Millainen on sinun unelmien Pyhä-päivä?

Seikkailupäivään mahtuu monenmoista tekemistä. Kerro tarinan, piirustuksen kuvan, videon, äänen tai vaikka musiikin muodossa sinun unelmien Pyhä-päivästäsi. Kilpailu on käynnissä 30.4.2018 saakka.

Osallistu

Millainen on sinun unelmien Pyhä-päiväsi?

Osallistu kilpailuun ja kerro meille tarinan, piirustuksen, kuvan, videon, äänen tai muun visuaalisen työn avulla millainen on sinun unelmien Pyhä-päivä?

Kilpailuun voi osallistua:
internetissä: Kilpailulomakkeeseen >
postikortilla tai kirjeellä: Pyhätunturi Oy, Kultakeronkatu 21, 98530 Pyhätunturi
sosiaalisessa mediassa: #pyhapaiva
faxilla: 08 8600 201

Kilpailuaika käynnistyy Pyhän laskukauden alusta 16.11.2017 ja päättyy vappuaattoon 30.4.2018 klo 23:59.

OSALLISTU

Pääpalkinto

Kilpailuun osallistuneista töistä valitaan yksi työ, joka kuvastaa kilpailun raadin (Pyhän Free’kend-lähettiläät) mielestä parhaiten unelmien Pyhä-päivää. Pääpalkintona on Pyhän kausikortti laskukaudelle 2018-2019 sekä majoitus+hissilippu+välinevuokraus viikonloppupaketti Pyhän Free’kend viikonlopulle, joka määräytyy voittajan tekemän valinnan mukaan ja jonka arvo riippuu tästä valinnasta. Palkinto sisältää seuraavan kokonaisuuden kahdelle henkilölle:

– Kahden vuorokauden majoitus Hotelli Pyhätunturissa kahden hengen huoneessa.
– Aamiainen Colorado Bar & Grillissä, hissiliput sekä vuokravälineet kaikkiin lajeihin majoitusajalle.
– Sisäänpääsy Colorado Bar & Grillin iltabileisiin.
– Osallistuminen Free’kend työpajoihin.
– Free'kend viikonlopun arvo per henkilö on noin 300 €.

Katso kilpailun tarkemmat säännöt sivun alaosassa.

Inspiraatiota Pyhä-päivän fiilistelyyn

Pyhän ystävien tarinoita Tunturifiilis sivuilla

Varaa lomasi

Varaa majoitus ja osta hissiliput kätevästi netistä!

Tunturin tapahtumat

Pyhällä tapahtuu ympäri vuoden. Tutustu tapahtumiin ja ilmoittaudu mukaan.

Tunturin tapahtumat

Pyhätunturi Pyhä-päivä kilpailu

"Pyhä-päivä"-markkinointitoimenpiteen (jäljempänä "Kilpailu") järjestäjä on Pyhätunturi Oy (jäljempänä "Järjestäjä"). Kilpailu järjestetään ajalla 16.11.2017 – 30.4.2018.

Osallistuminen

Kilpailuun voi osallistua Järjestäjän

internetsivuilla: pyha.fi/pyhapaiva
postikortilla tai kirjeellä: Pyhätunturi Oy, Kultakeronkatu 21, 98530 Pyhätunturi
sosiaalisessa mediassa: #pyhapaiva
faxilla: 08 8600 201

Osallistuminen on sallittua vain omalla nimellä ja sähköpostiosoitteella. Osallistuminen edellyttää voimassaolevaa sähköpostiosoitetta. Kukin henkilö saa osallistua vain yhdellä sähköpostiosoitteella.

Järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat henkilöt. Alle 18-vuotiailta tarvitaan huoltajan suostumus. Arvontaan eivät voi osallistua Järjestäjän ja heidän yhteistyökumppaniensa ne työntekijät, jotka ovat osallistuneet arvonnan järjestämiseen.

Viimeinen osallistumispäivä on 30.4.2018, ellei toisin ilmoiteta. Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa aikataulua perustellusta syystä. Mikäli kilpailu keskeytetään ennenaikaisesti, palkinnot arvotaan keskeyttämiseen mennessä osallistuneiden kesken.

