SIIRRETTY: Kaamos Yoga & Freeride

20. — 23.1.2022

Kaamos Yoga & Freeride

Hyvä ystävä, tapahtuma on päätetty siirtää kevätauringon alle ajalle 7.–10.4.2022. Toistaiseksi tapahtuma on loppuunmyyty, mutta jos paikkoja vapautuu, ilmoitamme asiasta tällä sivulla heti ensimmäisenä.


Mieltä ja kehoa hellivä jooga, vapaalaskun ilo ja sydäntalven kauniit sävyt kutsuvat Pyhätunturiin tammikuussa. Kaamos Yoga & Freeriden teemana on Body, Mind & Soul. Aloita uusi vuosi keskittymällä omaan hyvinvointiisi sekä rentoon yhdessäoloon.

Pitkä viikonloppu pitää sisällään runsaan valikoiman ohjelmaa, josta saa itse koota mieleisensä kokonaisuuden. Luvassa on muun muassa kundaliini-, yin- ja katonah-joogaa sekä erilaisia työpajoja. Omaan ohjelmaansa voi valita myös vapaalaskuopetusta, luontoretkiä ja valokuvaustyöpajan. Paikkoja tapahtumaan on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ohjelma alkaa torstai-iltana, mutta mukaan ehtii hyvin myös vielä perjantaina. Ohjaajina tapahtumassa toimivat Elisa Kuuttila, Noora Lintukangas, Liisa Laine, Riina Laitinen, Kirsi Tikka ja valokuvaaja Harri Tarvainen. Vapaalaskuopetuksesta vastaavat Pyhän Free´kend-vapaalaskulähettiläät ja Pyhätunturin hiihtokoulu.

Huomioithan, että osallistujilta todennäköisesti tullaan vaatimaan koronapassi (todistus täydestä rokotesarjasta, negatiivisesta testistä tai sairastetusta koronasta).

Joogaharjoituksiin pyydämme ottamaan mukaan oman joogamaton ja viltin. Suosittelemme myös blokkeja ja bolsteria, joita tarvitaan erityisesti yinjoogassa. Edellytämme jokaiselta osallistujalta omaa vakuutusta, joka kattaa tapahtumaohjelmat.

Tapahtuman ohjelmasta vastaa kulttuurintuottaja ja joogaopettaja/-kouluttaja Kirsi Tikka. Tapahtuman vapaalaskuosuudesta vastaa Pyhä Ski Resort.

Sydämellisesti tervetuloa tunturiin!

Yhteistyössä:

Lumonite

Oikeudet muutoksiin pidätetään.