Sunday Morning Resort

Ylellinen järvenranta resort omaa rauhaa arvostaville
Tutustu

Pyhän tunturikylä & Kultakero

Pyhän hotellin ympärille valmistuvan, tunnelmallisen tunturikylän ensimmäiset huoneistot ovat nyt varattavissa!
Tutustu

Tunturimajoitusta kansallispuiston kupeessa

Tutustu Hotelli Pyhätunturiin

Majoitusta toiveidesi mukaan

Tutustu Pyhän mökkeihin
Tutustu

Tähtitaivasta ja revontulia

tarjoavat lasikattoiset revontulihuoneistot
Tutustu ja varaa

Maksuton Aurora Alert Realtime

Valvoo revontulia puolestasi 24/7
Aktivoi puhelimeesi

Lomakoti rinteiden vieressä

Ski-Inn majoitukseen kuuluu aina liinavaatteet, siivous ja netti
Tutustu

HAE SKI-INN MAJOITUSTA

Pyhän majoitushaulla näet kaikkien Ski-Inn kohteiden varaustilanteen ja hinnat. Linkit alueen kaikkiin muihin majoituksiin löydät sivulta alempaa.

Tai

Majoitu

Kultakero

Pieni tunturikylä kansallispuiston kupeessa

Ihka uusi mutta silti niin kotoisa. Kultakeron hotellihuoneet ja huoneistot sijaitsevat tunturikylän sydämessä, vain muutaman askeleen päässä rinteistä ja palveluista. Uniikki ja tyylikäs kohde laatua ja tunturifiilistä arvostavalle. Ensimmäiset huoneistot ovat nyt varattavissa!

Tutustu

Sunday Morning Resort

Tasokas järvenrantaresort omaa rauhaa arvostaville

Sunday Morning Resort on tyylikäs, yksityinen boutique-hotelli Pyhäjärven rannalla, viiden minuutin automatkan päässä Pyhätunturista. Päärakennuksen viehättävä Ravintola Aihki toimii pöytävarauksin myös tilausravintolana. Hiilineutraali, vastuullisen matkailun periaatteiden mukaisesti toimiva täyden palvelun hotelli tarjoaa elämyksellisiä hetkiä luonnon keskellä.

Tutustu

Hotelli Pyhätunturi

Sympaattisin hiihtohotelli keskellä tunturia

Hotelli Pyhätunturia ympäröi luonto, joka tulvii sisään. Ajattoman maamerkin sijainti Pyhä-Luosto kansallispuiston vieressä muodostaa ystävälle tunturikokemuksen, jossa ympäröivä luonto ja tarinat kohtaavat yhteisen katon alla.

Tutustu

Kurula's Resort

Ylellinen järvenrantahotelli aukeaa joulukuussa 2022

Korkealuokkainen elämys ja ylellinen hotellimajoitus, ainutlaatuisella paikalla järvi- ja tunturiluonnon keskellä. Kurula's puhtaan lappilaisen luonnon ytimessä.

Tutustu

Huoneistot

Vaivatonta lomailua tunturin parhailla paikoilla

Huoneistot on suunniteltu aktiivisille liikkujille. Sijainti ainutlaatuisella paikalla Hotelli Pyhätunturin ja rinteiden vieressä, tai Lomakeskus Pyhän Astelissa latujen liepeillä takaavat vaivattoman liikkumisen suoraan ovelta luontoon. Parkside Pyhä-paritalohuoneistot sijaitsevat Perherinteen läheisyydessä Pyhä-Luosto kansallispuiston kupeessa.

Tutustu

Revontuliteemainen majoitus

Ihaile revontulia ja arktista taivasta Pyhällä

Seitsemän osittain lasikattoista Pyhä Igloos-huoneistoa sijaitsee kätevästi Pyhän keskustassa, lähellä kaikkia palveluita. Kauempana Pyhän keskuksesta Lomakylän Pyhän Astelin revontulikodat ja Aurora Sviitti-huoneistot tarjoavat esteettömät näkymät arktisen taivaan ihailuun. Lucky Ranchin lumi-iglut rakennetaan vuosittain jäästä ja lumesta ja niissä yöpyminen on todella eksoottinen kokemus. Soutajalla sijaitseva tilava revontulikota Soutajan Taika tarjoaa laadukkaat yöpymisolosuhteet, saunan ja poreammeen. Soutajan Taika soveltuu hyvin vaikka hääyön viettopaikaksi.

Tutustu

Mökit

Omaa rauhaa takkatulen loimussa

Takkatulta ja yksilöllistä majoituskohdetta etsivälle mökki kansallispuiston ja Pyhäjärven tuntumassa takaa oman rauhan puuterintäytteisen hiihtopäivän jälkeen.

Tutustu

Etätyöt Pyhällä

Yhdistä työt ja tunturielämykset

Etätyö Pyhällä sisältää luonnonrauhan lisäksi hyvät palvelut ja toimivat nettiyhteydet. Kun läppärin kansi napsahtaa kiinni, alkaa loma arkenakin.

Tutustu

Matkailuvaunualue

Tunturin juurella sijaitsevalla täyden palvelun matkailuvaunualueella palveluiden vieressä viihtyvät kausipaikkalaiset ja muut kumipyörillä varustetut Lapin kairan kulkijat.

Tutustu
Pyhän majoitustarjoukset