Kaamos Yoga & Freeride

21. — 24.1.2021

Kaamos Yoga & Freeride

Hyvät ystävät, surullisin mielin ja pitkän pohdinnan jälkeen päätimme perua viikonlopun joogaohjelmat vallitsevan tilanteen takia. Vapaalaskuohjelmat pystytään toteuttamaan terveysturvallisesti, joten ne järjetetään, ja ne ovat maksuttomia ennakkoilmoittautumisen tehneille. Ohjelmaan lisättiin myös ohjausta rinnelaskemiseen. Pahoittelemme tilannetta ja toivomme, että pian voimme taas joogata yhdessä kepeällä fiiliksellä. Ennakkoilmoittautuneille on laitettu sähköpostilla ilmoittautumislinkki laskuohjelmiin. Olethan yhteydessä osoitteeseen tapahtumat(a)pyha.fi jos et saanut sähköpostia.

**************************************

Mieltä ja kehoa hellivä jooga, vapaalaskun ilo sekä Lapin sydäntalven kauniit sävyt kutsuvat Pyhätunturiin 21.1.–24.1.2021. Aloita uusi vuosi keskittymällä omaan hyvinvointiisi sekä rentoon yhdessäoloon. Pitkä viikonloppu pitää sisällään runsaan valikoiman ohjelmaa, josta saat itse koota mieleisen kokonaisuuden. Tämänkertaisen tapahtuman teemana on kokonaisvaltaisuus. Luvassa on kundaliini-, yin-, katonah- ja vinyasa flow -joogaa sekä äänimaljarentoutuksia ja erilaisia työpajoja Noora Lintukankaan, Elisa Kuuttilan, Liisa Laineen, Riina Laitisen, Maiju Salovaara-Hiltusen, Janne Laineen ja Kirsi Tikan ohjauksessa. Ohjelmaan voi valita myös opastettuja vapaalasku- ja luontoretkiä tai valokuvaaja Harri Tarvaisen valokuvaustyöpajan. Tarjolla myös Janne Laineen äänimaljahoitoja.

Olemme huomioineet koronatilanteen rajoittamalla paikkoja harjoituksissa, jotta turvavälit on mahdollista pitää. Tutustu Pyhän alueen koronainfoon tästä. Tulethan tapahtumaan vain terveenä ja huolehdit hyvästä käsihygieniasta sekä turvaväleistä. Mahdollisissa sairastapauksissa ja peruutuksissa olethan yhteydessä osoitteeseen tapahtumat(a)pyha.fi jotta voimme antaa paikan jonossa olevalle. Edellytämme jokaiselta osallistujalta myös omaa vapaa-ajanvakuutusta.

Joogaharjoituksiin pyydämme ottamaan mukaan oman joogamaton ja viltin. Suosittelemme myös blokkeja ja bolsteria, joita tarvitaan erityisesti yinjoogassa.

Tapahtuman ohjelmasta vastaa kulttuurintuottaja ja joogaopettaja/-kouluttaja Kirsi Tikka. Tapahtuman vapaalaskuosuudesta vastaa Pyhä Ski Resort.

Sydämellisesti tervetuloa tunturiin!

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Yhteistyössä:

Moonlight