Pyhän itsenäisyyspäivän viikonloppu

6. — 9.12.2018

Pyhän itsenäisyyspäivän viikonloppu

Pitkä viikonloppu kokoaa Pyhän ystävät tunturiin fiilistelemään alkavan laskukauden lumia ja talven Pyhä-päiviä. Viikonlopun aikana käydään mäessä ja otsalamppurandolla Free´kend-lähettiläiden johdolla ja palautetaan mieleen lumiturvallisuus- ja takamaastotaitoja. Luvassa on tietysti myös itsenäisyyspäivän perinteinen Hiihtokoulun soihtulasku ja elävää musiikkia alueen ravintoloissa. Vapaalaskufestivaalien laskuelokuvakiertue saapuu Carlsberg Houseen lauantai-iltana klo 21, ja filmien jälkeen lavalle nousee Reindeer Kalashnikov. Kun tämä rovaniemeläisbändi on lavalla, ei ole muuta mahdollisuutta kuin tanssia.

Lähde starttaamaan laskukausi Pyhälle Elämysmatkojen ryhmän mukana. Paketti sisältää lennot, kuljetukset, majoituksen ja lumiturvallisuus 1 -kurssin teoriaosuuden sekä tietenkin yhdessä laskemista. Ryhmän mukana liikkuu muun muassa Free´kend-lähettiläs ja vapaalaskuguru Arto "Ape" Majava sekä lumilautailijalegenda Antti Autti. Kauden kuumimmat välineuutuudet pääsee Elämys Weekendin aikaan testaamaan Scandinavian Outdoor Test Centerissä (mukana mm. Salomon, Atomic, Puuppolan Suksi, Black Crows, Elan ja Head).

Varaa Elämysmatkojen paketti

Tutustu päiväkohtaiseen ohjelmaan ohesta.

Vapaalasku Pyhällä

Pyhän vapaalaskumahdollisuudet ovat Suomen mittakaavassa vertaansa vailla. Seitsemän erilaista vapaalaskualuetta tunturin läheisyydessä ja Pyhä-Luoston kansallispuistossa tarjoavat haastetta kokeneellekin laskijalle. Löydä oma suosikkialueesi tai tutustu vapaalaskuun Pyhätunturin Hiihtokoulun opastetuilla retkillä.

Tutustu

Huoneistot tunturin parhailla paikoilla

Ski-Inn-huoneistojen sijainti keskellä Pyhää takaa vaivattoman pääsyn rinteeseen, ravintolaan, iltaelämään ja aktiviteettehin. Jokaisesta huoneistosta löytyy kuivauskaappi, täydellinen keittiövarustus ja oma sauna, jotka mahdollistavat kotoisan tunnelman ja hyvät palvelut koko majoitusajalle.

Varaa majoitus

Hissiliput kätevästi verkkokaupasta

Osta hissiliput ennakkoon verkkokaupastamme ja pääset suoraan laskemaan kulkematta lippuluukun kautta. Viimeistään edellisenä päivänä klo 24 mennessä verkkokaupasta ostettuihin lippuihin myönnämme 5% alennuksen.

Osta hissiliput tapahtuman ajalle

Yhteistyössä


     


Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Ohjelma