Mökit

Nauti omasta rauhasta takkatulen ääressä.

 • 5.300 petipaikkaa

  Lähellä rinteitä

  Omaa rauhaa

  Sauna

  Takka

  Keittiövarustus

 • Valtaosa Pyhän majoituksesta on aivan Pyhä-Luosto kansallispuiston ja alueen palveluiden läheisyydessä. Jos kuitenkin toivot lomallesi luonnonrauhaa, eikä palveluiden välitön läheisyys ole tärkein valintakriteerisi voit myös löytää sopivan majoitusvaihtoehdon Pyhäjärven ympäristöstä.

  Löydä Pyhä mökkisi

Mökit Pyhällä

Pyhältä löydät sopivan mökin kaiken kokoisten ryhmien ja perheiden tarpeisiin. Omaa rauhaa arvostalle sijainti keskellä erämaata voi olla tärkein valintaperuste, kun taas toiset hakevat isoa saunaosastoa ja luksusta. Pyhän laajasta tarjonnasta löydät varmasti oman suosikkikohteesi, missä voit laittaa villasukat jalkaan, sytyttää tulen takkaan ja keskittyä rentoutumiseen.

Lomarengas Pyhätunturi Keskusvaraamo Pyhähippu

Mökinomistajan opas vähähiiliseen loma-asuntoon

Tutkitusti matkailijat arvostavat yhä enemmän matka- ja majoituskohteen kestävyyttä. Ympäristöystävällisellä majoituksella on merkitystä majoituksen valinnassa.Tutustu mökinomistajan vähähiilisyysoppaaseen ja poimi vinkit kuinka teet mökkikohteestasi ympäristöystävällisemmän ja kestävämmän. Samalla lisäät kohteesi ja koko matkailualueen houkuttelevuutta ja edistät koko alueen tunnettuutta kestävänä matkailukohteena.

Tutustu mökinmistajan vähähiilisyysoppaaseen.