Myytävät kohteet

Tutustu Pyhälinnaan

Pyhälinna - Pyhän tasokkaimmat Ski-Inn chaletitPyhälinnat rakennetaan tunturin parhaalle paikalle Perherinteen ja vanhan Luontokeskuksen väliin. Todellinen Ski-In, Ski-Out tontti ja hotellille on kävelymatkaa vain 150 metriä.

Lataa myyntiesite

Pyhälinna toteutetaan vaivattomalla Ski-Inn omistusmallilla, jossa omistaja voi vapaasti valita haluamansa käyttöajat, kuitenkin enintään 7 viikkoa talvella ja 7 viikkoa kesällä. Muut ajat Pyhälinnan huoneistot vuokrataan Pyhän ystäville. Ski-Inn konseptilla on toteutettu Pyhällä jo 48 huoneistoa ja Rukalla 350 huoneistoa. Tutustu vuokrattaviin huoneistoihin osoitteessa www.ski-inn.fi ja omistusmalliin osoitteessa www.tuottoomistus.fi

Sijainti

Pyhälinnan sijainti on lyhyesti sanottuna Pyhän paras. Aivan Perherinteen tuntumassa, upeat maisemat tunturiin ja 100 metrin kävely Hotelli Pyhätunturiin.

Autopaikat

Sähköistetyt autopaikat toteutetaan katettuina C ja D talojen yhteyteen rakennusten eteen. C ja D talojen pysäköintipaikat sijaitsevat
talojen alla alapihalla. Kullakin Pyhälinna93 huoneistolla on nimetty autopaikka, muut paikat ovat huoneistojen yhteiskäytössä.

Aikataulu

Ennakkomarkkinointi on alkanut elokuussa 2016 ja rakentaminen aloitetaan keväällä 2017 ja huoneistot ovat vuokrattavissa hiihtolomille 2018. Toteutuksesta vastaa Pyhätunturi Oy:n emoyhtiö Rukakeskus Oy.

Pyhälinna33 Studio & Family

Huoneistot tarjoavat pariskunnalle tai pienelle perheelle oman mökin rauhaa ja mukavuutta tunturin keskeisimmältä paikalta. Hiihtopäivän jälkeen voi nauttia oman saunan löylyistä ja ihailla lauteilta tunturimaisemia.

1. kerroksen Family huoneistot sopivat erityisesti perheille, sillä kerrossängyn ansiosta huoneistossa majoittuu 4 henkeä ilman lisävuoteita. Oma pihaterassi varmistaa yksityisyyden.

2. kerroksen Studio on pariskunnan valinta. Upeista maisemista voit nauttia takkatulen ääressä.

Tutustu huoneistojen alustavaan varusteluetteloon tästä.

Pyhälinna93

Ison Pyhälinnan sydän on korkea ja valoisa ruokailu- ja olohuone. Suuren takan vieressä ikkunat tunturiin avautuvat lattiasta kattoon asti. Myös saunan lasiseinän läpi avautuvat tunturin hienoimmat näkymät.

Pyhälinna93 sopii erityisen hyvin kahden perheen tai isomman porukan yhteiseen lomanviettoon. Terasseja on kaksi: saunassa reilu vilvoitteluterassi ja sisäänkäynnin puolella iso terassi tunturin ja iltapäiväauringon suuntaan. Petejä on neljässä makuuhuoneessa yhteensä 9.

Tutustu huoneistojen alustavaan varusteluetteloon tästä.

Pyhälinnan myyntihintoihin sisältyy täydellinen kalustus ja varustus. Taulutkin on kiinnitetty seinälle puolestasi.

Pyhälinna33:n myyntihinnat alkavat 47 800 €:sta ja Pyhälinna93:n 168 800 €:sta. Huoneistokohtaiset hinnat näet alla kunkin huoneiston kohdalta PDF-esitteestä.

Yhtiö sijaitsee vuokratontilla (250 €/m2), johon osakkailla on lunastusoikeus. Yhtiölaina on 1400 €/m2. Yhtiölainan korot ja lyhennykset ovat vähennyskelpoisia vuokratuotoista. Arvonlisäveron palautus on arviolta 52 000 € (93 m2) ja 18 000 € (33 m2).

Myytävät Ski-Inn huoneistot

TuottoOmistus on vaivattomin ja tuottavin tapa omistaa oma pala maan parhaita hiihtotuntureita!

TuottoOmistus-huoneistot ovat normaaleja kiinteistöyhtiöitä, joiden osakkeilla on toimivat jälkimarkkinat. Kaikkien huoneistojen hintaan sisältyy täydellinen kalustus ja varustus.

Pyhäntunturin Ski-Inn/TuottoOmistus huoneistojen omistaja voi itse käyttää huoneistoa 4–7 viikkoa kesällä ja talvella, muut ajat huoneistot vuokraa omistajien puolesta TuottoOmistus Oy. Rukan ja Pyhän lähes 400 Ski-Inn huoneistoa ovat yksityisomistuksessa.

Tutustu TuottoOmistukseen ja Ski-Inn konseptiin

PyhäSuites-huoneistoihin voit tutustua mm. panoraamakuvin tästä

Pyhän myytävät kohteet MH VH €/m2 Myyjä
PyhäSuites 43 (1-vaihe) 87250€ 113635€ 2643€ LKV Ruka Lisätiedot
PyhäSuites 55 (3-vaihe) 106500€ 159449€ 2899€ LKV Ruka Lisätiedot


Sateenkaaritien tontit

Sinisen rinteen ja Polarin viereiselle alueelle nousee Pyhän uusin, Sateenkaaritien mökkialue. Tie alueelle on rakennettu ja ensimmäiset mökit alueelle ovat jo nousseet.

Tonteilta avautuvat upeat tunturimaisemat. Tonteille pääsee laskemaan suoraan Siniseltä rinteeltä. Alueen yläpuolella sekä pohjoispuolella on viheralue eikä Sateenkaaritiellä ole läpiajoliikennettä, joten rauhallisempaa sijaintia saa hakea.Alueen rakennustapaohje varmistaa Pyhän tyylin mukaisen mökkikokonaisuuden syntymisen. Myös rakentaminen tonteilla pyritään tekemään mahdollisimman sujuvaksi, ja kaikille tonteille on vedetty tien rakentamisen yhteydessä vesi, viemäri, sähkö, puhelin, kaapeli-TV sekä adsl-liittymät. Myös Pyhän bio-kaukolämpöön liittyminen on mahdollista.

Kiinteistövälitys

Pyhä-Luosto alueella toimii kiinteistövälittäjä. Alla löydät lisätietoja palveluntarjoajista

Pyhä-Luosto LKV