Pyhän itsenäisyyspäivän viikonloppu

6. — 8.12.2019

Pyhän itsenäisyyspäivän viikonloppu

Pitkä viikonloppu kokoaa Pyhän ystävät tunturiin fiilistelemään alkavan laskukauden lumia ja talven Pyhä-päiviä. Tapahtuman aikana valmistaudutaan laskukauteen palauttamalla mieleen jo opittuja taitoja ja omaksumalla uutta. Luvassa on vapaalaskijalegenda Arto "Ape" Majavan vapaalaskukurssi aloittelijoille, laskemista ja otsalamppurando Free´kend-lähettiläiden johdolla, vyörytietoutta ja piipparitreenejä. Vapaalaskufestivaalit isännöi lauantaina leffailtaa, jossa nähtävillä mm. THE COLLECTIVE FILM ja Huttu. Luvassa on tietysti myös perinteinen Hiihtokoulun soihtulasku ja livemusiikkia alueen ravintoloissa. 

Tapahtumaohjelma löytyy oheisista päiväkohtaisista palkeista. Lisää ohjelmaa päivitetään pian.  

Vapaalasku Pyhällä

Pyhän vapaalaskumahdollisuudet ovat Suomen mittakaavassa vertaansa vailla. Seitsemän erilaista vapaalaskualuetta tunturin läheisyydessä ja Pyhä-Luoston kansallispuistossa tarjoavat haastetta kokeneellekin laskijalle. Löydä oma suosikkialueesi tai tutustu vapaalaskuun Pyhätunturin Hiihtokoulun opastetuilla retkillä.

Tutustu

Huoneistot tunturin parhailla paikoilla

Ski-Inn-huoneistojen sijainti keskellä Pyhää takaa vaivattoman pääsyn rinteeseen, ravintolaan, iltaelämään ja aktiviteettehin. Jokaisesta huoneistosta löytyy kuivauskaappi, täydellinen keittiövarustus ja oma sauna, jotka mahdollistavat kotoisan tunnelman ja hyvät palvelut koko majoitusajalle.

Varaa majoitus

Hissiliput kätevästi verkkokaupasta

Osta hissiliput ennakkoon verkkokaupastamme ja pääset suoraan laskemaan kulkematta lippuluukun kautta. Viimeistään edellisenä päivänä klo 24 mennessä verkkokaupasta ostettuihin lippuihin myönnämme 5% alennuksen.

Osta hissiliput tapahtuman ajalle

Yhteistyössä

Atomic   Salomon   Suunto   Pieps   Puuppolan Suksi   Ilahu   Clif Bar


Oikeudet muutoksiin pidätetään.