Pyhä Boarder X weekend with Mosse & Anton

23. — 26.4.2020

Pyhä Boarder X weekend with Mosse & Anton

Matti Suur-Hamari ja Anton Lindfors järjestävät lumilautakrossileirin 23-26 huhtikuuta. Leiri on matalan kynnyksen leiri, jossa leireilijät pääsevät tutustumaan tähän lumilautailun vauhtilajiin ammattilaisten opastuksella ja hauskuus edellä.

Leiri järjestetään Suomen lumilautakrossi pyhätössä, eli Pyhätunturilla. Leirillä pääset harjoittelemaan käännöstekniikkaa, hyppyjä, ajolinjoja ja kavereita vastaan kisailua oikealla kisamitat täyttävällä krossiradalla.

Leiri on tarkoitettu kaikenikäisille laskijoille. Leirille voi osallistua yhtä lailla niin aloittelevat krossista kiinnostuneet laskijat (peruslasku ja omatoiminen hissinkäyttö osattava) kuin jo taitavammatkin kilpailuissa aikaisemmin käyneet lumilautailijat. Leiriläiset jaetaan ryhmiin laskijoiden taitotason mukaan. Kypärän käyttö on pakollista leirin ja kisan ajan, muita suojia kuten selkäpanssaria suosittellaan käytettäväksi.

Valmennus tapahtuu pääsääntöisesti suomen kielellä, mutta kommunikointi ja valmennus onnistuu myös tarpeen vaatiessa ruotsiksi ja englanniksi.

Leirin aikana sekä kilpailutreeneissä tulee olemaan mahdollisuus testata Apex Snowboardsin lumilautakrossi-lautoja.

Järjestäjät pidättää oikeuden leirin peruuttamiseen (mikäli osallistujia alle 10) sekä muihin mahdollisiin muutoksiin 1.4. asti. Ilmoittauduthan ajoissa niin että saadaan sopivasti valmentajia paikalle. Mikäli nousee kysymyksiä niin olethan suoraan yhteydessä Antoniin tai Mattiin (esim. somen kautta).

No problemo if your finnish isn’t fluent yet. Coaching is also possible in english and swedish, please contact the organizers if you need information about the camp in english or swedish.

Sunnuntain kilpailu:

Sunnuntaina järjestetään kaikille avoin lumilautakrossi kilpailu. Kilpailuun osallistumiseen ei vaadita osallistumista leirille, vaan kaikki uudet sekä vanhat tutut ovat lämpimästi tervetulleita mukaan. Lajia pidempään harrastaneet siirtyvät kilpailunjärjestäjien rooliin ja pelikenttä jätetään kenen tahansa vallattavaksi. Nimen ja kunnian lisäksi muut palkinnot vahvistetaan myöhemmin, mutta tulevat olevaan tavoittelemisen arvoisia. Tule paikan päälle todistamaan olevasi se tunturin nopein lautailija!

Sarjoina toimii Lumilautaliiton tapahtumista tutut Kids (2009– myöhemmin syntyneet), Groms (2008-2005), Rookies (2004-2002), ja Open (2001- aiemmin syntyneet).

Kilpailun virallisesta aikataulusta sekä ilmoittautumisesta tiedotetaan lähempänä ajankohtaa, leiriläiset voivat kuitenkin ilmoittautua jo tässä vaiheessa mukaan.

Lerimaksu ja majoitus

Leirimaksu 10€/päivä + hissilippu, jolla pyritään kattamaan järjestäjien kuluja. Kilpailuun osallistuminen on ilmaista, kun olet osallistunut vähintään kahdelle leiripäivälle, muille osallistujille 10€ kilpailumaksu.

Majoitus: https://pyha.fi/majoitu / yhteismajoitusmahdollisuus

Ruokailu: Omakustanteinen

Alustava leiriohjelma

Torstai 23.4
14:30 – 15:00 Leirin aloitus (ohjelman sekä käytännön asioiden läpikäynti)
15:00 - 17:00 Treenit

Perjantai 24.4
10:00 – 12:00 Treenit

Lounastauko

15:00 - 17:00 Treenit
18:00 – 19:00 Laudanhuollon tai kehonhuollon ABC (vaihtoehtoinen)

Lauantai 25.4

9:30 – 11:30 Treenit

Lounastauko

14:00 – 15:30 Treenit
15:30 – 17:00 Krossikisan kilpailutreenit (kaikille leiriläisille sekä sunnuntain kilpailuun osallistuville avoimet harjoitukset)
17:30 Leirin lopetus

Sunnuntai 26.4

9:30 Kilpailijakokous
10:00 – 11:00 Krossikisan kilpailutreenit
11:10 Aikalaskut minkä jälkeen siirrytään suoraan finaaleihin.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.