Huoneistot tunturin parhailla paikoilla

Ski-Inn huoneistot Pyhän ytimessä takaavat vaivattoman loman ja liikkumisen tunturissa.

Pyhän Ski-Inn huoneistot ovat tunturissa liikkuvien helposti saavutettavissa. Sijainti keskellä Pyhää takaa vaivattoman pääsyn rinteeseen, ravintolaan, iltaelämään ja aktiviteettehin. Jokaisesta huoneistosta löytyy kuivauskaappi, täydellinen keittiövarustus ja oma sauna, jotka mahdollistavat kotoisan tunnelman ja hyvät palvelut koko majoitusajalle.

Ski-Inn huoneistot ovat lisäksi ekologinen majoitusvaihtoehto, sillä niiden energiankulutuksen hiilijalanjälki on nolla. Lue lisää huoneistojen ympäristöystävällisyydestä Pyhätunturin ympäristöohjelmasta.

Huomioittehan, että Pyhä kasvaa ja kehittyy, jonka vuoksi alueella rakennetaan uutta. Rakennustyömaa vaikuttaa pysäkointipaikkojen saatavuuteen. Pyrimme huomioimaan asiakkaamme, mutta melu- ja maisemahaitta ovat mahdollisia rakentamisen aikana. Uutuuksista ja rakennushankkeista voitte lukea lisää osoitteesta: Työmaat

Kävellen rinteisiin ja palveluihin
Täysi keittiövarustus
Ilmainen WLAN
Oma sauna
Kuivauskaappi
Kuntosali

Kultakero – Pyhän uusi tunturikylä

Pyhässä on jotain erityistä. Tätä omalaatuista tunnelmaa kunnioittaen rakentuu keskusaukion ympärille pieni tunturikylä. Hotelli saa uuden puisen kerroksen sekä parikseen kaksi puista taloa huoneistoineen, ravintoloineen ja palveluineen uuden keskusaukion ympärille. Uutta syntyy juuri sopivasti, eikä yhtään liikaa.

Pyhän rakentamisessa yhtä tärkeää kuin uuden tuottaminen, on vanhan säilyttäminen. Kultakeron I-vaihe on tavoitteena avautua jouluna 2022. Ensimmäiset Kultakero-huoneistot talvikaudelle 2022–2023 avataan myyntiin pian!

Kultakero.fi

Täysi varustus

Ski-Inn huoneiston hintaan sisältyy aina oma sauna ja parveke/terassi, maksuton WLAN nettiyhteys, taulu-tv, kuivauskaappi, lukittava suksikaappi, suksenhuoltotila, astianpesukone ja mikro. Myös siivous ja liinavaatteet sisältyvät aina hintaan.

Pyhälinna130

Pyhän uutuusmajoitus - PyhäLinna130


Avara ja tyylikäs 130 neliön luksushuoneisto Pyhän parhaalla sijainnilla. Pyhälinna130 majoittaa jopa 10 henkilöä tilavasti. Upeita tunturimaisemia ihailet oleskelutilojen ja saunaosaston suurista ikkunoista. Kaikki mitä tarvitset laadukkaaseen lomakokemukseen aivan Perherinteiden kupeessa, Pyhä-Luosto kansallispuiston polkujen naapurissa ja hotellin palveluiden vieressä.

Varaa nyt

PyhäLinna130 kohteet varattavissa nyt

Varaa nyt

Pyhälinna93

PyhäLinna93


PyhäLinna93 huoneistot löytyvät tunturin parhaalta paikalta Perherinteen välittömästä läheisyydestä. Todellinen Ski-In, Ski-Out sijainti ja hotellille on kävelymatkaa alle 200 metriä.

