Kaamos Yoga & Freeride

20. — 23.1.2022

Kaamos Yoga & Freeride

Mieltä ja kehoa hellivä jooga, vapaalaskun ilo ja sydäntalven kauniit sävyt kutsuvat Pyhätunturiin tammikuussa. Kaamos Yoga & Freeriden teemana on Body, Mind & Soul. Aloita uusi vuosi keskittymällä omaan hyvinvointiisi sekä rentoon yhdessäoloon.

Pitkä viikonloppu pitää sisällään runsaan valikoiman ohjelmaa, josta saa itse koota mieleisensä kokonaisuuden. Luvassa on muun muassa kundaliini-, yin- ja katonah-joogaa sekä erilaisia työpajoja. Omaan ohjelmaansa voi valita myös vapaalaskuopetusta, luontoretkiä ja valokuvaustyöpajan. Paikkoja tapahtumaan on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ohjelma alkaa torstai-iltana, mutta mukaan ehtii hyvin myös vielä perjantaina. Ohjaajina tapahtumassa toimivat Elisa Kuuttila, Noora Lintukangas, Liisa Laine, Riina Laitinen, Kirsi Tikka ja valokuvaaja Harri Tarvainen. Vapaalaskuopetuksesta vastaavat Pyhän Free´kend-vapaalaskulähettiläät ja Pyhätunturin hiihtokoulu.


Ilmoittautuminen on kaksivaiheinen:

1) Maksa osallistumismaksu 179 € täällä. Early bird -hinta voimassa 31.12. saakka. 1.1.2022 lähtien hinta on 199 €.

2) Tee varsinainen ilmoittautuminen ohjelmiin täällä. Ohjelmakuvaukset ovat ohessa.

Joogaharjoituksiin pyydämme ottamaan mukaan oman joogamaton ja viltin. Suosittelemme myös blokkeja ja bolsteria, joita tarvitaan erityisesti yinjoogassa. Edellytämme jokaiselta osallistujalta omaa vakuutusta, joka kattaa tapahtumaohjelmat.

Tapahtuman ohjelmasta vastaa kulttuurintuottaja ja joogaopettaja/-kouluttaja Kirsi Tikka. Tapahtuman vapaalaskuosuudesta vastaa Pyhä Ski Resort.

Sydämellisesti tervetuloa tunturiin!

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Yhteistyössä:

Moonlight