Pyhälle etätöihin - syksy

Pyhällä yhdistät etätyöskentelyn ja lomailun

Pyhällä yhdistät sujuvasti työn ja vapaa-ajan. Pyhä-Luoston kansallispuisto reitteineen, tarjoavat upeat ulkoilumahdollisuudet. Olemme koonneet sinulle hyviä majoituspaketteja sisältäen toimivan nettiyhteyden.

Etätyöhuoneisto viikoksi alk. 440 € (Huttukero-huoneistot 2,3 ja 4)

Vierekkäiset kelohonkaiset huoneistot Pyhätunturin keskustassa, Perherinteen lähellä (34m²+parvi 12m² / max 4 hlö). Kansallispuiston reitit helposti saavutettavissa ilman autoa. Huttukero 2:een voi ottaa lemmikin mukaan, lemmikkimaksu on 30 €/lemmikki/varausaika. Huoneistossa langaton netti. Liinavaatteet ja loppusiivous lisähintaan. Paketti voimassa ajalla: 05.05. – 30.11.2021.

Varaa kohde:

Huttukero 2
Huttukero 3
huttukero 4

Pyhän keskeinen sijainti

Pyhä sijaitsee vajaan kahden tunnin ajomatkan päässä Rovaniemeltä ja lähimpiin kuntataajamiin matka on vielä lyhyempi.

Etäisyydet:

 • Pelkosenniemen kuntakeskus 25 km
 • Kemijärvi 57 km
 • Luosto 25 km
 • Rovaniemi 133 km
Tunturiaapa - Pyhä-Luosto kansallispuisto

Etätyötilat Pyhällä:

Sunday Morning Resortin etätyötila

Päärakennuksen toisessa kerroksessa sijaitsee resortin modernit kokoustilat. Nykyaikainen kokoustekniikka ja viihtyisät, täysin äänieristetyt tilat. Kokoustilan ilmastointi on hiilidioksidiohjattua, joka takaa raikkaan kokousfiiliksen. Vuokra 45€/h tai 150€/päivä, vuokrattavana arkisin klo 9-17 välisenä aikana. Varaukset tulee tehdä viimeistään edellisenä päivänä.

Varaukset:
sales@experiencepyha.fi
Puh. 050 543 6627
sundaymorning.fi

Luontokeskus Naavan kokoustila Luppo

soveltuu myös kokonsa puolesta etätyökäyttöön. Hinta: 25 €/tunti tai 120€/päivä. Lue lisää luontoon. fi: https://www.luontoon.fi

Lucky Ranch tarjoaa mahdollisuuden etätyöskentelyyn.

Sijaitsee Pyhäjärven rannalla, n. 10 kilometriä Pyhän keskuksesta.

Tiedustelut:
antti@luckyranch.fi
0407540683

Pyhä-Luosto kansallispuisto

Pyhän poikkeuksellinen tunturiluonto on huomattiin jo yli 80 vuotta sitten, kun Pyhätunturin kansallisopuisto perustettiin vuonna 1938. Pyhä-Luoston kansallispuisto syntyi vuonna 2005. Pyhätunturin erikoisuutena ovat jyrkät rinteet, huippuja erottavat syvät kurut sekä karut kvartsiittilouhikot ja rakat. Tunturien lakien eli kerojen väliset kurut syntyivät jääkauden sulamisvesien kulutuksessa. Alueen hienoimpia nähtävyyksiä on 220 metriä syvä Isokuru.

Laske leposykettäsi Pyhä-Luoston kansallispuistossa. Patikoi, pyöräile ja melo jylhissä tunturimaisemissa, ja huomaat miten hyvää tekee olla pieni

Huom! Isokuru on suljettu kesän ja syksyn 2021 ajan reittirakenteiden kunnostuksen vuoksi.

Tutustu kansallispuiston reitteihin ja pyöräilymahdollisuuksiin.

Pyhä-Luoston kansallispuistossa 40 km maastopyöräilyreittejä
Pyhä-Luoston kansallispuistossa yli 100 km retkeilyreittejä

Pyhän kohokohdat:

 • Pyhä Feel the Peak. PyhäExpress- kuuden hengen tuolihissi kuljettaa jalankulkijat tunturin huipulle. Matka Pyhälle ei ole täydellinen, jos ei ole nähnyt maisemaa tunturin huipulta, aivan kansallispuiston reunalta. Tutustu tarkemmin.
 • Noitatunturin valloitus (14,5 km). Vaativa reitti 540 metriä korkealle tunturille palkitsee kävijän upeilla maisemilla. Tutustu tarkemmin luontoon.fi.
 • Pyhän 22-väyläinen frisbeegolfrata. Sijaitsee Pyhän rinnealueella. Tutustu tarkemmin.
 • Pyhäkurun seikkailupuisto. Uusi seikkailu- ja kiipeilypuisto avataan Pyhän Tajukankaalle kesällä 2021. Kiipeä jylhää kallionseinämää ylös, taiteile kalliomuodostelmilla, ylitä rotko vaijeria pitkin, liu seinämältä toiselle ja nauti karuudesta. Tutustu tarkemmin pyhakuru.fi.
360-maisemalava Pyhän huipulla

Saapuminen pyhälle

Pyhä sijaitsee keskellä Lappia Pelkosenniemen kunnassa, lähellä Rovaniemen ja Kemijärven kaupunkeja. Pyhälle saavut helposti lentäen, junalla, bussilla tai omalla autolla kaikkina vuodenaikoina. Hae aikataulut ja vapaat majoituskohteet tunturista.

 • Lentäen alk. 99 €

  Pyhätunturi sijaitsee noin 90 minuutin ajomatkan päässä Rovaniemen lentoasemalta mistä SkiBus kuljettaa päivittäin lentovuoroilta tunturiin.

  Rovaniemelle reittiliikennettä lentää

  - Finnair
  - Norwegian

  Sulje
 • Junalla alk. 49 €

  Pyhätunturi lähimmät rautatieasemat sijaitsevat Kemijärvellä ja Rovaniemellä. Junavuoroilta on SkiBus kuljetus tunturiin.

  Katso aikataulut ja varaa liput.

  Sulje
 • Linja-autolla

  SkiBus kuljettaa tunturiin Rovaniemen lentoasemalta sekä kaikilta Lapin junavuoroilta.

  Sulje
 • Autolla

  Matkalla pohjoiseen tai palatessa sieltä kulje aina tunturitien kautta. Pyhän ja Luoston ohittava Tunturitie on 12 tunturihuipun vierellä kulkeva maisematie myös kaikille niille, jotka kulkevat Lappiin ja Lapista. Tie, numeroltaan 962, yhdistää Kemijärven ja Sodankylän välillä kulkevan 5-tien ja Sodankylästä Rovaniemen suuntaan lähtevän 4-tien. Mistään rengasreitistä ei ole kyse, sillä esimerkiksi Kemijärven suunnasta tulevalle autoilijalle Tunturitien ajaminen pidentää matkaa vain muutamalla kilometrillä ja vie matkailijaa jatkuvasti lähemmäs kohti määränpäätään.

  Sulje
 • Pyhän majoitustarjoukset