Kaamos Yoga & Freeride

11. — 14.1.2018

Kaamos Yoga & Freeride

Kaamos Yoga & Freeride ottaa Pyhätunturin lempeään syleilyyn 11.–14.1.2018. Aloita vuosi ihastelemalla Lapin kaunista kaamosta ja keskittymällä omaan hyvinvointiin sekä rentoon yhdessäoloon. 

Viikonloppu sisältää runsaan kattauksen erilaisia joogatunteja, jotka keskittyvät kundaliini-,yin-, astanga- ja flowjoogaan. Mahdollisuus varata myös äänimaljahierontaa sekä joogahierontaa. Lämpimän joogasalin lisäksi viikonloppuna vietetään aikaa myös ulkoilemalla lumisessa tunturissa. Ohjelma sisältää yhteisen tutustumisretken Pyhän vapaalaskualueisiin, hiihtoretken sekä suositun valokuvaustyöpajan, jossa etsitään Pyhän parhaita puolia @kaffegram-Instagram-tilistäkin tutun valokuvaaja Harri Tarvaisen johdolla.

Tapahtumassa tarjolla myös mielenkiintoisia hyvinvointiluentoja, jotka keskittyvät arjen hallintaan ja uneen. Lauantai-iltana suunnataan Kairosmajalle saunomaan ja avantoon uimaan.

Päiväkohtainen ohjelma löytyy ohesta. Ohjelma alkaa torstai-iltana, mutta mukaan ehtii vielä perjantainakin. Sydämellisesti tervetuloa tunturiin!

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Kaamospassi (130 €) sisältää viikonlopun aikana yhteensä 13 eri aktiviteettia (joogatunteja, rinneaktiviteetteja, hyvinvointiluennot sekä lauantain illanvieton). Sen lisäksi passilla voit valita kaksi valinnaista harjoitusta sekä perjantaina että lauantaina ja yhden harjoituksen sunnuntaina. Hissiliput, laskettelu- tai hiihtovälineet, majoitus ja ruokailut eivät sisälly passin hintaan.


Tee pimeästä vuodenajasta ystäväsi

11 vinkkiä kaamokseen


Ohjelma