Kaamos Yoga & Freeride

10. — 13.1.2019

Kaamos Yoga & Freeride

Kaamos Yoga & Freeride ottaa Pyhätunturin lempeään syleilyyn 10.–13.1.2019. Aloita vuosi ihastelemalla Lapin kaunista kaamosta ja keskittymällä omaan hyvinvointiisi sekä rentoon yhdessäoloon.

Ennakkoilmoittautuminen on päättynyt. Viime hetken paikkoja voi tiedustella Hotelli Pyhätunturin vastaanotosta.

Viikonloppu sisältää runsaan kattauksen erilaisia joogatunteja, jotka keskittyvät kundaliini-, yin-, astanga- ja vinyasajoogaan. Mahdollisuus varata myös äänimaljahierontaa sekä joogahierontaa. Lämpimän joogasalin lisäksi viikonloppuna vietetään aikaa tietenkin myös ulkoilemalla lumisessa tunturissa. Ohjelma sisältää takamaastoretken, otsalamppuskinnailua ja tutustumista Pyhän vapaalaskualueisiin. Pyhällä on täysi meneillään, mutta rinteiden ulkopuolella lunta ei ole vielä tarpeeksi vapaalaskua varten. Kaamosoffareille, otsalamppuskinnailulle ja takamaastoretkelle on kuitenkin luvassa vaihtoehtoista toimintaa vapaalaskun ja lumiturvallisuuden parissa. Mukana on jälleen suosittu valokuvaustyöpaja, jossa etsitään tunturin sykähdyttävimpiä puolia @kaffegram-Instagram-tilistäkin tutun valokuvaaja Harri Tarvaisen johdolla. Lauantai-iltana suunnataan Kairosmajalle saunomaan ja avantoon uimaan.

Kaamospassiin sisältyy runsaasti vapaavalintaista ohjelmaa. Olethan itsellesi kuitenkin armollinen ja teet omasta ohjelmastasi sellaisen, että ehdit myös pysähtyä ja hurmioitua tunturista. Kaamospassi hintaan 135 € vuoden loppuun saakka, 1.1.2019 lähtien 150 €. Tapahtuma alkaa torstai-iltana, mutta mukaan ehtii hyvin vielä perjantainakin.

Sydämellisesti tervetuloa tunturiin!

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Tee pimeästä vuodenajasta ystäväsi

11 vinkkiä kaamokseen


Ohjelma