Pyhälle etätöihin

Etätöihin Pyhälle

Lomalla, vaikka töissä

Vastakohtien Pyhä-Luostolla on kaksin verroin tarjottavaa myös etätyöläisille – tuntureita ja ikimetsiä, monipuolisia aktiviteetteja ja tilaa levätä ja rentoutua. Etätyö Pyhällä sisältää luonnonrauhan lisäksi hyvät palvelut ja toimivat nettiyhteydet. Kun läppärin kansi napsahtaa kiinni, alkaa loma arkenakin. Vapaa-aikaa ei tarvitse viettää ruuhkassa luovien, vaan luonnonrauha ja harrastusmahdollisuudet odottavat heti oven ulkopuolella.

Karu, mutta niin kaunis

Pyhä-Luoston ainutlaatuinen tunnelma syntyy metsän ja rakkaisten kerojen ja kurujen vuorottelusta. Karunkauniit Lapin maisemat antavat virkistävää vaihtelua kaupunkiympäristöön tottuneelle ja näyttöpäätteen äärellä suuren osan päivästään viettävälle. Ja mikä parasta, Pyhällä siitä voi nauttia kesken työpäivänkin.

Astu etätöiden lomassa vartiksi ulos tai käy lounastauolla kävelyllä. Ulkoilu avaran maiseman äärellä valoisan aikaan saa ajatukset virtaamaan vapaammin ja antaa silmille lepoa. Ja kun suuntaat ulos mihin vuorokaudenaikaan tahansa, älä unohda ottaa mukaasi kameraa tai puhelinta. Voit kohdata uteliaan kuukkelin, osua maisemapaikalle keskitalven punertavassa valossa - tai revontulten leiskuessa taivaalla.

Pyhällä reposia ei tarvitse metsästää pelkkään onneen luottaen. Tarjoamme vieraille maksuttoman Aurora Alert Realtime -palvelun, joka hälyttää, kun revontulet näkyvät taivaalla.

Villi, mutta niin lempeä

Kun etätyöpäivä loppuu Pyhällä, pysähdy hetkeksi ja mieti miltä tuntuu: onko nyt paikallaan kävellä metsän siimekseen tai tunturin laelle, hengittää syvään ja antaa sykkeen laskea - vai karisevatko päivän kiireet paremmin mielestäsi suuntaamalla ladulle ja hiihtämällä kunnon hien pintaan? Laskettelun ja lumilautailun harrastajille Pyhällä on myös paljon tarjottavaa: rinteistä löytyy haastetta kokeneellekin laskijalle ja lisäksi vielä vapaalaskumahdollisuudet. Jos aikaa on muutama tunti enemmän, testaa myös Luoston rinteet ja vapaalaskumahdollisuudet. Jos vietät paljon aikaa rinteessä, kausikortti on kannattava hankinta. Jos suuntaat tällä kaudella laskureissulle myös Rukalle, saatavilla on yhdistetty Pyhä-Ruka-kausikortti.

Pyhällä viikonloput ja illat saa hyvin kulumaan vauhdin hurmasta nauttien – tai rentoutuen luonnonhelmassa tai saunan lauteilla. Minkä tahansa vaihtoehdon tänään valitsetkin, Pyhällä sen voit toteuttaa muutaman minuutin päässä mökin tai huoneiston ovelta.

Lumikenkäily: vuokraus ja reitit
Hiihto: ladut, välinehuolto ja välinevuokraus

Pyhä Ski resort
: liput, välinevuokraus, opastetut vapaalaskuretket
Talvipyöräily: pyörävuokraus ja reitit

  Ikuinen mutta hetkessä kiinni

  Pyhä-Luostolla historia on ympärilläsi. Aarnimetsät reunustavat miljardeja vuosia sitten alkunsa saanutta tunturijonoa ja alueelta löytyy useita metsäsaamelaisten pyhiä paikkoja. Luontokeskus Naavassa Pyhätunturilla voit tutustua tarkemmin alueen historiaan ja luontoon, ja saat ajankohtaiset tiedot ja vinkit retkeilyyn keskitalvella. Alueen ainutlaatuisesta historiasta kiinnostuneelle suosittelemme myös pistäytymistä Lampivaaran ametistikaivokselle Luostolla. Siellä voit kaivaa omin käsin tunturin seinästä muistoksi miljoonia vuosia vanhan ametistin.

  Pyhältä löytyvät myös kaikki nykyihmisen kaipaamat palvelut ja mukavuudet. Palveluja kehittäessämme panostamme erityisesti vastuullisuuteen ja kestävyyteen. Haluamme, että myös tulevat sukupolvet voivat nauttia alueen ainutlaatuisesta luonnosta.

  Etätyötilat Pyhällä:

  Sunday Morning Resortin etätyötila

  Päärakennuksen toisessa kerroksessa sijaitsee resortin modernit kokoustilat. Nykyaikainen kokoustekniikka ja viihtyisät, täysin äänieristetyt tilat. Kokoustilan ilmastointi on hiilidioksidiohjattua, joka takaa raikkaan kokousfiiliksen. Vuokra 45€/h tai 150€/päivä, vuokrattavana arkisin klo 9-17 välisenä aikana. Varaukset tulee tehdä viimeistään edellisenä päivänä.

  Varaukset:
  sales@experiencepyha.fi
  Puh. 050 543 6627
  sundaymorning.fi

  Luontokeskus Naavan kokoustila Luppo

  soveltuu myös kokonsa puolesta etätyökäyttöön. Hinta: 25 €/tunti tai 120€/päivä. Lue lisää luontoon. fi: https://www.luontoon.fi

  Saapuminen pyhälle

  Pyhä sijaitsee keskellä Lappia Pelkosenniemen kunnassa, lähellä Rovaniemen ja Kemijärven kaupunkeja. Pyhälle saavut helposti lentäen, junalla, bussilla tai omalla autolla kaikkina vuodenaikoina. Hae aikataulut ja vapaat majoituskohteet tunturista.

 • Lentäen alk. 99 €

  Pyhätunturi sijaitsee noin 90 minuutin ajomatkan päässä Rovaniemen lentoasemalta mistä SkiBus kuljettaa päivittäin lentovuoroilta tunturiin.

  Rovaniemelle reittiliikennettä lentää

  - Finnair
  - Norwegian

  Sulje
 • Junalla alk. 49 €

  Pyhätunturi lähimmät rautatieasemat sijaitsevat Kemijärvellä ja Rovaniemellä. Junavuoroilta on SkiBus kuljetus tunturiin.

  Katso aikataulut ja varaa liput.

  Sulje
 • Linja-autolla

  SkiBus kuljettaa tunturiin Rovaniemen lentoasemalta sekä kaikilta Lapin junavuoroilta.

  Sulje
 • Autolla

  Matkalla pohjoiseen tai palatessa sieltä kulje aina tunturitien kautta. Pyhän ja Luoston ohittava Tunturitie on 12 tunturihuipun vierellä kulkeva maisematie myös kaikille niille, jotka kulkevat Lappiin ja Lapista. Tie, numeroltaan 962, yhdistää Kemijärven ja Sodankylän välillä kulkevan 5-tien ja Sodankylästä Rovaniemen suuntaan lähtevän 4-tien. Mistään rengasreitistä ei ole kyse, sillä esimerkiksi Kemijärven suunnasta tulevalle autoilijalle Tunturitien ajaminen pidentää matkaa vain muutamalla kilometrillä ja vie matkailijaa jatkuvasti lähemmäs kohti määränpäätään.

  Sulje
 • Pyhän majoitustarjoukset