Pyhän itsenäisyyspäivän viikonloppu

4. — 6.12.2020

Vapaalaskijoiden kausi alkaa Pyhältä

Tiedossa on oikea hyvän mielen viikonloppu, kun päästään porukalla fiilistelemään kauden ensimmäisiä laskuja Pyhän rinteissä ja talven tulevia puuteripäiviä.

Alkavaan vapaalaskukauteen valmistaudutaan treenaamalla vanhoja taitoja ja oppimalla uutta. Ohjelma löytyy ohesta. Luvassa on runsaasti ulkona tapahtuvaa, maksutonta ohjelmaa: workshopeja, rentoja laskusessareita, ulkojoogaa tunturin huipulla, Moonlight-otsalamppurando sekä FINLAV-lumiturvallisuusluento ja Pieps-piipparitreenit. Kivaa ohjelmaa löytyy myös junioreille. Tutustu koko ohjelmaan ohesta.

Lauantai-iltana lasketaan itsenäisyyspäivän aaton soihtulasku ja viihdytään Vapaalaskufestivaalien leffaillassa Tajukankaan ulkoilmateatterissa. Varauduthan iltaan useammilla villakalsareilla, istuinalustalla ja lämpöisellä juomalla!

Välineuutuudet löytyvät viikonlopun ajan Alavuokraamon edustan test centeristä. Paikalla mm. Salomon, Atomic, Puuppolan Suksi (PuSu) ja Black Crows.

Tulethan mukaan tapahtumaan terveenä ja pidät turvavälit muihin osallistujiin. Noudatamme aina ajankohtaisia viranomaismääräyksiä ja -suosituksia koronaviruksen leviämisen estämiseksi, minkä takia tapahtumaohjelmaan saattaa tulla äkillisiäkin muutoksia. Tutustu Pyhän alueen toimintaohjeisiin tästä.

Vapaalasku Pyhällä

Pyhän vapaalaskumahdollisuudet ovat Suomen mittakaavassa vertaansa vailla. Seitsemän erilaista vapaalaskualuetta tunturin läheisyydessä ja Pyhä-Luoston kansallispuistossa tarjoavat haastetta kokeneellekin laskijalle. Löydä oma suosikkialueesi tai tutustu vapaalaskuun Pyhätunturin Hiihtokoulun opastetuilla retkillä.

Tutustu

Hissiliput kätevästi verkkokaupasta

Osta hissiliput ennakkoon verkkokaupastamme ja pääset suoraan laskemaan kulkematta lippuluukun kautta. Viimeistään edellisenä päivänä klo 24 mennessä verkkokaupasta ostettuihin lippuihin myönnämme 5% alennuksen.

Osta hissiliput tapahtuman ajalle

Yhteistyössä

Vapaalaskufestivaalit

Moonlight

Salomon

Atomic

Pieps

K-Market


Oikeudet muutoksiin pidätetään.