Maista Oatlyn tuotteita tunturissa

Iloisia ja maistuvia uutisia kumppanuusrintamalta! Maailman tunnetuin kaurajuomayhtiö Oatly on aloittanut yhteistyön Pyhän kanssa. Oatlya voi bongata eri puolilta tunturia viikosta 8 eteenpäin. Oatlya pääsee paitsi näkemään, myös maistelemaan Pyhällä maksuttomien tuotenäytteiden muodossa.

Mikä Oatly?

Oatlyn valikoimiin kuuluu erilaisia kaurapohjaisia tuotteita kaurajuomista ja -gurteista jäätelöihin sekä ruoanlaittotuotteisiin. Pyhän ja Oatlyn yhteistyön pääosassa ovat Oatlyn oma suklaajuoma sekä iKaffe.

Oatly on maailman suurin kaurajuomayritys. Yli 25 vuoden ajan Oatly on keskittynyt kehittämään asiantuntemustaan kaurasta: superviljasta, jonka synnynnäiset ominaisuudet myötävaikuttavat sekä kestävyyteen että ihmisten terveyteen. Yhtiön sitoutuminen kauraan on johtanut teknisiin edistysaskeliin, joiden avulla se on onnistunut luomaan vaihtoehtoja maitotuotteille, kuten maidolle, jäätelölle, jogurtille, ruokakermalle ja levitteille.

Oatlyn brändi on luonteeltaan rohkea ja kantaaottava ja yrityksen toimintaan kuvastuu vahvasti positiivisen muutoksen luominen yhteiskunnassa. Kestävämmän maailman luominen yhdistävät sekä Pyhän että Oatlyn arvomaailmaa ja tekemistä.

Oatlyn kauratuotteet rinnekansan testailtavana

Hiihtolomien aikaan majoittuville Ski-Inn-asiakkaille tarjotaan maisteltavaksi Oatlyn tuotenäytteitä. Ski-Inn-huoneistoissa lomalaisia odottavatkin litran iKaffe sekä suklaakaurajuoma. Hotelliasukkaat pääsevät testaamaan tuotteita aamiaisella.

Ravintolat Tsokka, Huttuhippu ja PyhäWurst jakavat tiettyinä päivinä hiihtolomilla asiakkaille ilmaiseksi kaakaota ja kahvia kaurajuomalla (ks. päivämäärät alta).

Lisäksi kevään sesonkiaikaan rinteissä kiertää laskevia Oatly-kaakaopatroleja eli Oat Patroleja tarjoilemassa kuumaa kaakaota rinnekansalle. Herkullisia suklaakaurajuomia jaetaan myös tapahtumissa ja muissa tunturin aktiviteeteissa.

Oatly tarjoaa maksutta kaakaota ja kahvia kaurajuomalla seuraavina päivinä:

Tsokka 21.–22.2.2022
Pyhä Wurst 24.–25.2.2022
Huttuhippu 28.2.–1.3.2022


Lue lisää Oatlystä