Myytävät kohteet Pyhällä

Tältä sivulta löydät myynnissä olevat lomakohteet ja tontit Pyhän ydinalueelta.

Kultakero

Kultakero I-vaiheen rakennus on käynnissä, II-vaihde on nyt myynnissä.

Pyhän hotellin ympärille rakentuu tunnelmallinen tunturikylä, jossa on sopivasti uutta eikä mitään liikaa. Kultakero-hankkeen toinen vaihe ja sen 26 upeaa maisemahuoneistoa ovat nyt myynnissä.

Siirry Kultakero II-esittelysivulle

Kultakero.fi

PyhäSuites

PyhäSuites-huoneistot sijaitsevat upealla paikalla Express-hissin, ylävuokraamon, hiihtokoulun ja hotellin välittömässä läheisyydessä. Huoneistoista pääsee vaivattomasti myös perherinteille ja kansallispuistoon.


PyhäSuites55

PyhäSuites55 huoneistoissa on 6 + 2 vuodepaikkaa, oma sauna, avokeittiö + ruokailutila, 2 x wc ja parveke. Lisäksi niihin kuuluu 10 hengen astiastoa myöten kaikki tarpeellinen.

Taloyhtiö on mallikkaassa kunnossa ja se on liitetty Pyhän biokaukolämpöön. Jokaiselle huoneistolle on sähköistetty autopaikka, joista puolet on katettuja. Varastohuoneessa on huoneistokohtaiset lukittavat varastokaapit sekä yhteiskäytössä olevat huoltopöytä ja pyykinpesukoneet.

Keskeisen, mutta rauhallisen sijainnin johdosta Express-hissi, ylävuokraamo, hiihtokoulu, hotelli, ravintola, perherinteet ja kansallispuisto ovat vieressä.

Kohde on toteutettu vaivattomalla Ski-Inn® omistumallilla, jossa
omistaja voi käyttää huoneistoa valitseminaan ajankohtina 7 viikkoa
talvikaudella ja 7 viikkoa kesäkaudella. Muina aikoina huoneistoa
vuokrataan PyhäBookingin toimesta Pyhän ystäville. Yhtiön ja
huoneistojen ylläpidosta, huollosta ja korjauksista vastaa huoltoyhtiö,
kulut katetaan vastikkeilla.

Tutustu Ski-Inn omistusmalliin sekä kaikkiin myynnissä oleviin Ski-Inn huoneistoihin.

PyhäSuites55 huoneistoon tutustut parhaiten panoraamaesityksessä: Pyhäsuites55 (rvn-consulting.fi). Panoraama on kuvattu huoneistosta C31.

Vuokrattaviin Ski-Inn huoneistoihin voit tutustua osoitteessa www.ski-inn.fi.

KohdeMhVo 7/2021
Vmh€ / m2
PyhäSuites55 C 21132 40031 804164 2042 986 €Esite
Pyhäsuites55 C 32136 40031 804168 2043 058 €Esite
Kultakeron puisto

KULTAKERON PUISTO, 3 KPL RAKENNUSPAIKKOJA

Myynnissä 3 vierekkäistä rakentamatonta kiinteistöä Pyhän parhaalta paikalta. Rakennuspaikat sijaitsevat täysin omassa rauhassa metsäisen ja väljään rakennetun Piipolun päässä ja rajoittuvat puistoon sekä Skiway:hin. Maasto on kiinteistöjen kohdalla loivasti noin itään viettävä ja alueella on harva puusto. Mäkeen pääsee omalta pihalta ja kaikki Pyhän palvelut ovat muutaman minuutin kävelyetäisyyden päässä.

Kiinteistöt ovat kooltaan noin 830 m2 ja kullekin saa rakentaa kaksitasoisen paritalon, rakennusoikeus on 200 krsm + asuintilojen alapuolelle mahdollisesti rakennettavat autonsäilytys- ja muut tilat. Kiinteistöille johtaa tie ja vesi- sekä sähköliittymä sisältyy kauppahintaan. Myytävät kiinteistöt ovat karttakuvan oikeassa yläosassa korttelissa 395 sijaitsevat kiinteistöt 1, 2 ja 3.

Hinta á 175 000 €.

Tuomas Tapola, LKV
040 565 5755
tapolantuomas@gmail.com

Video kohteesta Asemakaava PDF-muodossa

Perherinteen tontit

Pyhän upeimmat tontit tulossa myyntiin kesällä 2022

Alueen ski-in, ski-out tontit sijoittuvat Perherinteen rinnealueen ja Pyhä-Luoston kansallispuiston rajan väliselle alueelle. Tonteilta on hyvät näkymät puuston yli etelään.

Tonttien asemakaavan muutos on kesken.

Tavoitteena on kaavoittaa kortteliin 375 neljä 250 kerros-m2 loma-asuntorakentamiseen soveltuvaa tonttia. Kortteliin 374 kaavoitetaan yhteensä 1000 kerros-m2 myös loma-asuntorakentamiseen soveltuvia rakennuspaikkoja, joiden lukumäärä ja sijainti korttelissa määritellään myöhemmin. Kortteliin 373 kaavoitetaan kaksi kpl 800 kerros-m2 kaupalliseen majoitukseen soveltuvaa rakennuspaikkaa. Tonttien lukumäärät, koot, sijainnit ja hinnat tarkentuvat kaavamuutoksen edetessä.

Tavoitteena on saada tontit myyntiin kesän 2022 aikana. Alue sijoittuu Pyhän ydinalueelle ja siksi tonttien kauppakirjoissa tullaan asettamaan joitain rakennustapavaatimuksia alueen yleisilmeen säilyttämiseksi. Rakentaminen tulee myös aloittaa kolmen vuoden sisällä kauppojen tekemisestä.

