Mökit

Nauti omasta rauhasta takkatulen ääressä.

 • 5.300 petipaikkaa

  Lähellä rinteitä

  Omaa rauhaa

  Sauna

  Takka

  Keittiövarustus

 • Valtaosa Pyhän majoituksesta on aivan Pyhä-Luosto kansallispuiston ja alueen palveluiden läheisyydessä. Jos kuitenkin toivot lomallesi luonnonrauhaa, eikä palveluiden välitön läheisyys ole tärkein valintakriteerisi voit myös löytää sopivan majoitusvaihtoehdon Pyhäjärven ympäristöstä.

  Löydä Pyhä mökkisi

Mökit Pyhällä

Pyhältä löydät sopivan mökin kaiken kokoisten ryhmien ja perheiden tarpeisiin. Omaa rauhaa arvostalle sijainti keskellä erämaata voi olla tärkein valintaperuste, kun taas toiset hakevat isoa saunaosastoa ja luksusta. Pyhän laajasta tarjonnasta löydät varmasti oman suosikkikohteesi, missä voit laittaa villasukat jalkaan, sytyttää tulen takkaan ja keskittyä rentoutumiseen.

Keskusvaraamo Pyhäbooking Keskusvaraamo Pyhähippu

Mökinomistajan opas vähähiiliseen loma-asuntoon

Tutkitusti matkailijat arvostavat yhä enemmän matka- ja majoituskohteen kestävyyttä. Ympäristöystävällisellä majoituksella on merkitystä majoituksen valinnassa.Tutustu mökinomistajan vähähiilisyysoppaaseen ja poimi vinkit kuinka teet mökkikohteestasi ympäristöystävällisemmän ja kestävämmän. Samalla lisäät kohteesi ja koko matkailualueen houkuttelevuutta ja edistät koko alueen tunnettuutta kestävänä matkailukohteena.

Tutustu mökinmistajan vähähiilisyysoppaaseen.

Varaa mökki Pyhältä
Metallikeron huoneistot
Pyhän yksityiset mökit

Keskusvaraamo PyhäBooking:

Pyhän alueen monipuolinen keskusvaraamo, joka tarjoaa kattavasti eri majoitusvaihtoehtoja tunturin parhailta paikoilta. Lomarenkaan aluevaraamona tarjoamme jo yli 120 mökin valikoiman, johon tutustut helposti netissä. Palvelemme Sinua Hotelli Pyhätunturin vastaanotossa.

Haluatko mökkisi tuottamaan?

Haemme hyvätasoisia mökkejä vastaamaan kasvavaan kysyntään. Kaikki mökkimme ovat myös Lomarenkaan valtakunnallisessa myynnissä.

Varaa majoitus - Pyhäbooking

Keskusvaraamo Pyhähippu:

Valittavanasi on n. 120 tasokasta mökki-, paritalo- ja rivitalovaihtoehtoa. Parhaimman kuvan mökeistämme saat Mökkien www-esittelystä. Mökit voi nyt myös kätevästi varata suoraan netistä. Mökkivälityksen lisäksi palvelemme sinua monessa muussakin Pyhällä viihtymiseen liittyvässä asiassa. Saapuessasi tunturiin saat meiltä avaimet ja ajo-ohjeet majapaikkaasi. Kauttamme voit vuokrata polkupyörät, maastopyörät, liinavaatteet, matkasängyt ja syöttötuolit, veneen ja ostaa kalastusluvat.

Toimipisteemme sijaitsee Pyhän liikekeskuksessa osoitteessa: Kultakeronkatu 4, 98530 Pyhätunturi

Varaa majoitus- Pyhähippu

Lapsiperheille ja ryhmille oivallisesti sopiva asuntohotelli Metallikero sijaitsee Hotelli Pyhätunturin ja Perherinteiden läheisyydessä.

Huoneen perushintaan sisältyvät majoitus liinavaatteineen sekä Metallikeron saunan käyttö mahdollisuuden. Huoneiden varustukseen kuuluvat keittonurkkaus (jääkaappi, liesi), mikroaaltouuni, kahvinkeitin, ruokailuvälineistö, TV, kiinteä internet -yhteys sekä suihku/wc. Kaikissa huoneissa on lisävuodemahdolllisuus (vuodesohva).Metallikerolla on viihtyisä takkahuone, pyykinpesuhuone kuivaustiloineen, lasten leikkihuone sekä suksien huoltotila. Metallikerolla on 12 kahden hengen huonetta ja 6 kolmen hengen huonetta.

Varaa majoitus Pyhäbookingista

Pyhän mökkihakuriin tulevat näkyville kaikki mökit, jotka on varattavissa suoraan mökinomistajalta. Löydettyäsi mieleisen kohteen voit tehdä varauksen soittamalla tai lähettämällä sähköpostia kyseisen mökin omistajalle.

Löydä mökki Pyhältä