PERUTTU: Bättre Folk i Fjällen

28. — 30.1.2022

Hyvät ystävät, Valtioneuvoston asettamien rajoitusten takia joudumme surullisin mielin perumaan Bättre Folk i Fjällenin. Kurkkaa lisätiedot. Tiketti lähettää sähköpostitse toimintaohjeet, miten festivaaliliput palautetaan. Rahat palautetaan lukuun ottamatta Tiketille jäävää palvelumaksua. Odotathan rauhassa ohjeita. Palautusta voi hakea 2 kk ajan. Jos haluat siirtää tai perua majoituksesi, olethan yhteydessä suoraan kohteen varaajaan, sillä kaikilla majoituksilla on omat varausehtonsa. Seuraavan kerran tapahtuma järjestetään 27.–29.1.2023. Onneksi Pyhä ei katoa minnekään ja pohjoisen sydäntalvesta voi tulla nauttimaan ilman festivaaliakin. Olkoon tunturi kanssasi.Ainutlaatuinen kulttuurifestivaali Bättre Folk i Fjällen tuo tunturiin ajankohtaisimmat muusikot ja kirjailijat. Esitysten ihastelun lisäksi tapahtumapäivien aikana tietenkin myös lasketellaan, joogataan ja nautitaan tunturifiiliksestä. Festivaalin aikataulut ja esiintymispaikat julkaistaan marraskuussa. Tammikuun 2022 tapahtuma on loppuunmyyty, eikä lippuja myydä enää paikan päällä.

Pyhällä esiintyvät:

Ruusut
Ursus Factory
Ibe
Arppa
Kissa
Pambikallio

Miki Liukkonen
Elsa Tölli
Iisa Pajula

Ohjelman ja oheisohjelman aikataulut ovat ohessa.

Tapahtuma on Hailuodossa järjestettävän Bättre Folkin arktinen sisarfestivaali. Viikonloppu on hyvin eksklusiivinen, ja liput on myyty pikaisesti loppuun viime vuosina. Myynnissä on vain kahden päivän lippuja, ja lipun hinta on 79,50 €. Ikäraja on 18 vuotta. Ohessa kuumia vinkkejä majoituksen ja matkojen varaamiseen.

Erityinen etu festivaalivieraille: festivaalirannekkeen ja normaalihintaisen hissilipun ostajalle maksuttomasti käyttöön 28.–30.1.2022 standard-hintaiset vuokravälineet (ei vapaalasku) niin kauan kuin välineitä on saatavilla. Ei ennakkovarauksia.

Hanki hissilippu edullisemmin ennakkoon verkkokaupasta

Pue villakalsarit jalkaan ja tule mukaan talven ihmeellisimpään tapahtumaan!

Huomioithan, että konserttipaikoissa on käytössä koronapassi. Jokaisen koronapassi ja henkilöllisyystodistus tarkistetaan tapahtumainfossa ranneketta hakiessa. Tutustu Pyhän alueen koronainfoon tästä. Jos festivaali joudutaan perumaan järjestäjän toimesta, palautetaan lippurahat lukuun ottamatta Tiketin palvelumaksua 3,50 €. Tutustuthan majoituksesi ja matkalippujesi varausehtoihin etukäteen.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Yhteistyössä:

Colorado Bar & Grill

PyhäWurst

Huttuhippu

Calle-Talo

Visit Arctic North

Ohjelma