Pyhän itsenäisyyspäivän viikonloppu

3. — 6.12.2021

Vapaalaskijoiden kausi alkaa Pyhältä

Tiedossa on oikea hyvän mielen viikonloppu, kun päästään porukalla fiilistelemään kauden ensimmäisiä laskuja Pyhän rinteissä ja talven tulevia puuteripäiviä.

Alkavaan vapaalaskukauteen valmistaudutaan treenaamalla vanhoja taitoja ja oppimalla uutta. Luvassa on paljon maksutonta ohjelmaa, mm. vapaalaskuworkshopeja, Moonlight-otsalamppurando ja Pieps-piipparitreenit. Kivaa ohjelmaa löytyy myös junioreille. Lauantai-iltana viihdytään Vapaalaskufestivaalien leffaillassa Tajukankaan ulkoilmateatterissa. Illan aikana nähdään mm. Nikolai Schirmerin ja Joonas Mattilan teos Wavy, Pyhä x Antti Autti Short Film ja Pyhän paikallisten Boring But Relatable. Ilta vaatii ennakkoilmoittautumisen. Sunnuntai-iltana lasketaan Pyhätunturin hiihtokoulun johdolla itsenäisyyspäivän viikonlopun perinteinen soihtulasku.

Välineuutuudet löytyvät viikonlopun ajan Alavuokraamon edustan test centeristä. Paikalla mm. Salomon, Atomic, Puuppolan Suksi (PuSu), Elan ja Black Crows.

Vapaalasku Pyhällä

Pyhän vapaalaskumahdollisuudet ovat Suomen mittakaavassa vertaansa vailla. Seitsemän erilaista vapaalaskualuetta tunturin läheisyydessä ja Pyhä-Luoston kansallispuistossa tarjoavat haastetta kokeneellekin laskijalle. Löydä oma suosikkialueesi tai tutustu vapaalaskuun Pyhätunturin Hiihtokoulun opastetuilla retkillä.

Tutustu

Hissiliput kätevästi verkkokaupasta

Osta hissiliput ennakkoon verkkokaupastamme ja pääset suoraan laskemaan kulkematta lippuluukun kautta. Viimeistään edellisenä päivänä klo 24 mennessä verkkokaupasta ostettuihin lippuihin myönnämme 5% alennuksen.

Osta hissiliput tapahtuman ajalle

Yhteistyössä

Vapaalaskufestivaalit

Moonlight

Salomon

Atomic

Pieps


Oikeudet muutoksiin pidätetään.