Business Free´kend

4. — 6.4.2022

BUSINESS FREE´KEND - VAPAALASKUA JA VERKOSTOITUMISTA

Business Free’kend on seikkailumielisten yritysjohtajien ja yrittäjien tapahtuma, joka yhdistää vapaalaskun ja verkostoitumisen. Kevään 2022 ohjelman teema on vastuullisuus, ja luvassa on mielenkiintoisia puheenvuoroja. Business Free´kend ei ole kokoustilassa pönöttämistä. Asukoodi on koko tapahtuman ajan ski tai after ski.

Ilmoittautuminen avataan mahdollisimman pian, kerromme asiasta heti tällä sivulla. Paikkoja on rajoitetusti, jotta ryhmä voidaan pitää tiiviinä ja jokaiselle voidaan varmistaa täydellinen Pyhä-kokemus.

Business Free’kendiin osallistuminen edellyttää sujuvaa rinnelaskutaitoa (punaiset rinteet sujuvat hyvin), mutta ei aikaisempaa vapaalaskukokemusta. Ryhmissä huomioidaan laskijoiden taitotaso ja jokainen pääsee laskemaan itselleen sopivia mäkiä. Rinteillä ja offareilla oppaina toimivat Pyhän Free’kend-lähettiläät, jotka antavat osallistujille myös henkilökohtaisia vinkkejä omien laskutaitojen kehittämiseen.

Business Free’kend ei ole perinteinen ”firmareissu” tunturiin. Tavoitteemme on, että osallistujat palaavat arkeen virittäytyneinä ja Pyhän tunturifiiliksestä voimaantuneina. Business Free’kend on myös ympäristöystävällinen tapahtuma, sillä sekä Pyhän hiihtokeskus että Ski-Inn-majoitukset ovat hiilineutraaleja.

Yhteistyössä:

Salomon

Lumonite

Oikeudet muutoksiin pidätetään.