Business Free´kend

1. — 3.4.2019

Business Free´kend - Vapaalaskua ja verkostoitumista

Business Free’kend on seikkailumielisten business-ihmisten uusi vapaalasku- ja verkostoitumistapahtuma Pyhällä 1.–3.4.2019.

Ohjelma sisältää rinneseikkailuiden ja vapaalaskun lisäksi mielenkiintoisia puheenvuoroja ja tehtäviä. Ohjelmaan ei sisälly kokoustilassa pönöttämistä, ja asukoodi on koko tapahtuman ajan ski tai after ski.

Tapahtumaan osallistuminen edellyttää sujuvaa rinnelaskutaitoa (punaiset rinteet sujuvat hyvin), mutta ei aikaisempaa vapaalaskukokemusta. Tavoitteemme on, että osallistujat palaavat arkeen uudelleen virittäytyneinä ja Pyhän tunturifiiliksestä voimaantuneina.¨

Kevään 2019 Business Free´kendin ohjelma julkaistaan ja ilmoittautuminen avataan syksyn 2018 aikana. Myyntiin tulee paketti, joka sisältää majoituksen, ruokailut, hissiliput ja tapahtumaohjelman.

Rajoitetusti paikkoja, nopeat syövät hitaat

Business Free’kendiin otetaan 50 osallistujaa. Ryhmä halutaan pitää tiiviinä, jotta voimme varmistaa kaikille osallistujille henkilökohtaisen ja yhteisöllisen Pyhä-kokemuksen.

Vapaalasku Pyhällä

Pyhän vapaalaskumahdollisuudet ovat Suomen mittakaavassa vertaansa vailla. Seitsemän erilaista vapaalaskualuetta tunturin läheisyydessä ja Pyhä-Luoston kansallispuistossa tarjoavat haastetta kokeneellekin harrastajalle. Löydä oma suosikkialueesi tai tutustu vapaalaskuun opastetuilla retkillä.

Tutustu vapaalaskuun

Hissiliput edullisemmin netistä

Tutustu Pyhän muihin Free'kend-tapahtumiin

Suomen monipuolisimmat vapaalaskuviikonloput tapahtuvat Pyhällä. Free'kend-tapahtumissa on tekemistä kaikentasoisille laskijoille: uuden oppimista ja taitojen kehittämistä, hyvässä seurassa laskemista sekä rentoa kisailua. Free'kend-viikonloput sopivat hyvin myös vapaalaskua aloitteleville laskijoille.

Kaikki Pyhän Free'kend - tapahtumat


Free'kend-tapahtumat 2018 - YhteistyökumppanitOikeudet muutoksiin pidätetään.