Kaamos Yoga & Freeride

9. — 12.1.2020

Kaamos Yoga & Freeride

Jooga, luminen tunturi ja kaamoksen kauniit sävyt kutsuvat Pyhälle 9.–12.1.2020. Aloita uusi vuosi keskittymällä omaan hyvinvointiisi sekä rentoon yhdessäoloon.

Pitkä viikonloppu pitää sisällään runsaan valikoiman ohjelmaa, josta voit koota itsellesi mieleisen kokonaisuuden. Luvassa on vinyasa-, yin-, kundaliini-, astanga- ja seasonal joogaa sekä erilaisia työpajoja Aksana Kurolan, Noora Lintukankaan, Maiju Salovaara-Hiltusen ja Kirsi Tikan ohjauksessa. Ohjelmaansa voi valita myös opastettuja vapaalasku- ja luontoretkiä tai valokuvaaja Harri Tarvaisen valokuvaustyöpajan. Janne Laine vastaa äänimaljarentoutuksista ja Mion Wuosha äänimatkasta. Tarjolla on myös joogahierontaa Laura Ingerön toimesta.

Tapahtuman ohjelmasta vastaa kulttuurintuottaja ja joogaopettaja/-kouluttaja Kirsi Tikka.

Ilmoittautumisohjeet ja ohjelma löytyvät oheisista "palkeista".

Kaiken ohjelman sisältävä kaamospassi on 135 € 31.12.2019 saakka. Vuoden alusta lähtien passi 150 €. Olethanitsellesi armollinen ja teet omasta ohjelmastasi sellaisen, että ehdit myös pysähtyä ja hurmioitua tunturista.

Yksittäisiä harjoituksia voi varata torstaista lähtien Hotelli Pyhätunturin vastaanotosta, jos paikkoja löytyy. Yksittäisen harjoituksen hinta 15 €, valokuvaustyöpaja 30 €/päivä.

Sydämellisesti tervetuloa tunturiin!

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Yhteistyössä:

Lupine

Tee pimeästä vuodenajasta ystäväsi

11 vinkkiä kaamokseen