Luoston pikkujoulut

1. — 30.11.2022

Luostolla pistetään pikkujoulupöydät koreaksi paikallisilla raaka-aineilla. Katso alta oma lempparisi ja varaa pöytä porukallesi!

Pikkujoulut on täydellistä aikaa jälleennäkemisille ja kokoontumisille. Luoston ravintolat palvelevat myös maraskuun aikana. Menuissa käytetään paikallisia Sodankyläläisiä raaka-aineita, lihaa ja kalaa. Luoston ravintolat tarjoavat makuja jokaiseen mieltymykseen ja voivat luoda räätälöityjä paketteja porukallesi.

Punaketun pikkujoulumenu

Miltä kuulostaisi pikkujoulut Punaketussa?

Järjestämme pikkujouluja vähintään 20 hengen seurueille marraskuussa viikonloppujen aikana. Olemme koostaneet herkullisen pikkujoulumenun, jonka ääressä on ilo herkutella ja juhlistaa joulun taikaa. Menun hinta on yhdeltä henkilöltä 60 euroa. Tervetuloa viettämään porukalla meille pikkujouluja! Varaukset voi tehdä sähköpostitse restaurant@punakettu.fi

Ravintola Punakettu

Punakettu_ravintola_luosto


Jaakkolan Porotilan pikkujoulumenu

Tip tap, tip tap - Pikkujoulukausi lähestyy!

Saisimmako luvan taikoa teijän seurueelle joulun tunnelmaa ja laittaa herkkupadat porisemaan porotilan isolla, upealla kodalla? Maistuvia ruokia, viehättävä milijöö, elävä tuli, lepposa meininki ja hymy korvissa kulukeva miehistö. Pientä lisämaksua vastaan järjestämmä ruokailun kylykeen vaikka paikallisen trubaduurin musisointia, taikurin silimänkääntötemppuja, tietäjän tulishown tai vaikka huluvattomat karaokekarkelot.
Ja jos että just tällä kertaa aio porotilalle, muistakaa meijän "pikkusiskon" Café Uksakan keitrinkiserviisi, joka touhuaa räätälöidyt pikkujoulutarjoilut just sinne, minne haluatta. Sama miehistö, yhtä suunmyötäset tarjoilut.

PS. Jos poro ei maistu, saatamma korvata sen kinkulla sekä huolella ja rakkauella keitetyllä soossilla. Pikaisia yhteyenottoja ootellen.

Jaakkolan Porotila

Jaakkolan_porotila_pikkujoulu