PyhäLinnoista suurin on 93 neliön huoneisto, joka henkii luksusta ja uniikkia lomakokemusta. Ison PyhäLinnan sydän on korkea ja valoisa ruokailu- ja olohuone. Suuren takan vieressä ikkunat tunturiin avautuvat lattiasta kattoon asti. Myös saunan lasiseinän läpi avautuvat tunturin hienoimmat näkymät.
PyhäLinna93 sopii erityisen hyvin kahden perheen tai isomman porukan yhteiseen lomanviettoon. Terasseja on kaksi: saunassa reilu vilvoitteluterassi ja sisäänkäynnin puolella iso terassi tunturin ja iltapäiväauringon suuntaan. Petejä on neljässä makuuhuoneessa yhteensä 9.

Tutustu huoneistojen varusteluun sekä esittelyyn Ski-Inn sivuilla >

Pyhälinna93 hinnat alkaen 805 € / viikko

Varaa nyt

Pyhälinna33 Studio

Oman mökin rauhaa ja mukavuutta tunturin keskeisimmältä paikalta


PyhäLinna33 Studio -huoneistot tarjoavat pariskunnalle tai pienelle perheelle oman mökin rauhaa ja mukavuutta tunturin keskeisimmältä paikalta. Hiihtopäivän jälkeen voi nauttia oman saunan löylyistä tai upeista maisemista takkatulen ääressä. Huoneistojen sisustus ja tilojen suunnittelu on tehty laskijan näkökulmasta, joten PyhäLinna33 huoneistot ovat ennen kaikkea laskijan ykkösvalinta loman viettoon.

Tutustu tarkempaan varusteluun ja esittelyyn huoneiston Ski-Inn sivuilla >

Huomioittehan, että Pyhä kasvaa ja kehittyy, jonka vuoksi alueella rakennetaan uutta. Pyrimme huomioimaan asiakkaamme, mutta melu- ja maisemahaitta ovat mahdollisia rakentamisen aikana. Uutuuksista ja rakennushankkeista voitte lukea lisää osoitteesta pyha.fi/kultakero.

Pyhälinna33 Studio hinnat alkaen 525 € / viikko

Varaa nyt

Pyhälinna33 Family

Laskevan perheen valinta


PyhäLinna33 Family -huoneistot sopivat erityisesti perheille, sillä kerrossängyn ansiosta huoneistossa majoittuu 4 henkeä ilman lisävuoteita. Oma pihaterassi varmistaa yksityisyyden ja laskupäivän jälkeen voi nauttia oman saunan löylyistä ja ihailla lauteilta tunturimaisemia. Huoneistojen sisustus ja tilojen suunnittelu on tehty laskijan näkökulmasta, joten PyhäLinna33 huoneistot ovat ennen kaikkea laskijoiden ykkösvalinta loman viettoon.

Tutustu huoneistojen varusteluetteloon ja esittelyyn Ski-Inn sivuilla >

Huomioittehan, että Pyhä kasvaa ja kehittyy, jonka vuoksi alueella rakennetaan uutta. Pyrimme huomioimaan asiakkaamme, mutta melu- ja maisemahaitta ovat mahdollisia rakentamisen aikana. Uutuuksista ja rakennushankkeista voitte lukea lisää osoitteesta pyha.fi/kultakero.

Pyhälinna33 Family hinnat alkaen 540 € / viikko

Varaa nyt

Parkside Pyhä

Parkside Pyhä

Uusi Parkside Pyhä sijaitsee Pyhätunturin hiihtokeskuksessa, Perherinteiden välittömässä läheisyydessä sekä Pyhä-Luosto kansallispuiston portilla. Kaikki Pyhätunturin keskuksen palvelut ovat kävelyetäisyydellä. Pyhä-Luoston kansallispuiston läheisyys varmistaa pohjoisen luontokokemuksen suoraan omalta oveltasi. Talvella huoneistoihin voi laskea suoraan rinteestä ja lähin hissi on vain 20 metrin päässä. Murtomaahiihtoladut sijaitsevat myös aivan kulman takana.

Parkside Pyhä koostuu korkealuokkaisesti varustelluista paritalohuoneistoista. Yhteensä Parkside Pyhässä on rakennustöiden valmistuttua 26 huoneistoa kolmessatoista talossa.


Koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi olemme tehostaneet huoneistojen siivousta ja huoneistoissa on hygienia - ja pesuaineiden lisäksi myös käsidesiä matkailijoiden käytettävissä. Kaikki huoneistot vuokrataan aina siivottuina ja vuoteet valmiiksi pedattuina.

Sivun alareunassa on linkki verkkokauppaamme. Tervetuloa tunturiin!

Huoneistot ovat kaikki samanlaisia:

 • 93 m2 sisältäen n. 78 m2 asuintiloja, 2 m2-kokoisen erillisen varaston suksille ja ulkoiluvälineille ja 14 m2-kokoisen huoneistokohtaisen, lämmitettävän lasiterassin pohjoiseen. Terassilla on myös biotakka, jolla saa luotua upean tunnelman.
 • Huoneistossa majoittuu maksimissaan 6 henkilöä (2 x kahden hengen makuuhuone ja olohuoneessa sohvasta avattava 2-hengen vuode)
 • Kaksi erillistä makuuhuonetta korkealuokkaisilla luxus-sängyillä
 • Olohuone, jossa sohva, 2 nojatuolia ja ruokailuryhmä 6 hengelle
 • Täysin varusteltu moderni ja viihtyisä keittiö, astianpesukone
 • Pyykinpesukone ja kuivuri
 • Ilmastointi
 • Huoneistokohtainen oma sauna ja tilava kylpyhuone
 • Ilmainen wi-fi
 • Lasitettu terassi, jossa sekä lämpölamput että bio-takka. Terassilla voi talvella nauttia pohjoisen yötaivaan katselusta ja kesällä keskiyön auringon tunnelmasta
 • Liinavaatteeet ja pyyhkeet sekä loppusiivous kuuluvat aina hintaan
 • Kahteen huoneistoon voi ottaa mukaan myös lemmikin. Varmistathan ennen varausta, että lemmikkihuoneistoja on vapaana. Kaikkiin muihin huoneistoihin on lemmikkien tuonti kielletty. Kiitos huomavaisuudesta!

   Varaa nyt

   PyhäSuites43

   Perheiden ja pariskuntien suosikki


   PyhäSuites43:n tilat ovat erittäin käytännöllisesti suunniteltu. Huoneistosta löytyy erillinen makuuhuone (vuoteet 2x80cm) ja erillinen makuualkovi (kerrossänky 120cm+80cm), keittiö, erillinen WC, oma sauna sekä tilava parveke. Kulmasohva mukaan lukien makuupaikkoja on 4+1/2 (kulmasohva soveltuu lisävuoteeksi 2 lapselle tai 1 aikuiselle).

   Erityiset plussat ja miinukset

   + Sijainti ja varustus
   + Tilankäyttö ja kokonaisuus
   + Hotelli Pyhätunturin sauna ja kuntosali sis. hintaan

   Tutustu huoneiston tarkempaan varusteluun sekä esittelyyn Ski-Inn sivuilla >

   PyhäSuites43 hinnat alkaen 19 € / henkilö / vrk

   Varaa nyt

   PyhäSuites55

   Kaveriporukalla tunturiin


   PyhäSuites55:n tilat ovat suunniteltu erityisesti isoja perheitä ja pienryhmiä ajatellen. Huoneistosta löytyy kaksi makuuhuonetta (vuoteet 2x80cm) ja yksi erillinen makuualkovi (kerrossänky 120cm+80cm), keittiö, erillinen WC, oma sauna WC:llä sekä tilava parveke. Kulmasohva mukaan lukien makuupaikkoja on 6+2 (kulmasohva soveltuu lisävuoteeksi).