Pääpalkinto

Kilpailuun osallistuneista töistä valitaan yksi työ, joka kuvastaa kilpailun raadin (Pyhän Free’kend-lähettiläät) mielestä parhaiten unelmien Pyhä-päivää. Pääpalkintona on Pyhän kausikortti laskukaudelle 2018-2019 sekä majoitus+välinevuokraus viikonloppupaketti Pyhän Free’kend viikonlopulle, joka määräytyy voittajan tekemän valinnan mukaan ja jonka arvo riippuu tästä valinnasta. Palkinto sisältää seuraavan kokonaisuuden kahdelle henkilölle:

– Kahden vuorokauden majoitus Hotelli Pyhätunturissa kahden hengen huoneessa.
– Aamiainen Colorado Bar & Grillissä, hissiliput sekä vuokravälineet kaikkiin lajeihin majoitusajalle.
– Sisäänpääsy Colorado Bar & Grillin iltabileisiin.
– Osallistuminen Free’kend työpajoihin.
– Free'kend viikonlopun arvo per henkilö on noin 300 €.

Palkinnon voittajaan (jäljempänä ”Voittaja”) otetaan yhteyttä palkinnon lunastamiseksi sähköpostitse.

Palkintoehdot

Pääpalkinnon Voittajan valitsee kilpailun raati kilpailun päätyttyä viimeistään 5.5.2018. Palkinnon lunastaminen edellyttää, että Kilpailuja on antanut luvan kilpailutyön julkistamiseen Järjestäjän internetsivuilla ja sosiaalisen median kanavissa. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä markkinointiluvan antamista.

Palkintojen voittajille ilmoitetaan voitosta sähköpostitse osallistujan antamilla yhteystiedoilla. Mikäli voittaja ei vahvista vastaanottaneensa sähköpostia, jossa on ilmoitettu voittamisesta, eikä häntä tavoiteta muutoin hänen antamiaan yhteystietoja käyttäen 15.4.2018 mennessä, lunastamaton voitto mitätöityy ja suoritetaan uusi voittajan valinta.

Käyttämätöntä palkintoa tai sen osaa ei korvata eikä palkintoa voi muuttaa rahaksi. Järjestäjä ei vastaa mistään mahdollisesta vahingosta, joka aiheutuu toimenpiteeseen osallistumisesta, palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä.

Järjestäjä maksaa palkinnoista lakisääteisen arpajaisveron ja Järjestäjällä on oikeus julkaista voittajien ja muiden palkinnon saajien nimet missä tahansa mediassa.

Muut ehdot

Kilpailu toimii yleisimmissä internetselaimissa. Järjestäjä vastaa kilpailun sisällöstä. Järjestäjä ei vastaa kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista, kuten ongelmasta internetyhteydessä tai yhteisöpalveluissa (esim. Facebook) tapahtuneista teknisistä muutoksista tai käyttökatkoksista.

Osallistuminen edellyttää näiden sääntöjen hyväksymistä. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin. Toimenpiteeseen ja sen sääntöihin sovelletaan Suomen lakia, pois lukien lain valintaa koskevat säännöt. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Järjestäjä.

Järjestäjä pidättää oikeuden hylätä toimenpiteestä henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä tai joiden on syytä epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja.

Henkilötietojen käsittely

Järjestäjä voi lähettää sähköpostitse osallistujalle kilpailuun liittyvää informaatiota toimenpiteessä kuvatulla tavalla. Toimenpiteeseen kuuluvan sähköpostin lähettämisen kohdentamiskriteerinä voi olla osallistujan antama tieto, valinta tai tekemä toiminto, esimerkiksi linkin avaaminen tai avaamatta jättäminen.

Järjestäjä käsittelee osallistujien tietoja henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoa henkilötietolaista >

Kutsuminen

Osallistuja voi halutessaan kutsua valitsemiaan ystäviä osallistumaan. Tällöin heille lähetetään kutsu kutsujan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen tai yhteisöpalvelun (esim. Twitter, Facebook, Whatsapp) kautta. Kutsuja voi esikatsella lähetettävän kutsun, määrittää otsikon ja kirjoittaa kutsun pääasiallisen sisällön.

Kilpailun järjestäjä: Pyhätunturi Oy

Pidätämme kaikki oikeudet muutoksiin.

#tunturifiilis

Jaa parhaat Pyhä- ja tunturifiiliskuvasi kanssamme Instagramin kautta