Koko perheen perinteiset muksupäivät Jaakkolassa - PERUTTU

keskiviikko 3.3.2021 klo 11.00–14.00

Tapahtuma peruttu koronarajoitusten vuoksi:

Huom! Jaakkolan perinteiset Muksupäivät peruuntuvat hiihtolomaviikkojen 9 ja 10 osalta Lapin Aluehallintoviraston 1.3.2021 antaman tartuntatautilain 58 §:n mukaista, yleisötapahtumia koskevaa päätöstä seuraten.

Tavanomainen palvelutoimintamme jatkuu normaalisti ja meille voi tulla hiihtolomaviikoilla vierailulle ilman ennakkovarausta tiistaina, keskiviikkona, torstaina ja perjantaina klo: 11.00 – 13.00 välisenä aikana. Lue lisää palveluista linkin takaa.

https://www.jaakkolareindeerfarm.com/ke-3-3-ja-10-3…/

-------------------------------------------------------------------------------------------

Koko perheen perinteiset muksupäivät Jaakkolan porotilalla

hiihtolomaviikolla keskiviikkoisin 24.2, 3.3 ja 10.3 klo 11.00 – 14.00


Testaa omia poron ohjaustaitojasi porotilan pihapiirissä, vastaanota kansainvälinen poroajokortti, nauti vauhdikkaasta husky-ajelusta, kuule mielenkiintoisia tarinoita poroista ja rekikoirista, opettele suopunginheittoa sekä osallistu porojen ruokintaan yhdessä tilan väen kanssa. Porotilan pop up-kotakahvilasta voi ostaa porokeittolounasta, kuumia juomia, munkkeja sekä lättyjä suolaisin ja makein täyttein.

Ei tarvitse ennakkoilmoittautua. Hinta 30€/lapset, (4-14v.) 40€/aikuiset, joka kolmas lapsi puoleen hintaan. Maksu paikan päällä.

Huom. Tapahtuma on ulkoilma-tapahtuma ja eri aktiviteettipisteitä voi kulkea omaan tahtiin, omalla seurueella. Tilan väki huolehtii asiakkaidensa turvallisuudesta, toimitilojensa siisteydestä ja seuraa viranomaisohjeita Covid 19-viruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Tulethan vierailulle vain terveenä. Lämpimästi tervetuloa - Bures boahtin!