Minilomalle Pyhälle

Minilomalle Pyhälle

Pyhälle on helppo tehdä irtiotto arjen kiireistä, vaikka keskellä arkiviikkoa, tai sitten voit hyödyntää viikonlopun vapaat ja viettää pitkän viikonlopun tunturissa. Olemme koonneet minilomapaketteja, joka ei vaadi sinulta suuria järjestelyjä, mutta ehdit kuitenkin rentoutua ja kokea paljon. Tutustu paketteihin!

Pyhän minilomapaketit:

Keskusvaraamo Pyhähippu Oy: Pitkä viikonloppu Pyhällä (3 vrk) 260€

Ajalla: 11.01 – 20.02.2021
Kohde: Huttukero 2,3,4 vierekkäiset kelohonkaiset huoneistot Pyhätunturin keskustassa, Perherinteen lähellä(34m²+parvi 12m² / max 4 hlö). Matkaa rinteeseen 300 m ja ladulle 100m. Myös lemmikkihuoneistoja.

Tutustu kohteisiin ja varaa etötyöloma Pyhälle:

Hotelli Pyhätuntunturi: 2 hlön huone alk. 102€/ vrk (min. 3vrk)

Hotelli Pyhätunturi tarjoaa rentouttavat puitteet hengähdystaukoon luonnon keskellä. Hotelli sijaitsee keskellä tunturia, aivan rinteiden, ulkoilureittien, palveluiden, sekä Pyhä-Luosto kansallispuiston vieressä. Sisältäen aamiaisen kahdelle henkilölle.

Alkaen hinta voimassa minimi varausajalla 3 vuorokautta aikavälillä 12.4.-2.5.2021. Katso saatavuus ja tarkemmat hinnat.

Sunday Morning Resort: 3 vrk 2 hlön huoneessa 285€/hlö

Kolmen yön majoitus tyylikkäässä kahden hengen huoneessa, runsas aamiainen päivittäin, sekä kuntosalin vapaa käyttö. Lisäksi lumikengät veloituksetta oleskelun ajaksi, sekä sähköavusteinen läskipyörä veloituksetta käyttöön kahdeksi tunniksi yhtenä päivänä. Päärakennukseen saunaan voi varata huonehintaan kuuluvan yksityisen saunavuoron. Varaukset Sunday Morning Resort online-kaupasta. Tarjous voimassa maaliskuu-huhtikuu 2021, poislukien pääsiäinen (1.-5.4.2021).

Pyhä Igloos-huoneistot 3 vrk alk. 375€

Tule nauttimaan kevään valosta Pyhä Igloosin tyylikkäisiin ja tilaviin igluhuoneisiin. Sijaitsemme kävelymatkan etäisyydellä kaikista Pyhätunturin palveluista, lähimpään hiihtohissiinkin on matkaa vain n. 50 metriä. Huoneissamme on minikeittiöt, joissa onnistuu ruuan valmistus. Huoneisiin on omat sisäänkäynnit suoraan ulkoa. Saunan ja ulkoporeammeen hinnan tipautamme 19.4. alkaen 99 euroon. Hinnat voimassa 30.4. asti ja varaus onnistuu kätevästi kotisivuiltamme. Varaukset Pyhä Igloosin nettikaupasta.

Saapuminen pyhälle

Pyhä sijaitsee keskellä Lappia Pelkosenniemen kunnassa, lähellä Rovaniemen ja Kemijärven kaupunkeja. Pyhälle saavut helposti lentäen, junalla, bussilla tai omalla autolla kaikkina vuodenaikoina. Hae aikataulut ja vapaat majoituskohteet tunturista.

 • Lentäen alk. 99 €

  Pyhätunturi sijaitsee noin 90 minuutin ajomatkan päässä Rovaniemen lentoasemalta mistä SkiBus kuljettaa päivittäin lentovuoroilta tunturiin.

  Rovaniemelle reittiliikennettä lentää

  - Finnair
  - Norwegian

  Sulje
 • Junalla alk. 49 €

  Pyhätunturi lähimmät rautatieasemat sijaitsevat Kemijärvellä ja Rovaniemellä. Junavuoroilta on SkiBus kuljetus tunturiin.

  Katso aikataulut ja varaa liput.

  Sulje
 • Linja-autolla

  SkiBus kuljettaa tunturiin Rovaniemen lentoasemalta sekä kaikilta Lapin junavuoroilta.

  Sulje
 • Autolla

  Matkalla pohjoiseen tai palatessa sieltä kulje aina tunturitien kautta. Pyhän ja Luoston ohittava Tunturitie on 12 tunturihuipun vierellä kulkeva maisematie myös kaikille niille, jotka kulkevat Lappiin ja Lapista. Tie, numeroltaan 962, yhdistää Kemijärven ja Sodankylän välillä kulkevan 5-tien ja Sodankylästä Rovaniemen suuntaan lähtevän 4-tien. Mistään rengasreitistä ei ole kyse, sillä esimerkiksi Kemijärven suunnasta tulevalle autoilijalle Tunturitien ajaminen pidentää matkaa vain muutamalla kilometrillä ja vie matkailijaa jatkuvasti lähemmäs kohti määränpäätään.

  Sulje
 • Pyhän majoitustarjoukset