   Erityiset plussat ja miinukset

   + Sijainti ja varustus, uuni
   + Tilankäyttö ja kokonaisuus
   + Hotelli Pyhätunturin sauna ja kuntosali sis. hintaan

   Tutustu tarkempaan varusteluun sekä huoneiston esittelyyn Ski-Inn sivuilla >

   PyhäSuites55 hinnat alkaen 19 € / henkilö / vrk

   Varaa nyt

   Pyhän Asteli Resort

   Lomakylä Pyhän Astelin on aktiivilomalaisen ykköskohde. Huoneistokylä on omassa rauhassa metsän siimeksessä. Hiihtoladulle pääsee heti pihasta ja lasten kanssa voi ulkoilla mainiosti Astelin ympäristössä. Meiltä saa vuokralle suksia ja lumikenkiä sekä pulkan voi veloituksetta lainata vastaanotosta. Tunnelmaa iltoihin tuo huoneiston tuvassa oleva takka, jonka lämmössä on mukava viettää iltaa.

   Pyhän Astelin lomakylässä on saunallisia lomahuoneistoja, joissa oma takka, askeettista hirsimajoitusta ja uutuutena tunnelmalliset Revontulikodat. Ravintola Pyhä Asteli tarjoaa sesonkiaikoina aamiaista, lounasta ja päivällistä.

   Tutustu lisää Astelin majoituksiin ja hintoihin >

   Keittiö
   Kuivauskaappi
   Tv
   Sauna
   WLAN

   Kairosmaja

   KAIROSMAJA

   Kairosmajan tunturikeskus (1974) sijaitsee Lapissa, Pyhä-Luoston kansallispuiston ja hiihtokeskuksen vieressä, jylhän Pyhätunturin kainalossa ja kirkasvetisen Pyhäjärven rannalla, noin 50 km Kemijärveltä pohjoiseen.

   Kairosmaja tunnetaan kodinomaisena kristillisenä majatalona, jossa on monipuolista ohjelmatoimintaa, maukkaat ateriat, viihtyisät tilat ja hyvä sijainti. Kairoksella vietetään ulkoilmaelämää. Tunturimaisemat innostavat kaikenikäiset opastetuille yhteisille päiväretkille ympäri vuoden. Irrottaudu arjesta, tule rentoutumaan ja virkistymään uusiin voimiin, jotka kantavat arjessa.

   MAJOITUSVAIHTOEHTOJA

   Päärakennuksessa on pihatasossa 3 majoitushuonetta, yläkerrassa 13 ja alakerrassa 2 majoitushuonetta. Lisäksi päärakennuksessa on 60 henkilön ruokasali, 50 henkilön kahvio ja alakerrassa noin 40 henkilön monitoimitila.

   Tervahovi on täysin uudistettu rakennus noin 120 m päässä päärakennuksesta. Kauniit maisemat Pyhäjärvelle. Alakerrassa on saunatilat, keittiö, ruokailutila, takka ja yksi makuuhuone. Pihatasossa on noin 20 henkilön oleskelutila takkoineen ja 3 majoitushuonetta. Yläkerrassa on yksi majoitushuone. Jokaisessa majoitushuoneessa on oma suihku-wc. Vuodepaikkoja Tervahovissa on yhteensä 10 - 13 kpl.

   Rantamaja sijaitsee aivan Pyhäjärven rannalla ja rantasaunan vieressä, noin 150 m päässä päärakennuksesta. Alakerrassa on kaksi majoitushuonetta ja pihatasossa kuusi majoitushuonetta.

   Paratiisihuoneet (3 kpl) ovat vaatimattomia, vain kesäkäyttöön soveltuvia huoneita aitassa Pyhäjärven rannalla. Ulkovessa, sähkö.

   Eräkämppä sijaitsee noin 9 km Kairosmajalta. Sauna, tupa ja makuuhuone. Vesi viereisestä joesta. Ulkovessa. Ei sähköä. Kunnostettu vuosien 2013 - 2015 aikana.

   Täysihoitohinta vaihtelee vuodenajan ja huoneen (majoitusrakennus, sijainti, varustetaso) mukaan.

   Lue lisää!

   Pyhän majoitustarjoukset