Business Free´kend

20. — 22.3.2018

Business Free´kend - Vapaalaskua ja verkostoitumista

Business Free’kend on seikkailumielisten business-ihmisten uusi vapaalasku- ja verkostoitumistapahtuma, joka yhdistää itsensä johtamisen ja vapaalaskun Pyhällä 20.–22.3.2018.

Ohjelma sisältää rinneseikkailuiden ja vapaalaskun lisäksi mielenkiintoisia puheenvuoroja ja tehtäviä itsensä johtamisen näkökulmista. Ohjelmaan ei sisälly kokoustilassa pönöttämistä, ja asukoodi on koko tapahtuman ajan ski tai after ski.

Tapahtumaan osallistuminen edellyttää sujuvaa rinnelaskutaitoa (punaiset rinteet sujuvat hyvin), mutta ei aikaisempaa vapaalaskukokemusta. Business Free’kend ei ole perinteinen örvellysreissu tunturiin. Tavoitteemme on, että osallistujat palaavat arkeen uudelleen virittäytyneinä ja Pyhän tunturifiiliksestä voimaantuneina.

Rajoitetusti paikkoja, nopeat syövät hitaat

Business Free’kendiin otetaan 50 osallistujaa. Ryhmä halutaan pitää tiiviinä, jotta voimme varmistaa kaikille osallistujille henkilökohtaisen ja yhteisöllisen Pyhä-kokemuksen.

Ilmainen Firstbeat -hyvinvointimittaus ja analyysi sekä Vimman arvopohjainen johtajaprofiili 

Firstbeat tarjoaa kaikille osallistujille mahdollisuuden henkilökohtaiseen hyvinvointimittaukseen ja -analyysin ennen tapahtumaa. Lisäksi Vimma CC tekee jokaiselle halukkaalle etukäteen tehtävän kyselyn perusteella henkilökohtaisen arvoihin perustuvan johtajaprofiilin. Molempien analyysien tuloksia peilataan tapahtuman puheenvuoroissa.

Puhujat 

Itsensä johtamisen teemaa käsitellään puheenvuoroissa ja työpajoissa kaikkina kolmena päivänä. Puhujina ovat mukana: 

Noora Lintukangas, joogaopettaja, toimittaja ja hyvinvointikirjailija

Jori Palenius, Firstbeat, Myyntijohtaja

Aarni Kotilainen (Sales Director / Partner) Ja Jussi Viskari (CEO / Partner), Elämys Group

Sari Siikasalmi & Sini Vikkula, Vimma CC, perustajaosakkaat

Tero Salminen, Efima, toimitusjohtaja, perustajaosakas

Ape Majava, vapaalaskuguru, luennoitsija, kouluttaja

Risto Voutilainen, Finlayson, COO

Minna Muranen, valmentajasi, Pathfinder Coaching

Free’kend-lähettiläät 

Rinteillä ja offareillta oppaina ja -kouluttajina toimivat Pyhän Free’kend-lähettiläät, jotka ovat kokeneita ja arvostettuja suomalaisia vapaalaskijoita. Mukana Business Free’kendissä ovat muun muassa Ape Majava, Jenni Kaipainen, Jussi Hynninen, Merle Soppela ja Jussi Räsänen. 

Hinnat 

Kimppakiva, 500 € (+ alv): Sisältää majoituksen Pyhälinna 93:ssa sekä tapahtumapaketin (teemasisällöt, hissiliput, vapaalaskuopetuksen ja -opastuksen, 2 illallista ja yhden lounaan, Firstbeat mittauksen ja analyysin sekä henkilökohtaisen Vimman arvopohjaisen johtajaprofiilin) 


Pyhän klassikko, 520 € (+ alv): Majoitus Hotellissa (2 hlöä) + tapahtumapaketti (teemasisällöt, hissiliput, vapaalaskuopetuksen ja -opastuksen, 2 illallista ja yhden lounaan, Firstbeat mittauksen ja analyysin sekä henkilökohtaisen Vimman arvopohjaisen johtajaprofiilin) 


Studio 33, 590 € (+ alv): Majoitus Pyhälinna Studiossa (2 hlöä) + tapahtumapaketti (teemasisällöt, hissiliput, vapaalaskuopetuksen ja -opastuksen, 2 illallista ja yhden lounaan, Firstbeat mittauksen ja analyysin sekä henkilökohtaisen Vimman arvopohjaisen johtajaprofiilin)

Jos sinulla on voimassa oleva Pyhän hissilippu, tämä huomioidaan hinnassa.

Ilmoittautuminen

Yhteistyökumppanit 

Business Free’kend toteutetaan yhteistyössä Firstbeatin, Elämys Groupin ja Vimma CC:n kanssa. Ohjelmassa ovat mukana myös Pyhän vapaalasku- ja seikkailukumppanit: Salomon, Atomic, Suunto, PIEPS, Ilahu sekä Protect Our Winters Finland. 

Majoitus 

Business Free’kendissä on tarjolla kolme eri majoitusvaihtoehtoa: Pyhän perinteikäs Ski-Inn hotelli (2 hengen huoneet) sekä Pyhälinnojen Studiot ja 93 neliön huoneistot. Studiohuoneistossa on sängyt kahdelle sekä lisävuodemahdollisuus kahdelle. 93 neliön huoneistossa majoitutaan kimpassa, petejä on yhdeksälle hengelle. Aamupala on tarjolla hotellilla kaikissa majoitusvaihtoehdoissa. 

Valitse ilmoittautuessasi millaisen majoituksen haluat ja kirjoita Terveiset järjestäjälle -kenttään mahdolliset erikoistoiveet tai muut huomiot. Majoituksista voi kysyä tarkemmin Pyhän myynnistä (myynti@pyha.fi / 08 8600 400). 

Vapaalasku Pyhällä

Pyhän vapaalaskumahdollisuudet ovat Suomen mittakaavassa vertaansa vailla. Seitsemän erilaista vapaalaskualuetta tunturin läheisyydessä ja Pyhä-Luoston kansallispuistossa tarjoavat haastetta kokeneellekin harrastajalle. Löydä oma suosikkialueesi tai tutustu vapaalaskuun opastetuilla retkillä.

Tutustu vapaalaskuun

Hissiliput edullisemmin netistä

Tutustu Pyhän muihin Free'kend-tapahtumiin

Suomen monipuolisimmat vapaalaskuviikonloput tapahtuvat Pyhällä. Free'kend-tapahtumissa on tekemistä kaikentasoisille laskijoille: uuden oppimista ja taitojen kehittämistä, hyvässä seurassa laskemista sekä rentoa kisailua. Free'kend-viikonloput sopivat hyvin myös vapaalaskua aloitteleville laskijoille.

Kaikki Pyhän Free'kend - tapahtumat


Free'kend-tapahtumat 2017 - YhteistyökumppanitOikeudet muutoksiin pidätetään.