Asemakaavan muutoksen mukainen kaavatien jatko rakennetaan Pyhätunturi Oy:n toimesta kaavan valmistuttua. Kaavatiestä tulee yksityistie, jonka ylläpitoa varten muodostetaan hoitokunta kiinteistöjen omistajien kesken. Vesi-, viemäri- ja sähköliittymät rakentavat Pyhä-Luosto Vesi Oy ja Koillis-Lapin Sähkö Oy voimassa olevien hinnastojen mukaan. Alueen mahdollisista kaukolämpöliittymistä vastaa Kemijärven Lämpö ja Vesi Oy. Rakennusluvista ja -valvonnasta vastaa Pelkosenniemen kunnan rakennusvalvonta.

Avaa asemakaavaehdotus PDF-muodossa

Kiinnostuitko? Täytä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen, niin olemme yhteydessä kun tonttien asemakaavoitus etenee. Kiitos!

Siirry lomakkeelle

Jyrkänpartaantien tontit

Pyhätunturi, Pohjoisrinne: Jyrkänpartaantien tontit

Myytävät tontit: Alueen tontit (10 kpl) sijoittuvat maastohiihtoreitin ylä- ja alapuolelle. Jyrkänpartaantie 1-5 (3 kpl) sijaitsevat maastohiihtoreitin alapuolella (pohjoispuolella) ja Jyrkänpartaantie 8-20 (7 kpl) maastohiihtoreitin yläpuolella (eteläpuolella) rajoittuen takaosastaan Aittakurun harjanteen rakkakivikkoon.

Alueella on voimassa oleva asemakaava. Pohjoisrinteen jyrkempi puoli ja PohjoisExpress-hissin ala-asema sijaitsevat alueesta noin 200 m länteen. Ylemmiltä tonteilta on puuston yli näkymät pohjoiseen Pyhäjärven suuntaan ja pohjoistaivaalle.

Asemakaavan mukainen kaavatie (Jyrkänpartaantie) rakennetaan Pyhätunturi Oy:n toimesta kesällä 2022. Kaavatiestä tulee yksityistie, jonka ylläpitoa varten muodostetaan hoitokunta tulevien kiinteistöjen omistajien kesken.Vesi-, viemäri- ja sähköliittymät pyritään rakentamaan kaavatien yhteydessä. Ostaja vastaa liittymien kustannuksesta Pyhä-Luosto Vesi Oy:n ja Koillis-Lapin Sähkö Oy:n voimassa olevien hinnastojen mukaisesti. Lähin valokuitu sijaitsee Pohjoisrinteentien ja Hevosenkengän risteyksessä (Elisa ja Napapiirin Vesi ja Energia) ja se voidaan vetää tonteille, jos liittyjiä on kustannukseen nähden riittävästi.

Tonttien tarkat koot ja mitat löytyvät kuvagalleriasta. Tonttien leveys on 29-31 metriä ja syvyys n. 50 metriä ja pinta-ala n. 1500-1700 m2.

Varaustilanne

Varaustilanne päivitetty 15.3.2022.

Kaikki Jyrkänpartaantien tontit on nyt varattu. Laita kuitenkin yhteystietosi meille, jos olet kiinnostunut ennen varsinaista kaupantekoa mahdollisesti vapautuvista tonteista.

Lisätiedot ja varaukset:
Juha Lappalainen, hallituksen pj, Pyhätunturi Oy
juha.lappalainen@pyha.fi , GSM 050 523 8708

Kaavakuva ilmasta
Ilmakuva alueesta

Kultakuru-tontit

Kultakuru- tontit, 2 kpl

Myytävänä upeat lomarakennustontit Pyhätunturin keskeisellä paikalla rinteiden ja palveluiden välittömässä läheisyydessä. Hyvä rakennuspaikka kuivaa hiekkaista kangasmaastoa oman pienen kukkulan huipulla. Kunnallistekniikka tulee tonteille ja myös valokuituliittymä on saatavissa.

Etäisyydet:

  • hiihtohissi 250 m
  • ladulle ja kansallispuiston reiteille 250 m
  • kauppaan ja ravintolaan 350 m
  • Ski bus-pysäkille 350 m, Ski bussilla pääsee Rovaniemelle lentokentälle tai rautatieasemalle 1,5 tunnissa.

Nyt sinulla on mahdollisuus toteuttaa unelmasi keskeisellä, silti rauhallisella sijainnilla Pyhätunturin ydinalueella. Tunturin kaikki palvelut ovat kävelyetäisyydellä. Viimeisiä vapaita tontteja hiihtokeskuksen ytimessä hissien ja rinteiden välittömässä läheisyydessä. Hyvät yhteydet kaikkiin palveluihin, rinteisiin, hiihtoladuille, kelkkareiteille ja kansallispuiston reiteille.

Kultakuru 3, 1477 m2, Rakennusoikeus 250 m2, hinta 97 000 €
Kultakuru 4, 1188 m2, Rakennusoikeus 250 m2, hinta 97 000 €

Yhteydenotot:
Backcountrymagic@gmail.com
Mika: 040 8692105

Pelkosenniemen kunnan tontit

Pelkosenniemen kunnalla on myynnissä upeita loma-asuntotontteja Kiimaselän alueella n. 8 km päässä Pyhän keskuksesta sekä hotellirakentamiseen oikeutettavia tontteja Pyhän keskuksessa.

Kiinteistövälitys