Mimmi Free'kend

2. — 4.3.2017

Mimmi Free'kend - Naisten vapaalaskuviikonloppu Pyhällä

Mimmi Free'kend on naisten vapaalaskutapahtuma, jossa lasketaan, ylitetään sopivasti omia rajoja ja ennen kaikkea pidetään hauskaa ja nauretaan yhdessä Pyhätunturin upeissa maastoissa. Viikonloppu sopii naislaskijoille, jotka laskevat varmasti jo rinteessä, mutta haluavat lähteä kokeilemaan vapaalaskua lähioffareilla ja takamaastoissa sekä kokeneemmille harrastajille, jotka kaipaavat lisävinkkejä omaan laskemiseensa. Viikonloppuun ovat tervetulleita niin alppi-, tellu- kuin lumilautamimmitkin. Osa ohjatusta tapahtumaohjelmasta on lajikohtaista, osa taas kaikille lajeille yhteistä. Kurkkaa tarkka tapahtuma-aikataulu "OHJELMA"-kohdasta.

Osallistumismaksu 120 € sisältää ohjatun tapahtumaohjelman TO-LA ja sisäänpääsyn lauantain iltabileisiin Coloradon baariin elektrobändi Citymanin keikalle. Katso keikan tiedot täältä. Osallistumismaksu ei sisällä majoitusta, hissilippuja eikä ruokailuja. Yksittäisiin klinikoihin voi osallistua hintaan 30 €/klinikka. Ilmoittautumiset: tapahtumat@pyha.fi. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä yhteystietosi ja millä välineellä lasket.

Sunnuntaina 5.3. on mahdollista osallistua omakustanteisesti Hiihtokoulun takamaastoretkelle Kakkoselle (Mimmeille erikoishinta 50 €/hlö, fatbike-ajeluun tai jääkiipeilyyn.

Alppimimmien ilmoittautuminen (max. 32 osallistujaa)

Lumilautamimmien ilmoittautuminen (max. 24 osallistujaa)

Tellumimmien ilmoittautuminen (max. 8 osallistujaa)

Jokaiselle lajille on omat ohjaajansa: Alppimimmejä vetävät pyhäläiset Katja Heikkinen ja Heljä Rahikkala. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Suomen Lumilautaliiton kanssa, ja lautamimmien ohjaajina toimivat Piruliinan Tytti Alapieti ja Jenni Koli sekä kokenut Pyhän-kävijä Marja Kumpuniemi. Tellumimmejä ohjaa Miia Ritola.

Tapahtuma sisältää teemallisia laskusessareita kuten

  • Erilaisiin laskuympäristöihin ja olosuhteisiin tutustuminen
  • Laskutaidon tekniikkaa ja harjoitteita 
  • Oman laskun videointi
  • Vapaalaskun ja randonneehiihdon välineisiin tutustuminen 
  • Lumiturvallisuuden abc
  • Piipparitreenit
  • Kikkailun ja parkkilaskun abc
  • Lyhyt offariretki ilman randokamoja
  • Mahdollisuus osallistua päivän randoretkelle tai Ilahu snow surf -seikkailuun

Vapaalasku Pyhällä

Pyhän vapaalaskumahdollisuudet ovat Suomen mittakaavassa vertaansa vailla. Seitsemän erilaista vapaalaskualuetta tunturin läheisyydessä ja Pyhä-Luosto kansallispuistossa tarjoavat haastetta kokeneellekin hiihtäjälle. Löydä oma suosikkialueesi tai tutustu vapaahiihtoon opastetuilla retkillä.

Tutustu

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Pyhä Mimmi Free'Kend - Yhteistyössä

Image result for lumilautaliittoOikeudet muutoksiin pidätetään.

Ohjelma