Myytävät kohteet Pyhällä

Tältä sivulta löydät myynnissä olevat lomakohteet ja tontit Pyhän ydinalueelta.

Kultakero

Kultakero I-vaiheen rakennus on käynnissä, II-vaihde on nyt ennakkomarkkinoinnissa.

Pyhän hotellin ympärille rakentuu tunnelmallinen tunturikylä, jossa on sopivasti uutta eikä mitään liikaa. Kultakero-hankkeen toinen vaihe ja sen 26 upeaa maisemahuoneistoa ovat nyt ennakkomarkkinoinnissa.

Siirry Kultakero II-esittelysivulle

PyhäSuites

PyhäSuites-huoneistot sijaitsevat upealla paikalla Express-hissin, ylävuokraamon, hiihtokoulun ja hotellin välittömässä läheisyydessä. Huoneistoista pääsee vaivattomasti myös perherinteille ja kansallispuistoon.


PyhäSuites55

PyhäSuites55 huoneistoissa on 6 + 2 vuodepaikkaa, oma sauna, avokeittiö + ruokailutila, 2 x wc ja parveke. Lisäksi niihin kuuluu 10 hengen astiastoa myöten kaikki tarpeellinen.

Taloyhtiö on mallikkaassa kunnossa ja se on liitetty Pyhän biokaukolämpöön. Jokaiselle huoneistolle on sähköistetty autopaikka, joista puolet on katettuja. Varastohuoneessa on huoneistokohtaiset lukittavat varastokaapit sekä yhteiskäytössä olevat huoltopöytä ja pyykinpesukoneet.

Keskeisen, mutta rauhallisen sijainnin johdosta Express-hissi, ylävuokraamo, hiihtokoulu, hotelli, ravintola, perherinteet ja kansallispuisto ovat vieressä.

Kohde on toteutettu vaivattomalla Ski-Inn® omistumallilla, jossa
omistaja voi käyttää huoneistoa valitseminaan ajankohtina 7 viikkoa
talvikaudella ja 7 viikkoa kesäkaudella. Muina aikoina huoneistoa
vuokrataan PyhäBookingin toimesta Pyhän ystäville. Yhtiön ja
huoneistojen ylläpidosta, huollosta ja korjauksista vastaa huoltoyhtiö,
kulut katetaan vastikkeilla.

Tutustu Ski-Inn omistusmalliin sekä kaikkiin myynnissä oleviin Ski-Inn huoneistoihin.

PyhäSuites55 huoneistoon tutustut parhaiten panoraamaesityksessä: Pyhäsuites55 (rvn-consulting.fi). Panoraama on kuvattu huoneistosta C31.

Vuokrattaviin Ski-Inn huoneistoihin voit tutustua osoitteessa www.ski-inn.fi.

KohdeMhVo 7/2021
Vmh€ / m2
PyhäSuites55 C 21132 40031 804164 2042 986 €Esite
Pyhäsuites55 C 32136 40031 804168 2043 058 €Esite
HolySuites

HolySuites83

HolySuites83 huoneistoissa on 8 vuodepaikkaa. Alakerrassa olohuone, keittiö, makuuhuone, wc, kylpyhuone ja sauna, yläkerrassa 2 makuuhuonetta, aula, kylpyhuone ja wc. Taloyhtiö on liitetty biokaukolämpöön ja jokaiselle huoneistolle on sähköistetty autopaikka.

HolySuites-huoneiston voit pitää kokonaan omassa käytössäsi tai halutessasi vuokrata esim. PyhäBookingin tai muun välittäjän kautta, mutta Ski-Inn konseptin alla HolySuitesia ei vuokrata. Vastaavaan, mutta remontoituun huoneistoon voit tutustua Booking.com-sivustolla.


KohdeMhVoVmh€ / m2
HolySuites83 1205 000 €0 €205 000 €2 470 €Esite
HolySuites83 2205 000 €0 €205 000 €2 470 €Esite

Pelkosenniemen kunnan tontit

Pelkosenniemen kunnalla on myynnissä upeita loma-asuntotontteja Kiimaselän alueella n. 8 km päässä Pyhän keskuksesta sekä hotellirakentamiseen oikeutettavia tontteja Pyhän keskuksessa.

PyhäLinna130

PyhäLinna Ski-Inn Chalets

Tunturin parhaalle paikalle ja viimeiselle vapaalle Pyhälinna-alueen tontille nousee kaksi korkeatasoista paritaloa. PyhäLinna130-huoneistot ovat kaikki myytyjä.

Lataa Pyhälinna III ennakkoesite

PyhäLinna130


Pyhälinna130

Pyhälinnojen suunnittelua on ohjannut hiihto ja tunturi. Tunturi ja sen maisemat tulvivat sisään suurista ikkunoista. Huoneistojen väliset lattiat ja seinät ovat hiljaista kiveä, mutta päältä kaikki on lämmintä puuta. Oma sauna ja takka hemmottelevat hiihtopäivän jälkeen.

VUOKRAA VAIVATTOMASTI TAI KÄYTÄ ITSE – SINÄ PÄÄTÄT

Pyhälinna130 paritalot toteutetaan neljän huoneiston omana kiinteistöyhtiönä. Voit halutessasi solmia huoltosopimuksen Ski-Inn Oy:n kanssa, jolloin Ski-Inn vuokraa, huoltaa ja siivoaa huoneistosi puolestasi ympäri vuoden, maksaa lukuusi yhtiövastikkeet ja tilittää huoneiston tuotot kahdesti vuodessa. Huoltosopimus mahdollistaa myös huoneiston alv-palautuksen.

AIKATAULU JA ENNAKKOMARKKINOINTI

Rakentaminen aloitetaan toukokuussa ja arvioitu valmistuminen on hiihtolomille 2022.

HINNAT JA VARAUSTILANNE

PyhäLinna130-huoneistot ovat myyty.

Kiinteistövälitys