Moonlight-otsalamppurando

tiistai 2.3.2021 klo 18.00–20.00

Tervetuloa mukaan Moonlightin tarjoamalle otsalamppurandolle!


Leppoisalla randolla pääsee testaamaan Moonlightin otsalamppuja ja viettämään iltaa hyvässä seurassa. Osallistuminen on maksutonta, mutta vaatii ennakkoilmoittautumisen. Mukaan mahtuu 10 osallistujaa.

Ryhmä liikkuu rinnealueella, joten lumiturvallisuusvälineitä ei tarvitse reppuun. Halutessaan ryhmä voi pitää lyhyen tauon huipulla tai randon lopuksi, joten pieni eväs, lämmin juoma ja taukotakki kannattaa pakata mukaan.

Ilmoittaudu mukaan

Kokoontuminen Calle-talon edustalla klo 18:00 varusteet valmiina skinnaamiseen. Kulkuvälineiksi tarvitsee randosukset touring-siteillä ja skinit tai splitboardin ja skinit. Lumilautailijat voivat lähteä mukaan lumikengillä ja lauta reppuun kiinnitettynä. Suosittelemme aina kypärän käyttöä. Osallistujalla tulee olla taito käyttää välineitä myös pimeässä. Ylöspäin lähdetään, kun rinnevalot sammuvat.

Tapahtumaosallistujien ja -järjestäjien turvallisuus on meille tärkeä asia ja haluamme, että jokainen voi tulla ohjelmiin hyvällä mielellä. Otsalamppuja ei saa vaihdella kesken retken osallistujalta toiselle terveysturvallisuussyistä ja turvavälit tulee säilyä joka tilanteessa.

Mietithän tarkkaan, jaksatko ja ehditkö lähteä randolle mukaan illalla, jotta et vie turhaan paikkaa. Ilmoitathan vähintään vuorokautta ennen osoitteeseen tapahtumat(a)pyha.fi, jos olet estynyt osallistumaan, jotta paikkasi ehditään antaa jonossa olevalle.

Olemme tehneet parhaamme, että voit lomailla alueella turvallisesti. Huomioithan sinäkin lomallasi koronaturvallisuustekijät:
• Matkusta vain terveenä.
• Hakeudu välittömästi testiin, jos on oireita. Älä liiku oireisena missään julkisilla paikoilla.
• Pidä turvavälit.
• Käytä kasvomaskia.
• Yski oikein.
• Muista käsihygienia.
• Seuraa tilannetta.
Tutustu Pyhän koronainfosivun turvallisuus- ja toimintaohjeisiin.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.