Kaamos Yoga & Freeride

21. — 24.1.2021

Kaamos Yoga & Freeride

Mieltä ja kehoa hellivä jooga, vapaalaskun ilo sekä Lapin sydäntalven kauniit sävyt kutsuvat Pyhätunturiin 21.1.–24.1.2021. Aloita uusi vuosi keskittymällä omaan hyvinvointiisi sekä rentoon yhdessäoloon. Pitkä viikonloppu pitää sisällään runsaan valikoiman ohjelmaa, josta saat itse koota mieleisen kokonaisuuden. Tämänkertaisen tapahtuman teemana on kokonaisvaltaisuus. Luvassa on kundaliini-, yin-, katonah- ja vinyasa flow -joogaa sekä äänimaljarentoutuksia ja erilaisia työpajoja Noora Lintukankaan, Elisa Kuuttilan, Liisa Laineen, Riina Laitisen, Maiju Salovaara-Hiltusen, Janne Laineen ja Kirsi Tikan ohjauksessa. Ohjelmaan voi valita myös opastettuja vapaalasku- ja luontoretkiä tai valokuvaaja Harri Tarvaisen valokuvaustyöpajan. Tarjolla myös Janne Laineen äänimaljahoitoja.

Kaamospassin early bird -hinta on 165 € 31.12.2020 saakka. Passin hinta 1.1.2021 alkaen on 189 €.

Ilmoittautuminen on kaksivaiheinen:
1) Hanki kaamospassi täältä.
2) Ilmoittaudu ohjelmiin täällä. Kuvaukset harjoituksista löytyvät ohesta.

Olemme huomioineet koronatilanteen rajoittamalla paikkoja harjoituksissa, jotta turvavälit on mahdollista pitää. Tutustu Pyhän alueen koronainfoon tästä. Tulethan tapahtumaan vain terveenä ja huolehdit hyvästä käsihygieniasta sekä turvaväleistä. Mahdollisissa sairastapauksissa ja peruutuksissa olethan suoraan yhteydessä tapahtuman järjestäjään Kirsi Tikkaan: tikkakirsi@gmail.com. Sairastapauksen sattuessa siirrämme osallistumisen kalenterivuodelle 2022. Edellytämme jokaiselta osallistujalta myös omaa vapaa-ajanvakuutusta.

Joogaharjoituksiin pyydämme ottamaan mukaan oman joogamaton ja viltin. Suosittelemme myös blokkeja ja bolsteria, joita tarvitaan erityisesti yinjoogassa.

Tapahtuman ohjelmasta vastaa kulttuurintuottaja ja joogaopettaja/-kouluttaja Kirsi Tikka. Tapahtuman vapaalaskuosuudesta vastaa Pyhä Ski Resort.

Sydämellisesti tervetuloa tunturiin!

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Yhteistyössä:

Moonlight