Pyhä ryhmille ja yrityksille

Tunturissa työkavereista tulee ystäviä

Tunturikonttorissa työ ja vapaa ovat yksi lysti.

Tutustu Pyhän kokous- ja yritystuotteisiin. Ota yhteyttä niin autamme sinua räätälöimään onnistuneen ryhmämatkan ja tilaisuuden Pyhällä niin kesällä kuin talvellakin. Tervetuloa tunturiin, ystävä.

Pyhän hiihtokeskus ryhmille

Aktiviteetit

Tutustuminen laskettelun tai lumilautailun saloihin

Avustamme sinut laskettelun saloihin Pyhän helpoilla rinnealueilla - aiempaa kokemusta ei siis vaadita!

Rattikelkkailua ryhmille

Hauska stigakilpailu ryhmille, missä nopein laskija palkitaan! Kesto sovittavissa. Rattikelkkailu järjestettävissä niin kauan kuin hissit pyörivät talvikautena.

Maisemahissiajelu

Tutustu Pyhän tunturi Kultakeron huipulle sekä nauti maisemamatkasta Pyhä Express-tuolihissillä. Huipulta avautuu kauniit maisemat Pyhä-Luoston kansallispuiston suuntaan sekä Huttu-Ukon taidereitti kulkee huippua pitkin. Varattavissa talvikaudella marraskuun puolesta välistä toukokuun alkuun sekä kesäkaudella kesäkuun lopusta syyskuun loppuun.

Tutustu

Yritysten ja ryhmien hissiliput

Yrityskortit

Pyhä + Ruka -yrityskortti on koko hiihtokauden voimassaoleva hissilippu Rukan ja Pyhän rinteisiin. Kortti sopii erityisesti yrityksille ja yhteisöille, joiden henkilöstö ja muut sidosryhmät vierailevat tuntureissa useamman kerran kauden aikana. Yrityskortti ladataan KeyCard-älykorttiin, eikä sen käyttöä sidota henkilöihin. Yrityskorttia ovat oikeutettuja käyttämään yrityksen/yhteisön edustajat ja henkilökunta sekä yhteisön lomamökin asukkaat.

Osta verkkokaupasta

Ryhmähissiliput

Tarjoamme ryhmille erikoishintaisia hissilippuja eli Pyhän rinteille kannattaa lähteä isommallakin porukalla. Kun mäkeen lähtee vähintään 15 henkilöä, hiihdätte edullisesti ryhmähinnoilla. Ryhmähissiliput vain ennakkotilauksesta: Myyntipalvelu, puh: +358 10 382 5223 myynti@pyha.fi

Ennakkopäiväliput

Ennakkopäivälipun hinnan edellytyksenä on vähintään 30 lippua / tilaus. Hiihdä halvalla-kautena ennakkopäivälipun hinta on 36 € ja normaalikautena 39 € ja hintakausi määritellään ostopäivän mukaan. Liput ovat voimassa Rukalla ja Pyhällä hiihtokauden 2020-2021. Kaikki ennakkopäiväliput ladataan kertakäyttöiselle etäluettavalle keycardille ja lippu aktivoituu ensimmäisellä hissiporttikäynnillä. Toimitusaika 3-4 arkipäivää. Yrityksillä ja yhteisöillä on mahdollisuus jälkilaskutukseen voimassa olevalla laskutussopimuksella. Käyttämättömiä ennakkopäivälippuja ei voi palauttaa / vaihtaa voimassaoloajan jälkeen. Vain ennakkotilauksesta: Myyntipalvelu, puh: +358 10 382 5223 myynti@pyha.fi

Tunturikonttorit

Pyhän Kokouskeskuksessa on tilaa isommalle ryhmälle

Hotelli Pyhätunturin välittömässä läheisyydessä sijaitseva Kokouskeskus mahdollistaa tilaisuuden järjestämisen jopa 120 hengelle. Kokouskeskuksen varusteisiin kuuluu: Wlan, videotykki sekä valkokangas, fläppitaulu, muistiinpanotarvikkeet ja ennakkovarauksesta äänentoistojärjestelmä.

On ajatuksissa joko pienemmän tai isomman ryhmän kokous, Kokouskeskus tarjoaa puitteet onnistuneeseen kokoukseen.

Varaa PyhäBookingista

PyhäBooking hoitaa kerralla kaikki ryhmän tarpeet helposti, sillä lähes kaikki tunturin palvelut ovat myynnissämme. Kauttamme varaat kokoustilojen lisäksi tilaisuutenne tarjoilut Ravintola Coloradon valikoimista, majoituksen Ski-Inn huoneistoissa tai PyhäBooking mökeissä sekä alueen ohjelmapalvelut.

Luontokeskus Naavan kokoustilat

Luontokeskus Naavassa on kokoustiloja 12 - 160 henkilölle / tila. Naavassa on ilmainen WLAN- verkko sekä tarvittava tekniikka kokouksille. Auditoriossa on käytettävissä mikrofonit tarvittaessa. Monitoimitila Kuukkelin voi tarvittaessa yhdistää auditorioon näyttämöksi. Naavan luontonäyttelyn teemat luovat kokoustamisen lomassa rauhoittavaa ja rentoa ilmapiiriä.

Samassa rakennuksessa toimiva Cafe Loimu loihtii maittavat lounaat lappilaisista raaka-aineista ja kahvitauot kruunaa hyvä leivonnainen. Tarjoilut voidaan räätälöidä toiveidenne mukaan!

Luontokeskus Naavan auditorio
Luontokeskus Naavan auditorio
Luontokeskus Naava, kokoustila Luppo
Luontokeskus Naava, kokoustila Kuukkeli

Uulan Cabinet

Uulan Cabinet on rinteen parhaalla paikalla sijaitseva rinnemaisemallinen tila vuokrattavaksi mihin tahansa tarpeeseesi. Kotoisa sisustus tekee tilaisuudestasi viihtyisän, jättiscreen mahdollistaa teknisen toteutuksen ohjelmaan tai koulutukseen, sekä Cabinettiin tilattava buffet-pöytä joustavan herkuttelun tilaisuuden lomassa omassa rauhassa. Tilaan on tarjolla koko ravintola Uulan tarjonta!