Vapaalaskufestivaalien leffailta Tajukankaalla

lauantai 5.12.2020 klo 20.30–22.30

Vapaalaskufestivaalit Tajukankaan ulkoilmateatterissa

Tajukankaan toppahousuteatterin kylmässä illassa sydämet lämpiävät, kun Vapaalaskufestivaalit viihdyttää takamaastojen ystäviä laskuelokuvilla.

Ohjelmistossa muun muassa:

KEESHFILE 20
Keeshlife
Free´kend-lähettiläs Anttu Oikkonen & crew
15 min

Pulu12
Legendaarinen road movie 20 vuoden takaa
Free´kend-lähettiläs ja elokuvan kuvaaja Jani Johansén
35 min

ROAM
Pohjoisen lumen ja valon mahdollisuudet
Pyhän yhteistyölaskija Antti Autti
10 min

The Fifty Project
Maailman työläin kirja-arvostelu. Elokuva perustuu The Fifty Classic Ski Descents in North America -kirjaan, josta löytyy 50 linjaa. Kukaan ei ole koskaan niitä laskenut, mutta Cody Townsend ja Bjarne Salen yrittävät tehdä sen tehdä.
32 min

Tapahtuma on maksuton, mutta vaatii ennakkoilmoittautumisen. Paikkoja on rajoitettu määrä.


ILMOITTAUDU TÄSTÄ


Leffailta järjestetään ulkona, joten varauduthan ainakin kaksilla villakalsareilla, istuma-alustalla ja lämpimällä juomalla. Ilta kestää noin kaksi tuntia. Alueella ei ole ravintolatoimintaa tapahtuman aikana.

Tulethan tapahtumaan terveenä ja pidät turvavälit muihin katsojiin. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä ja Koronavilkku-sovelluksen lataamista. Katsomoista löytyy jokaiselle istumapaikka. Tutustu Pyhän alueen ohjeisiin tästä.

Tapahtumalla on säävaraus.

Tajukankaalle löydät, kun kävelet Carlsberg House -ravintolan kulmalta rinteiden poikki ja jatkat seuraamalla huoltotietä Tajukangas-kyltin osoittamaan suuntaan. Matka on noin 400 metriä. Tietä seuraamalla saavut suoraan katsomoiden eteen.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Yhteistyössä:

Vapaalaskufestivaalit