinukset

+ Hieno sijainti ja tilaratkaisut
+ Takka
- Portaat huoneistoissa
- Paikoin kulunut sisustus

Katso huoneiston tarkempi esittely Ski-Inn sivuilla >

Varaa majoitus - Hinnat alkaen 19 € / henkilö / vrk

Varaa nyt

Lomakylä Pyhän Asteli

Lomakylä Pyhän Astelin on aktiivilomalaisen ykköskohde. Huoneistokylä on omassa rauhassa metsän siimeksessä. Hiihtoladulle pääsee heti pihasta ja lasten kanssa voi ulkoilla mainiosti Astelin ympäristössä. Meiltä saa vuokralle suksia ja lumikenkiä sekä pulkan voi veloituksetta lainata vastaanotosta. Tunnelmaa iltoihin tuo huoneiston tuvassa oleva takka, jonka lämmössä on mukava viettää iltaa.

Pyhän Astelin lomakylässä on saunallisia lomahuoneistoja, joissa oma takka, askeettista hirsimajoitusta ja uutuutena tunnelmalliset Revontulikodat. Ravintola Pyhä Asteli tarjoaa sesonkiaikoina aamiaista, lounasta ja päivällistä.

Tutustu lisää Astelin majoituksiin ja hintoihin >

Keittiö
Kuivauskaappi
Tv
Sauna
WLAN
Pyhän majoitustarjoukset