Pyhälle etätöihin

Pyhällä yhdistät etätyöskentelyn ja lomailun

Pyhällä yhdistät sujuvasti työn ja vapaa-ajan. Pyhä-Luoston kansallispuisto reitteineen, sekä Pyhän hiihtokeskus tarjoavat upeat ulkoilumahdollisuudet. Olemme koonneet sinulle hyviä majoituspaketteja sisältäen toimivan nettiyhteyden. Suksia, lumikenkiä ja pyöriä voit vuokrata alueemme yrityksiltä.

Etätyötilat Pyhällä

Lucky Ranch tarjoaa mahdollisuuden etätyöskentelyyn. Sijaitsee Pyhäjärven rannalla, n. 10 kilometriä Pyhän keskuksesta.

Tiedustelut:
antti@luckyranch.fi
0407540683

Luontokeskus Naavan kokoustila Luppo soveltuu myös kokona puolesta etätyökäyttöön. Hinta:25 €/tunti tai 120€/päivä. Lue lisää luontoon. fi: https://www.luontoon.fi

Pyhän majoituspaketit etätyöskentelyyn:

Keskusvaraamo Pyhähippu Oy: 1 vko (460 €/vko)

Ajalla: 05.11 – 12.12.2020 ja 11.01 – 20.02.2021
Kohde: Huttukero 2,3,4 vierekkäiset kelohonkaiset huoneistot Pyhätunturin keskustassa, Perherinteen lähellä(34m²+parvi 12m² / max 4 hlö). Matkaa rinteeseen 300 m ja ladulle 100m. Myös lemmikkihuoneistoja.

Tutustu kohteisiin ja varaa etötyöloma Pyhälle:

Ski-Inn-huoneistot: PyhäSuites43- huoneisto alkaen 300€/ viikko.

Tunturikonttori sijaitsee rinteessä, hyvin varustellussa Ski-Inn huoneistossa, aivan latujen, laskettelurinteiden sekä palveluiden vieressä. Tarkempia tietoja tunturikonttorista sekä Ski-Inn- majoitusvaihtoehdoista löydät täältä: Etätöihin Ski-Inn-huoneistoon.

Pyhän Asteli Resort: Saunallinen lomahuoneisto, jossa oma nettiyhteys, 700 €/14 vrk per hlö.

Minimi majoitusaika 14 vrk. Hintaan ei sisälly aamiaista eikä liinavaatteita, hintaan sisältyy loppusiivous. Voimassa 3.1.-30.4.2021, kohteita rajoitetusti tietyille ajankohdille. Katso tarkemmin huoneiston varustelutaso.

Varaukset ja tiedustelut: Puh. 040 188 7777 tai sähköpostitse info@pyhanasteli.fi

Saapuminen pyhälle

Pyhä sijaitsee keskellä Lappia Pelkosenniemen kunnassa, lähellä Rovaniemen ja Kemijärven kaupunkeja. Pyhälle saavut helposti lentäen, junalla, bussilla tai omalla autolla kaikkina vuodenaikoina. Hae aikataulut ja vapaat majoituskohteet tunturista.

 • Lentäen alk. 99 €

  Pyhätunturi sijaitsee noin 90 minuutin ajomatkan päässä Rovaniemen lentoasemalta mistä SkiBus kuljettaa päivittäin lentovuoroilta tunturiin.

  Rovaniemelle reittiliikennettä lentää

  - Finnair
  - Norwegian

  Sulje
 • Junalla alk. 49 €

  Pyhätunturi lähimmät rautatieasemat sijaitsevat Kemijärvellä ja Rovaniemellä. Junavuoroilta on SkiBus kuljetus tunturiin.

  Katso aikataulut ja varaa liput.

  Sulje
 • Linja-autolla

  SkiBus kuljettaa tunturiin Rovaniemen lentoasemalta sekä kaikilta Lapin junavuoroilta.

  Sulje
 • Autolla

  Matkalla pohjoiseen tai palatessa sieltä kulje aina tunturitien kautta. Pyhän ja Luoston ohittava Tunturitie on 12 tunturihuipun vierellä kulkeva maisematie myös kaikille niille, jotka kulkevat Lappiin ja Lapista. Tie, numeroltaan 962, yhdistää Kemijärven ja Sodankylän välillä kulkevan 5-tien ja Sodankylästä Rovaniemen suuntaan lähtevän 4-tien. Mistään rengasreitistä ei ole kyse, sillä esimerkiksi Kemijärven suunnasta tulevalle autoilijalle Tunturitien ajaminen pidentää matkaa vain muutamalla kilometrillä ja vie matkailijaa jatkuvasti lähemmäs kohti määränpäätään.

  Sulje
 • Pyhän majoitustarjoukset