Pyhä Junior Free'kend

29. — 31.3.2019

Junior Free´kend

Junior Free´kend on junnuvapaalaskijoiden (8-16 v.) talven kohokohta Pyhällä. Ohjelma pitää sisällään vapaalaskusessareita ja -kilpailuja sekä muuta hauskaa ohjelmaa. Tapahtuma järjestetään samaan aikaan täysi-ikäisille tarkoitetun The Original Free´kendin kanssa. Kilpailut ovat samat sekä junnuille että aikuisille, mutta juniorit kisaavat luonnollisesti omissa sarjoissaan. Varmalla rinnelaskutaidolla pärjää mukana Junior Free´kendissä, vaikka kokemusta merkittyjen rinteiden ulkopuolella laskemisesta ei olisikaan. Ensikertalaisille ja kokeneille harrastajille on omat ryhmänsä. Junnuja ohjaavat muun muassa Paul Siljama ja Oskari Raitanen.

Ilmoittaudu mukaan

Osallistuminen vaatii huoltajan allekirjoittaman vastuuvapautuslomakkeen. Lomake on ladattavissa täältä ja se palautetaan tapahtumainfoon. Info on auki aina vähintään tuntia ennen ohjelmien alkamista.

Vapaalasku Pyhällä

Pyhän vapaalaskumahdollisuudet ovat Suomen mittakaavassa vertaansa vailla. Seitsemän erilaista vapaalaskualuetta tunturin läheisyydessä ja Pyhä-Luoston kansallispuistossa tarjoavat haastetta kokeneellekin harrastajalle. Löydä oma suosikkialueesi tai tutustu vapaalaskuun opastetuilla retkillä.

Tutustu

Hissiliput edullisemmin netistä

Tervetuloa Junior Free´kendiin nauttimaan maan parhaasta vapaalaskutunturista!

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Junior Free´kend  – Yhteistyössä:

Atomic     Salomon     Suunto     Pieps     Ilahu     Clifbar

Puuppolan Suksi