Pyhä ryhmille ja yrityksille - Tunturikonttori

Tunturissa työkavereista tulee ystäviä

Tunturikonttorissa työ ja vapaa ovat yksi lysti.

Tutustu Pyhän kokous ja yrityspaketteihin tai räätälöi oma tunturikonttorisi yhdessä PyhäBookingin kanssa.

Pyhän Henki

Rento mieli on nerokas. Pyhän Henki - nerous ja innovaatio -pakettimme saa ideat pulppuamaan ja suut hymyyn. Resepti on simppeli: luovuuskouluttajan vetämä innovaatiopaja, ulkoilua, ruokaa ja yhdessäoloa.

Pyhän Henki tunturikonttorin esimerkkipaketti: sisältäen majoituksen neljän hengen PyhäSuites huoneistossa sekä aamupalan ravintola Kultakerossa, kokoustilan, joogan ja innovaatiokoulutuksen.

Hinta alkaen 145 € / vrk /hlö

Pyhän Voima

Mailaa ei puristeta, mutta mehut kyllä. Laskua, offareita, murtsikkaa, hierontaa, kiipeilyä, kelkkailua ja joogaa. Ja ehkä vähän töitä siinä lomassa.

Pyhän Voima tunturikonttorin esimerkkipaketti: sisältäen majoituksen neljän hengen PyhäSuites huoneistossa sekä aamupalan ravintola Kultakerossa, kokoustilan, joogan ja lumikenkäretken.

Hinta alkaen 120 € / vrk /hlö

Pyhän Vapaus

Tahtotilana huippu. Pyhän X -piste valmennuspaketissa hiotaan johdon taitoja sekä sisä- että ulkotiloissa. Valmentajat, Suomen rankin rinneprofiili, salatut offarit ja jääkiipeily hiovat ja terästävät päätöksentekotaitoja.

Pyhän Vapaus tunturikonttorin esimerkkipaketti: sisältäen majoituksen neljän hengen PyhäSuites huoneistossa, kokoustilan, Pyhän Hiihtokoulun Pyhä Backcountry vapaalaskukierroksen sekä hissilipun ja välineet.

Hinta alkaen 158 € / vrk /hlö

Tunturikonttorit

Pyhän Kokouskeskuksessa on tilaa isommalle ryhmälle

Pyhän ytimessä sijaitseva Kokouskeskus mahdollistaa tilaisuuden järjestämisen jopa 120 hengelle. Kokouskeskuksen varusteisiin kuuluu Videra-videoneuvottelujärjestelmän ja WLANin lisäksi videotykki, äänentoistojärjestelmä ja lehtiötaulu.

PyhäBooking hoitaa kerralla kaikki ryhmän tarpeet helposti, sillä lähes kaikki tunturin palvelut ovat myynnissämme. Kauttamme varaat kokoustilojen lisäksi tilaisuutenne tarjoilut Ravintola Kultakeron valikoimista.

Varaa PyhäBookingista


Luontokeskus Naavan kokoustilat

Luontokeskus Naavassa on kokoustiloja 12 - 160 henkilölle / tila. Naavassa on ilmainen WLAN- verkko sekä tarvittava tekniikka kokouksille. Auditoriossa on käytettävissä mikrofonit tarvittaessa. Monitoimitila Kuukkelin voi tarvittaessa yhdistää auditorioon näyttämöksi. Naavan luontonäyttelyn teemat luovat kokoustamisen lomassa rauhoittavaa ja rentoa ilmapiiriä.

Samassa rakennuksessa toimiva Cafe Loimu loihtii maittavat lounaat lappilaisista raaka-aineista ja kahvitauot kruunaa hyvä leivonnainen. Tarjoilut voidaan räätälöidä toiveidenne mukaan!

Ravintola Huttu-Uulan kokoustila Parvi

Ravintolan uudessa osassa on viihtyisä parvi, jonka voit varata tapaamisiin tai kokouksiin.