Minilomalle Pyhälle

Minilomalle Pyhälle

Pyhälle on helppo tehdä irtiotto arjen kiireistä, vaikka keskellä arkiviikkoa, tai sitten voit hyödyntää viikonlopun vapaat ja viettää pitkän viikonlopun tunturissa. Olemme koonneet minilomapaketteja, joka ei vaadi sinulta suuria järjestelyjä, mutta ehdit kuitenkin rentoutua ja kokea paljon. Paketteja on saatavilla marras-joulukuulle, sekä tammikuulle.

Pyhän minilomapaketit:

Keskusvaraamo Pyhähippu Oy: Pitkä viikonloppu Pyhällä (3vrk) 260€

Ajalla: 05.11 – 12.12.2020 ja 11.01 – 20.02.2021
Kohde: Huttukero 2,3,4 vierekkäiset kelohonkaiset huoneistot Pyhätunturin keskustassa, Perherinteen lähellä(34m²+parvi 12m² / max 4 hlö). Matkaa rinteeseen 300 m ja ladulle 100m. Myös lemmikkihuoneistoja.

Tutustu kohteisiin ja varaa etötyöloma Pyhälle:

Hotelli Pyhätuntunturi: 2 hlön huone alk. 102€/ vrk (min. 3vrk)

Hotelli Pyhätunturi tarjoaa rentouttavat puitteet hengähdystaukoon luonnon keskellä, aivan rinteiden ja Pyhä-Luosto kansallispuiston vieressä.Sisältäen aamiaisen kahdelle henkilölle. Hinta sisältää aamiaiset kahdelle.

Alkaen hinta voimassa minimi varausajalla 3 vuorokautta aikavälillä 5.11.-12.12.2020, 11.1.–20.2.2021 ja 12.4.-2.5.2021. Katso saatavuus ja tarkemmat hinnat.

Sunday Morning Resort: 3 vrk 2hlön huoneessa 270€/hlö

Kolmen yön majoitus tyylikkäässä kahden hengen huoneessa, runsas aamiainen päivittäin, sekä kuntosalin vapaa käyttö. Lisäksi sähköavusteiset läskipyörät yhtenä päivänä veloituksetta kahdeksi tunniksi. Päärakennukseen saunaan voi varata huonehintaan kuuluvan yksityisen saunavuoron. Tarjous voimassa 12.12.2020 saakka.

Tutustu ja varaa kohde tästä.

Parkside Pyhä:

Marraskuussa kolme yötä kahden hinnalla laadukkaissa Parkside Pyhän huoneistoissa aivan Pyhän perherinteen vieressä. Huoneistoja rajoitetusti. Kysy lisää: info@parksidepyha.fi

Pyhä Igloos: 3 vrk 2 hlö osittain lasikattoisessa huoneistossa 545 €

Varaa majoitus kolmeksi yöksi ja saat kaupan päälle jokaiselle majoitusvuorokaudelle lounaan Café Loimussa. Café Loimun buffetlounas tarjoillaan joka päivä klo 11.00 - 16.00. Tarjous voimassa 15.12.2020 saakka.

Varaa Pyhä-Igloos-huoneisto tästä.

Sunday Morning Resort: 3 vrk 2hlön huoneessa 285€/hlö

Kolmen yön majoitus tyylikkäässä kahden hengen huoneessa, runsas aamiainen päivittäin, sekä kuntosalin vapaa käyttö. Lisäksi lumikengät veloituksetta oleskelun ajaksi. Päärakennukseen saunaan voi varata huonehintaan kuuluvan yksityisen saunavuoron. Tarjous voimassa 4.-31.1.2021

Parkside Pyhä:

Tammikuussa neljä yötä kolmen hinnalla laadukkaissa Parkside Pyhän huoneistoissa aivan Pyhän perherinteen vieressä. Huoneistoja rajoitetusti. Kysy lisää: info@parksidepyha.fi

Saapuminen pyhälle

Pyhä sijaitsee keskellä Lappia Pelkosenniemen kunnassa, lähellä Rovaniemen ja Kemijärven kaupunkeja. Pyhälle saavut helposti lentäen, junalla, bussilla tai omalla autolla kaikkina vuodenaikoina. Hae aikataulut ja vapaat majoituskohteet tunturista.

 • Lentäen alk. 99 €

  Pyhätunturi sijaitsee noin 90 minuutin ajomatkan päässä Rovaniemen lentoasemalta mistä SkiBus kuljettaa päivittäin lentovuoroilta tunturiin.

  Rovaniemelle reittiliikennettä lentää

  - Finnair
  - Norwegian

  Sulje
 • Junalla alk. 49 €

  Pyhätunturi lähimmät rautatieasemat sijaitsevat Kemijärvellä ja Rovaniemellä. Junavuoroilta on SkiBus kuljetus tunturiin.

  Katso aikataulut ja varaa liput.

  Sulje
 • Linja-autolla

  SkiBus kuljettaa tunturiin Rovaniemen lentoasemalta sekä kaikilta Lapin junavuoroilta.

  Sulje
 • Autolla

  Matkalla pohjoiseen tai palatessa sieltä kulje aina tunturitien kautta. Pyhän ja Luoston ohittava Tunturitie on 12 tunturihuipun vierellä kulkeva maisematie myös kaikille niille, jotka kulkevat Lappiin ja Lapista. Tie, numeroltaan 962, yhdistää Kemijärven ja Sodankylän välillä kulkevan 5-tien ja Sodankylästä Rovaniemen suuntaan lähtevän 4-tien. Mistään rengasreitistä ei ole kyse, sillä esimerkiksi Kemijärven suunnasta tulevalle autoilijalle Tunturitien ajaminen pidentää matkaa vain muutamalla kilometrillä ja vie matkailijaa jatkuvasti lähemmäs kohti määränpäätään.

  Sulje
 • Pyhän majoitustarjoukset