Adventure Free'kend

8. — 10.2.2019

Adventure Free’kend – Seikkailu- ja lumiturvallisuusviikonloppu Pyhällä

Viikonlopun aikana Pyhää pääsee näkemään uudenlaisista kulmista katsottuna, kun eri lajit ja työpajat kuljettavat seikkailijoita ympäri tunturia. Partioaitan 365 Klubi saapuu viikonlopuksi tunturiin vierailemaan, ja klubin vaellusopas Teemu Suominen vie ryhmän kahtena päivänä takamaastoon oppimaan jäätiköllä liikkumisen perusteita. Partioaitan mukana pääsee tutustumaan ohjatusti myös talvitelttailuun ja fiilistelemään lumista tunturia otsalamppujen valossa hiihdellen.

Kokenut vapaalaskija ja Pyhän Free´kend-lähettiläs Jussi Hynninen ohjaa kaksipäiväisen advanced freeride skills -työpajan kokemusta omaaville laskijoille, jotka haluavat löytää uusia kulmia vapaalaskutaitoihinsa. Pyhätunturin Hiihtokoulu taas tarjoaa viikonlopun aikana virallisen lumiturvallisuuskurssin ja tutustuttaa ryhmät Pyhän vapaalaskualueisiin. Bliss Adventure johdattaa tapahtumakävijät jääkiipeilyn ja fatbike-pyöräilyn ihmeelliseen maailmaan.

Lauantai-iltana 365 Klubi-ilta kutsuu kuuntelemaan puheenvuoroja vastuullisuudesta. Ilta jatkuu livemusiikilla Calle-talossa, kun Hulda Huima ja Hitaat sekunnit nousevat lavalle.

Tutustu ohjelmiin ohesta.

Vapaalasku Pyhällä

Pyhän vapaalaskumahdollisuudet ovat Suomen mittakaavassa vertaansa vailla. Seitsemän erilaista vapaalaskualuetta tunturin läheisyydessä ja Pyhä-Luoston kansallispuistossa tarjoavat haastetta kokeneellekin harrastajalle. Löydä oma suosikkialueesi tai tutustu vapaalaskuun opastetuilla retkillä.

Tutustu Pyhän vapaalaskuun

Pyhä Adventure Free'kend - Yhteistyössä
Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Ohjelma