Pyhä bAAnked

1. — 3.3.2019

Pyhä bAAnked on lumilautailija Antti Autin isännöimä laskuviikonloppu, jossa karvataan, pumppaillaan ja tuikataan kuin viimeistä päivää. Näissä ralleissa lajilla ei ole väliä, vaan tapahtumaan voi osallistua niin lumilaudalla kuin alppi- tai telemark-suksillakin. Jokaiselle lajille on omat mentorinsa: lumilautailijoita ohjaavat Antti Autti ja Jussi Räsänen, alppilaskijoita Kalle Kutvonen ja Jarkko Relander ja telemark-laskijoita Jani Johansén.

Perjantaina opitaan carving-tekniikasta ja juonitaan bankkien pumppaaminen kuntoon lauantain kisaa varten. Illalla Calle-talossa katsotaan porukalla laskuleffoja ja saadaan paralumilautailija Matti Suur-Hamarin viime hetken välinehuoltovinkit voittoisaan laskuun.

Lauantaina kilpaillaan bAAnked-radalla. Sarjat lajeittain: juniorit (tytöt/pojat), avoin (naiset/miehet) ja seniorit (yli 40-vuotiaat naiset/miehet). Rata löytyy Carlsberg Housen vierestä, Polar-rinteestä (4).

Mäkipäivän jälkeen suunnataan saunan ja avannon kautta palkintojenjakoon. Juhlaseremonioiden jälkeen bileet pystyyn laittavat Asa & Band sekä DJ Hesh (Rollomatik).

Jokaisen workshopeihin tai kisaan osallistuvan (alle 18-vuotiaalla huoltajan) tulee palauttaa vastuuvapautuslomake, lataa lomake tästä.

Ilmoittautuminen paikan päällä 2.3.2019 klo 10–11 Hotelli Pyhätunturin vastaanotossa.


Pyhä bAAnked in Pyhä Ski Resort hosted by Antti Autti from Ruka & Pyha Ski Resorts on Vimeo.

OHJELMA


PERJANTAI 1.3.2019

12–19 Intersport Rovaniemen Test Center Alavuokraamon edustalla, testissä Koruan ja Burtonin lautoja

Klo 14–16 Carving Workshop (lumilauta, alppisukset tai telemarkit), kokoontuminen Calle-talon edessä

Klo 17–19 bAAnked Workshop (lumilauta, alppisukset tai telemarkit), kokoontuminen Calle-talon edessä

Klo 19 Sauna lämmin Hotelli Pyhätunturissa, pyyhkeen laina 3 €

Klo 21 Matti Suur-Hamarin välinehuoltovinkkejä ja laskuleffoja Calle-talossa: nähtävillä mm. Closer. DJ Hesh (Rollomatik) soittaa illan päätteeksi.

LAUANTAI 2.3.2019

Klo 10–11 Kisatoimisto auki hotellilla: kisamaksut, ilmoittautuminen ja vastuuvapauslomakkeiden palautus (10 €/junnu, 15 €/aikuinen)

10–17 Intersport Rovaniemen Test Center Alavuokraamon edustalla, testissä Koruan ja Burtonin lautoja

Klo 10.30 Harjoituslaskut

Klo 12 bAAnked-kisa, paikka: Carlsberg Housen vieressä, Polar-rinteessä (4). Tarjolla kuumaa mehua, oma muki mukaan!

Klo 16 Afterski Calle-talossa

Klo 18–20 Sauna ja avanto. Maksulla 10 € Hotelli Pyhätunturin respaan varmistaa paikkansa. Maksu sisältää kyydin, kyyti lähtee hotellin edestä klo 18. Uikkarit, pyyhe ja villasukat mukaan!

Klo 21 Palkintojenjako Calle-talossa
Asa & Band, DJ Hesh (Rollomatik), 10 €, kausarilla 5 €, K18

SUNNUNTAI

Klo 11 Dagen efter -sessarit, kokoontuminen Express-hissin ala-asemalla

Klo 11 Pyhä Backcountry -retki Pyhätunturin Hiihtokoulun seurassa. Hinta 50 €/hlö, kun osallistujia vähintään kolme. Kesto noin 4 h. Mukaan tarvitsee lumilaudan ja -kengät tai randosukset ja skinit sekä lumiturvallisuusvälineet. Säävaraus. Ilmoittautumiset: hiihtokoulu(a)pyha.fi

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Pyhä bAAnked – Yhteistyössä

Clif Bar     Burton     Korua     Intersport Rovaniemi

Ohjelma